9.5.10

Καρότο και μαστίγιο από την Ρηγίλλης για τα στελέχη που στήριξαν Ντόρα Μπακογιάννη!

Ο δήμαρχος Κομοτηνής και οι συνεργάτες του, επιμένουν να την στηρίζουν…
Τον ασκό του Αιόλου που είναι πιθανόν να προσπαθήσουν κάποιοι να ανοίξουν και στην Αυτοδιοίκηση μετά την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από τη ΝΔ, επιχειρούν να προλάβουν στην Ρηγίλλης. Οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά με προεξάρχοντα τον γραμματέα του τομέα Αυτοδιοίκησης Βασίλη Μιχαλολιάκο παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα βουλευτές, πρώην βουλευτές και στελέχη της Αυτοδιοίκησης που στήριξαν τη Ντόρα Μπακογιάννη στην εσωκομματική αναμέτρηση.
Ένας απ’ αυτούς που την στήριξε, με όλες τις δυνάμεις και τον μηχανισμό του, ήταν ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης (δες εδώ), ο οποίος ακόμα μαζί με τους συνεργάτες του και αρκετά μέλη της δημοτικής του ομάδας, όπως η Μάγδα Γιαμουστάρη (δες εδώ), στηρίζουν της κινήσεις της πρώην υπουργού!
Ο επικοινωνιολόγος του Άγγελος Λάσκαρης μάλιστα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί εκτοξεύει ύβρεις για τον Αντώνη Σαμαρά και τονίζει πως θα έκανε το κόμμα … Πολιτική Άνοιξη!!! Ο συνεργάτης του επικοινωνιολόγου Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στο profile του Facebook έχει ακόμα τις προπαγανδιστικά σχόλια υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη από την εσωκομματική κόντρα του Νοεμβρίου!

Η απόφαση στην Ρηγίλλης έχει παρθεί εγώ και καιρό, απλώς από εδώ και στο εξής δεν θα έχουν και τύψεις! Ο Δήμος Κομοτηνής για τη ΝΔ θεωρείται χαμένος, όπως χαμένος θα θεωρείται και οποιοσδήποτε δήμος στην χώρα, που έχει εν ενεργεία δήμαρχο της Μπακογιάννη. Σ’ αυτό που δουλεύουν εδώ και καιρό για την περιοχή μας οι άνθρωποι του Σαμαρά, είναι η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, του Δημήτρη Σταμάτη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/5/10 14:33

    Ειπε και ενα σωστο ο επικοινωνιολογος.Ολο τον κατηγορειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.