20.2.12

Ψηφίστε για τον πιο παραγωγικό δημοτικό σύμβουλο Κομοτηνής!

14 μήνες μετά, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Κομοτηνής, έχουν παράγει έργο; Έχουν βοηθήσει τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη στο δύσκολο έργο το οποίο έχει επωμιστεί; Ψηφίστε στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση της Piazza del Popolo και πείτε την γνώμη σας.

 
Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν συμμετέχουν όλοι, καθώς ορισμένοι σύμβουλοι λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων δεν τους έχει ανατεθεί ρόλος. Επομένως δεν είναι δυνατόν να κριθούν. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου.

67 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/12 02:31

    Όλοι είναι ... ταπατζάδες μαπατζάδες. Ανύπαρκτοι. Ψηφίζω Νικολέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/12 09:00

    Εγώ ψηφίζω αυτούς που δεν είναι στη λίστα. Είναι πιο έντιμοι με τους ψηφοφόρους τους.

    Και κάτι άλλο. Λέτε "στην ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν συμμετέχουν όλοι, καθώς ορισμένοι σύμβουλοι λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων δεν τους έχει ανατεθεί ρόλος". Να το κάνουμε σαφέστερο; Μήπως αυτοί που τους έχει ανατεθεί ρόλος είναι αυτοί που ... δεν έχουν επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις;;;;; Χαααχαααχααααααα


    Μενεσελίδου, Μανανάς, Ταπατζάς, Ζηλούδης π.χ. ... δουλεύουν; Έχουν ξεχάσει τι σημαίνει δουλειά!!!! Τυπικά οι 3 από αυτούς βρίσκονται σε μισθοδοτικές καταστάσεις, του δημοσίου βεβαίως βεβαίως. Και οι άλλοι επίσης, αν κάνουμε μια ανάλυση αλλά απλά δεν μπορείς να ψέξεις ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν υπαλλήλους μετά από καθιέρωση χρόνων, για να τους βγάζουν τη δουλειά και οι ίδιοι να ασχολούνται με το δήμο.

    Άλλο είναι το ερώτημα. Τους ψηφίζουμε για να δουλεύουν; Δηλαδή στην κάλπη όταν ψηφίζουμε έχουμε στο μυαλό μας να χαρίσουμε στον δήμαρχο καλούς ... αιρετούς υπαλλήλους; Ή για να έχει συνεργάτες (και όχι υπαλλήλους), ενημερωμένους ανθρώπους που μπορούν να συνεννοηθούν, να σχεδιάσουν, να οραματισθούν, να συγκρουσθούν, να καταγγείλουν, να τοποθετηθούν σωστά, να αποτελούν άριστη βιτρίνα για το δήμο στην εξωστρέφειά του, να να να να να να να να να.......

    Τι θα πει "παράγει έργο ο δημοτικός σύμβουλος;;;;;" Είναι παρών στο γραφείο του ας πούμε; Για κάποιους και αυτό είναι "παραγωγή έργου". Έλέγχουν τιμολόγια; Τι; Περιμένουν πότε θα έρθουν τα κοράκια να τους προσφέρουν "συνεργασίες" και επιλέγουν τη "συμφερότερη";

    Και συν τοις άλλοις, πριν φθάσουμε στον κάθε δημοτικό αστέρα, ουπς συγγνώμη, σύμβουλο ήθελα να πω, να αναρωτηθούμε πρωτύτερα δύο σημαντικότερα πράγματα;

    1. Ο δήμαρχος παράγει έργο; Εγώ λέω ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ. Αν όμως είναι όχι, γιατί να μην παράγει;
    2. Η δημοτική ομάδα σαν σύνολο λειτουργίας και στρατηγικής για την πόλη, παράγει έργο τέτοιο;;;;; Ή απλά χρεώνονται διαχειριστικά καθήκοντα που κάλλιστα μπορούν να κάνουν οι απλοί δημοτικοί υπάλληλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/12 09:04

    Εγώ ψηφίζω τον Πόντιο με το μεταπτυχιακό.
    Ξέρετε ποιον, αυτόν που μπήκε με ... ΑΣΕΠ και τοποθετήθηκε καρφωτός στο ... τελωνείο!!!!

    Από το πόστο του είναι ορχήστρα, καπελώνει και τους δημοτικούς συμβούλους, και τους βουλευτές, και τους υπουργούς και τους δημοσιογράφους η ... ακτινοβολία του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/12 09:14

    Η Μάρα γιατί δεν είναι στη λίστα;
    Αυτήν ψηφίζω εγώ!!! Αυτή βοηθά το δήμαρχο!!!

    Μετά διαγωνίζονται επί ίσοις όροις το Κατερινάκι (γουστόζικο στιλ η άτιμη), η Όλγα (...ξεχειλίζει από προθυμία και εμπειρία..., σταθερή αξία) και σε μικρή απόσταση λόγω επαγγελματικής κούρασης που δεν της επιτρέπει να περιποιείται όσο θέλει τον εαυτό της, έρχεται η καυτή 45άρα που υπόσχεται πλήθος πνευματικών απολαύσεων, η εργατική Μαρία με το πολιτιστικό όραμα.

    Σόρρυ οι υπόλοιποι γυναίκες και άντρες αλλά θέλετε μεγάλη προσπάθεια να τις φτάσετε αυτές. Απλά γιατί δεν μετρά μόνο η δουλειά και η παρουσία αλλά θέλει και λίγο ... φινέτσα η ιστορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/12 10:36

    Καλό είναι να υπάρχουν όλοι οι σύμβουλοι στην λίστα και οχι μόνο οιπρόεδροι και αντιδήμαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/12 16:49

    We love MARA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/2/12 19:15

    να τανε η γλώσσα μου φωτιά
    και το μυαλό νεράκι
    να σταματήσουν το φαρμακερό
    και πικρόχολο στοματάκι

    άστραψε και βρόντηξε
    ο ουρανός και παλι
    χωρις να μαι εγώ που ακουγομαι
    αλλά αυτή η άλλη (ή οι άλλοι)

    γιατί να πει το στόμα μου
    γιατί να σκεφτεί το μυαλό μου
    όταν μονάχη και μοναχοί
    το ματι βγάνουν.

    τι και αν χρόνος πέρασε
    τι κι αν μάρτης μπαίνει
    ποταμι κυλά φαρμακερό
    και όλους μέσα βάνει

    ο μύλος ο καλός όλα τα αλέθει
    αλλά σε τούτο το χωριό
    ο μυλώνας μόνος του γυρεύει
    την αλευρόπετρα να βρει
    να ασπρίσει την ημέρα
    γιατί όλοι οι χωριανοί
    κοιμούνται την ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/2/12 12:58

    Δυστυχώς κανένα έργο, κανένα όραμα, το απολύτως τίποτα. Μας θυμίζει και αυτή η Δημοτική Αρχή τα τέσσερα χρόνια του ΚΟΤΣΑΚΗ. Ένα απολυτως τίποτα. Δυστυχώς οι ελπίδες μας εξανεμίστηκαν. Αλλα περιμέναμε, άλλα μας προέκυψαν, κρίμα και μόνο κρίμα. Τερτίπια και επικοινωνιακά τεχνάσματα. Και από όλο το θέμα, χάνει η πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/2/12 15:18

    Μ Α Ρ Α . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/2/12 22:27

    Δημαρχε να σου προτεινω ενα μεγαλο αναπτυξιακο εργο που θα μεινει στην ιστορια.Μηνιαιο φεστιβαλ Γκευ,και Λεσβιων,καθε πρωτη εβδομαδα του μηνα,στο καμπιγκ Φαναριου.Ειναι καιρος να μας γνωρισει ολος ο κοσμος.Και εσοδα που να αλλαξεις τον Δημο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟΣ23/2/12 00:06

    ΑΝΩΝΥΜΕ 02:58, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΗΛΘΕΣ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΚΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ...ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ! ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/2/12 20:32

    Της κακομοίρας έγινε πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν ο… τουρίστας Εφραίμ, βλέποντας τον Χριστόδουλο Ξηρό έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Ξηρός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, μόνο απ΄ τα γένια δεν τον άρπαξε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου.

    «Φύγε από μπροστά μου! Δεν θέλω να με χαιρετήσεις» ήταν η πρώτη απάντηση-επίθεση του Χ. Ξηρού. «Τολμάς εσύ να μου μιλάς που μέσα σ΄ αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες των φυλακών ζεις στη χλιδή λες και είσαι σε ξενοδοχείο πολυτελείας» ήταν το δεύτερο χτύπημα στον Εφραίμ.

    Εκεί όμως που αγρίεψε για τα καλά ο Ξηρός ήταν όταν ο ηγούμενος επικαλέστηκε τον πατέρα του Χριστόδουλου, που ως γνωστόν ήταν παπάς. «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μεγάλωσε 13 παιδιά κι άλλα 100 ορφανά παιδιά σαν ταπεινός Λευΐτης που ήταν» απάντησε σε έξαλλη κατάσταση ο Ξηρός.

    ντας την επίθεση του ο Χ. Ξηρός, χτύπησε τον Εφραίμ εκεί που «πονά»πραγματικά: στην Τίμια Ζώνη της Παναγίας και στην εκμετάλλευσή της.

    «Σαν δεν ντρέπεσαι! Εκμεταλλεύεσαι τον πόνο του κόσμου και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που έχεις βγάλει ακόμη και το «βρακί της Παναγίας» στη γύρα. Μέχρι στη Ρωσία έφτασε η χάρη σου» είπε ο Ξηρός κλείνοντας την «όμορφη» και σύντομη «συνομιλία» του με τον Εφραίμ.


    Πηγή: http://kentrinews.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/2/12 22:27

    «Μνημόνιο 2»: Χωρίς μισθό από το 2013 οι επιπλέον αντιδήμαρχοι...
    επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαίρομαι πάρα πολύ που δύο νέα παιδιά με ήθος και ικανότητες, ξεχωρίζουν με μεγάλη διαφορά. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουν ακόμη πιό δυνατά και να παραμείνουν πρώτοι στις προτιμήσεις των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/2/12 01:08

    ΚΕ ΚΑΛΤΣΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΨΗΦΟΦΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ....ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ-ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠ ΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου, ανώνυμε,
      ο κόσμος κρίνει με τη ψήφο του, συμφωνώ απολύτως. Θα πάω να βρω τον φίλο μου, γιατί εγώ τους φίλους μου δεν τους αλλάζω ΠΟΤΕ και σε προσκαλώ, να έρθεις να δεις αν, και τί κουτσομπολεύουμε. Τα χάλια μας τα βλέπω, συμφωνώ ότι είναι απερίγραπτα, όπως συμφωνώ ότι είμαι ανύπαρκτος πολιτευτής (διότι, εξ' όσων γνωρίζω, δεν υπήρξα ποτέ πολιτευτής)και τέλος,δηλώνω ότι παραμένω φιλελεύθερος τα τελευταία 30 χρόνια, από τα 48 του ταλαίπωρου βίου μου. Μάλιστα είμαι πολύ υπερήφανος, γιατί βλέπω πάρα πολλούς να ασπάζονται, τις προ εικοσαετίας, ιδέες μου.Εγώ λοιπόν είμαι σταθερός, αν μετακινούνται οι άλλοι προς τις αρχές μου, μήπως, έχω λίγο δίκαιο? Να δεις, που και εσύ θα μετακινηθείς σε μία αρχή μου: Να αρθρογραφώ, επώνυμα.....

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος25/2/12 01:12

    η ip σου ειναι ανοιχτη μανανα και καρφωνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ25/2/12 09:15

    ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΙΔΕΡΑ!ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ....ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ!ΤΑ ΙP K TA PI-PI SAS EΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΡΙΚΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ.ΠΛΕΟΝ ΔΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 'ΠΡΟΕΔΡΟ'ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PIAZZA ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΛΕΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/2/12 11:13

    Μανανα,γιατι δεν γραφεις για βολεμενους.Ειναι καιρος να τα βγαλεις.Τι περιμενεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/2/12 17:01

    Να καταργηθούν όλες οι έμμισθες θέσεις στους Δήμους και στις Νομαρχίες και να δημοσιεύονται τα πόθεν έσχες τους.Αλλοιώς είμαστε φαρισαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/2/12 19:20

    Προς τον ανωνυμο 07.ο1ΑΜ.ποιες εμμισθες θεσεισ μεγαλε?ιδεα δεν εχεισ απο καλλικρατη.ακομη απο την προηγουμενη τετραετια(που γυρισαν πισω λεφτα οσοι ειχαν παρει η τουσ τα κρατησαν)αλλα κ με το 3852 μονο οι ελευθεροι επαγγελματιες παιρνουν εχτρα αντιμισθια-ολοι παντως ειδους υπαλληλοι δε διαλεγουν-αναγκαστικα παιρνουν ενα μισθο(αν εχουν ορισθει η ψηφιστει σε μια θεση)κ ειδικη αδεια ανευ αποδοχων απο τη δουλεια τους.κ ηδη οι κρατησεισ που τουσ εχουν γινει ολοι παιρνουν πολυ λιγοτερα απ αυτα που επαιρναν απο τις δουλειες τους-τι να κοψουν αυτα που δεν παιρνουν????ο λαικισμοσ εχει κ τα ορια του-κ ουτε πληρωνονται για τα δημοτ συμβουλια.δηλαδη αν κοπουν οι αντιμισθιες θα πληρωνονται απο τη δουλεια τους-δηλ ουτε απ τη δουλεια τουσ ουτε απ το δημο η νομαρχια?κ πωσ θα ζουν?θα μας τρελανεις ρε μεγαλε.κ με τισ περικοπες οι αντιδημαρχοι εχασαν κ οι αντιπερειφεριαρχες δυο μισθουσ που κοβονται αναδρομικα οπως κ το επιδομα αλλυλλεγγυης!o ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ εχει κ ορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/2/12 09:49

      Να ζησουν λιγο οπως ζουμε κ εμεις που εχουν να μας πληρωσουν κατι μηνες....

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος26/2/12 19:24

    η κομοτηνη εχει καταστραφεί απο πολιτικούς που τα επίθετα τους τελειώνουν σε .....ιδης. τυχαίο; δεν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/2/12 21:55

    εγινε κ ο καλτσιδης με τον βλακα τον πρωην προεδρο πολιτικος αναλυτης....ημαρτον τι αλλο θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή διατύπωσα τη γνώμη μου για δυο νέα παιδιά, δεν νομίζω ότι έγινα πολιτικός αναλυτής. Σίγουρα όμως δεν έγινα μηδενιστής και υβριστής. Ούτε Ανώνυμος...

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω επειδή διατύπωσα τη γνώμη μου για δύο νέα παιδιά, να έγινα πολιτικός αναλυτής. Σίγουρα όμως δεν έγινα, μηδενιστής και υβριστής. Ούτε Ανώνυμος...

      Διαγραφή
    3. Δεν νομίζω επειδή διατύπωσα τη γνώμη μου για δύο νέα παιδιά, να έγινα πολιτικός αναλυτής. Σίγουρα όμως δεν έγινα, μηδενιστής και υβριστής. Ούτε Ανώνυμος...

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος26/2/12 23:12

    Και σε οπουλος.Οπως ΤΑΡΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/2/12 10:05

    Ας ζήσουν λιγο και αυτοι οπως ζουμε και εμεις που εχουν να μας πληρωσουν κατι μηνες.....ντροπη τους και αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος27/2/12 11:32

    Τώρα 12:05, θα στείλω μήνυμα με τσιγγάνα στον πατερούλη Στάλιν να έρθει να φέρει τον κομμουνισμό να πληρώνονται τακτικά όλοι ασχέτως, αν λειτούργησε σωστά αυτό που όλοι γνωριζουν: "δουλεύεις - πουλάει η δουλειά - πληρώνεται - πληρώνεσαι με μέρος από το τζίρο - ο υπόλοιπος πάει σαν κέρδος και επενδύσεις". Εκεί με κομμουνισμό και αναρχία θα δεις τι σημαίνει το παράπονό σου.

    Κατά τα λοιπά ωραίος είσαι.... Όποιος δεν πεινάει να πεινάσει για να ικανοποιηθώ εγώ που πεινάω έτσι κι αλλιώς αφού θα γίνουμε .... πολλές. Και η δυστυχία όταν μοιράζεται παραμένει μεν αλλά είναι πιο υποφερτή. Δεν το κάνεις και πολιτικό σύνθημα να το λέει ο Τσίπρας, η Παπαρήγα, οι ΣΠΙΘΕΣ, ο Καμμένος, ο Ψωμιάδης, ο Αυτιάς, ο Παπαδάκης, ο Λαζόπουλος και τα άλλα φρούτα; Και ο Σαμαράς με τον Καρατζαφέρη μπορούν να προσαρμόσουν την έτσι και γιουβέτσι τακτική τους να σε καλύψουν. Α ρε Κομοτηνή τι παλικάρια βγάζεις!!!! Φοβερή τοποθέτηση. Χάνεσαι εδώ, πήγαινε για πολιτικός αναλυτής στας Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος27/2/12 12:33

    Ευτθχώς που δεν είμαι πολιτικός και δεν θα γινω ποτέ....γιατί από κάτι "παληκάρια"σας εσας βουλιάζει το καράβι και εμεις ....still going on..... κάνουμε πολιτική.....Αχαχαχαχα....ευθυμήσαμε αγαπητέ πολιτικέ με την αξιοσέβαστη πολιτική σου....χαχαχα!Έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/2/12 14:07

    ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ!!!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑΟ ΑΤΟΜΟ!!!!ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!!ΕΝΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.... ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ!!!! ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΑΒΛΟ ΜΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/2/12 22:02

    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ 27ΦΕΒ Ο1:32.ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝ ΤΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ..."κ.ΠΟΛΙΤΙΚΕ". ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ27/2/12 22:18

    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/12 07:22

      κύριε Κώστα μιλάτε για τον Μανανά.Για την Μενεσελίδου γιατι δεν λέτε τίποτα;Είστε κομπλεξικός απλώς,οπως κι αλλοι εδώ μέσα

      Διαγραφή
  30. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ28/2/12 09:04

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣΤΑΝ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.....ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ-ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/2/12 10:44

    Θαρρείς και το πρόβλημα της Κομοτηνής είναι ο Γιώργος Μανανάς. Θαρρείς κι’ έίναι επιφορτισμένος με μια τόσηηηη……. υπεύθυνη εξουσία και δεν είναι άξιος να την διαχειρισθεί. Με τα πενιχρά μέσα που του διαθέτουν κάνει ότι μπορεί και καλά το κάνει. Ανάλογα με αυτά που του διαθέτουν ασκεί κοινωνική πολιτική.
    Η Περιφέρεια που μας έπρηξε τα παπάρια εδώ και μήνες για την κοινωνική πολιτική που θααααα….ασκήσει και σχεδιάζουν και ξανασχεδιάζουν, ακυρώνουν τα σχέδια και πτού και πάλι από την αρχή. Γιατί δεν μιλάει κανένας; Γνωρίζει κανένας μας τον υπεύθυνο περιφερειακό σύμβουλο που ασκεί την κοινωνική πολιτική. Τον έκρυψαν τον άνθρωπο σαν να είναι ανίκανος. Τον αντικατέστησαν με κάποιον Μακρή που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα!!!!!!!!
    Και ακόμη κάθε στιγμή κάθε ώρα που περνάει μας παίρνουν ότι είχαμε και δεν είχαμε και καλά μας κάνουν. Όσο οι καφενόβιοι σχολιαστές τομάρια δεν θα βλέπετε το δάσος της καταστροφής και θα βλέπετε το δένδρο, θα μας καταπιέζει η εξουσία, είστε αυτοί που δεν προσφέρετε τίποτα στη κοινωνία που σήμερα υποφέρει.
    Ο Γιώργος Μανανάς φταίει για όλα για δείτε στο πολιτικό σας περιβάλλον που σας γαλούχησε τι και ποιος έχει την ευθύνη της κατάντιας του Ελληνικού Λαού.
    Αϊ σιχτίρ μπινέδες……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος28/2/12 11:58

    Γιωργο Μανανα,σε γνωριζουμε καλα.Παντοτε ησουν και εισαι για την προσφορα και οχι για την ΤΣΕΠΗ...Σε παρακαλω γραψε για την πολιτικη μαφια του ΠΑΣΟΚ στην Ροδοπη.Γραψε γιατι οι βολεμενοι καλυπτουν τα αφεντικα σου.Πρεπει επι τελους να μιλησεις για τα χρεη που σε αφησαν οι φωστηρες.Piazza ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ.Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος28/2/12 17:25

    Καλά μόνο που ξεκατινιάζεστε μεταξύ σας αντί να κάνετε καμιά δουλειά στους δήμους σας και τις περιφέρειές σας δείχνει και το ποιόν όλων σας.

    Ένας Πεταλωτής έμεινε σε αυτό το νομό και θα τον πάρει μπάλα η άσχημη πορεία του ΠΑΣΟΚ και αυτόν δυστυχώς. Κρίμα για αυτόν τον νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος28/2/12 22:34

    Ας παει ο πεταλωτης στον συμαχο του τον γιαννακιδη και τους αλλους να τον βοηθησουν.Αυτους που τον βοηθησαν πραγματικα δεν τους στηριζει και παλι αυτοι θα τον βοηθησουν.Οχι τα λαμογια του προεδρου του αρη και του βαβα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/2/12 10:00

    Νομίζω με τον κ. Πεταλωτή δεν ασχολείται κανένας. Είναι δύσμοιρες φαντασιώσεις αυτά που σκέφτεται και εκφράζει το κλειστό πολιτικό club.
    Ο κ. Πεταλωτής έχασε την επαφή με τη βάση του ΠΑΣΟΚ, συχνά αναφέρεται στο κακό παρελθόν, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος τα τελευταία 15 χρόνια.
    Ο κ. βουλευτής απευθύνετε τελευταία στη δυσκίνητη γραφειοκρατία. Για άγνωστους λόγους στον ταλαίπωρο άνεργο, στον χαμηλοσυνταξιούχο στον μικροαγρότη στον κτηνοτρόφο δεν απευθύνεται, δεν συζητά.
    Σύμμαχος είναι ο λαουτζίκος, που σηκώνει όλο το βάρος, «αίρει τον σταυρό του μαρτυρίου» θυσιάζεται υπομένει δεν διαμαρτύρεται, απλά σκέπτεται και αναζητά δυνάμεις και τρόπους για να αντιμετωπίσει το άδηλο μέλλον της οικογένειάς του και της πατρίδας μας. Ο υπερήφανος απλός λαός θα σώσει την Ελλάδα, όπως συνέβη στο παρελθόν. Επιστροφή στις σοσιαλιστικές ρίζες για να δούμε άσπρη μέρα σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος29/2/12 12:31

    Ναι σήμερα άσπρη μέρα.
    Χιόνια στο καμπαναριό/ξύπνησε όλο το χωριό
    Ή για ποιους χτυπάει η καμπάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος29/2/12 13:37

    Αφήστε ήσυχο το ΒΑΒΑ και την οικογένειά του και μην ασχολείστε πλέον. Μακάρι να τον φτάσετε στο μικρό του δακτυλάκι. Όλα γράφονται εκ του πονηρού. Μακάρι να κάνετε το μισό έργο που έκανε εκείνος. θα τον ζητάτε και τον ζητάτε, αλλά είναι πολύ αργά. Με κάτι τέτοιες αφεντομουτσουνάδες το ΠΑΣΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε. Φτάνει πια τα λόγια τα μεγάλα, έργα και μόνο έργα, ο λαός δεν αντέχει άλλο. Άστε Πεταλωτή, Γιαννακίδη και σκεφτείτε σοβαρά τί θα ψηφίσετε. Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΤΑΣΟ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος29/2/12 14:24

    Στο μπακάλικο της ΕΑΣ Ροδόπης απο σήμερα η πεντανόστιμη φέτα πωλείται 7,5 ευρώ το κιλό. Ο Σκοπιανός μπήκε φουλ στην ανταγωνιστικότητα. Περιμένουμε και Πατάτες Νευροκοπίου Σκοπιανέ προς 0.30 του ευρώ το κιλό. Θα γίνει ο χαμός στη φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος29/2/12 17:10

    Πω πω γεμίσαμε σοσιαλιστές και κυρίως σοσιλίστριες.Απο αυτούς που πήραν τις θεσούλες μια χαρά και τώρα ανακάλυψαν τον λαουτζίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος29/2/12 23:01

    ΜΕ ΤΟ ΤΑΣΟ ΝΑΙ!ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ......ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.....ΝΙΣΑΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος1/3/12 09:31

    Ανώνυμε 01:01 PM, κάνεις μεγάλο λάθος. Μάλλον σε βαράνε στο κεφάλι τα κόμπλεξ που έχεις ακόμα με την οικογένεια του ΤΑΣΟΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ και συγκεκριμένα με τον υιό Νίκο και όχι Νικολάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος1/3/12 12:10

    Δυστυχώς PIAZZA, ο πιο παραγωγικός σύμβουλος δεν περιλαμβάνεται στην λίστα. Και πάντα οι πιο αθόρυβοι είναι οι πιο ουσιαστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος1/3/12 12:18

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.31ΡΜ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ!!ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ ΦΤΑΝΕΙ......ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΙΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ-ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΙΜΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ασχολείστε με τον γιο του Βαβατσικλή; Τέλειωσε αυτός...

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος1/3/12 19:10

    Θα σκάσετε που κάνει ότι γουστάρει και δεν υπολογίζει και δεν προσκυνάει κανέναν σας, μαλάκες Κομοτηναίοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/12 21:22

      Προς δηθεν ανωνυμο 09.10ΑΜ.ευτυχως που μενουν και γραπτα και δηλωσεις(που μεινανε δηλωσεις)για να ξερουν(που το ξερει ολη η κομοτηνη)για τον μεγαλυτερο γλυφτη κωλοτουμπα και προσκυνητη της πολης....!Οι΄"μαλακες Κομοτηναιοι" στον μεγαλυτερο μακακα και καφρο της Κομοτηνης που εγραψε αυτο το σχολιο.Αντε χ.σου που θα σκασουμε κι ολας.Πιες καμια μαλαματινα μπας και συνελθεις απο τη μαλακια του εγκεφαλου.......που σε δερνει.Πραγματι σοβαρη ασθενεια..Σου αφιερωνω και το τραγουδι¨"δεν τελειωσαμε.."

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος2/3/12 11:32

    Ολοι με την Μαλαμιδου να βγει πρωτη.Ολοι οταν μπαινετε μονο την Μαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος2/3/12 19:36

    Ψηφιστε ολοι οτιδηποτε εκτος Γ.Μανανα.........γελοιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ5/3/12 00:25

    ΚΑΛΑ ΡΕ PIAZZA EIΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ-ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 90ΨΗΦΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΕ 3??ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ..ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ Κ 2ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ.ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ.ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ-ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ5/3/12 00:53

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ......................ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος5/3/12 09:55

    Ο κύριος Μανανάς δεν έχει άλλη δουλειά για να ασχοληθεί και κάθε μέρα απαντά και ασχολείτε με το συγκεκριμένο δημοσίευμα; Τον ψηφίσαμε για να ασχολείτε με τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών. Όχι ότι δεν πρέπει να απαντά και να γράφει, αλλά όπου δύο και ο Μανανάς. Είναι για γέλια η όλη υπόθεση. Όσο για την λύπηση στο συγκεκριμένο ιστολόγιο κύριε Μανανά, ένα θα σας απαντήσω, πολύ γρήγορα ξεχνάτε και η αχαριστία στο έπακρο. Αυτά και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ5/3/12 15:47

    ΕΣΥ 'ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ'ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ PIAZZA??ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΕΔΩ ΚΑΙ 3ΜΕΡΕΣ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ 'ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ'ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΑΛΛΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ' ΜΟΚΟ?ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ (11.55PM)ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΝΑΛΑΣΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ PIAZZA!ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΣ 'ΤΣΟΥΖΕΙ' ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΡΙΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος5/3/12 18:51

    Πες τα Γιωργο Μανανα,για ενα μερος της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ του τοπικου ΠΑΣΟΚ.Περιμενα ομως να τους κατονομασεις,και να μας πεις και για τα περουσιακα τους στοιχεια.Φτανει η σιωπη,εκτος εαν υπαρχουν αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος5/3/12 21:15

    Σας λεω εξαρχης οτι ειμαι φιλος του γ.μανανα.οχι μονο θατα πει και θα κατονομασει κι ολας...να τελειωσουν οι διαδικασιες και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...Δεν προκειται να ασχοληθει μετα γελοια υποκειμενα αλλο εδω μεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/12 21:53

      εμαθα κι εγω.θα μιλησει για μια υποθεση που ειναι στον ανακριτη και ο εισαγγελεας παει τον κοτσακη για κακουργημα.μαζι του και 2 αντιδημαρχους του πετριδη.ποιους αραγε.μιληστε με ονοματα ρε,αφου τα ξερετε,γιατι δεν το κανετε;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/12 00:12

      Ασε μεγαλε μην ανοιγεις τους ασκους του αιολου γιατι δεν σε συμφερει...καραγκιοζακο!Αυτη η υποθεση που λες ειναι μια μπαρουφα-πες το γιατι δεν το κανεις?Τα χαρτια που θα βγουν στη φορα σε ολα τα επιπεδα για μεγαλους γιους κλπ θα ναι 10 σελιδες καθημερινα.Καθαρος σαν κρυσταλο ειναι ο Γιωργος μμπινεδες οχι σαν τα μουτρα σας..ουτε για σαλιο ειστε!!Καντε το μαγκες αντε να δουμε..Θα φατε τετοιο ξεμπροστιασμα που θα ψαχνεστε-γλυφατε και γλυφετε τους μαρτυρες και παρακαλουσατε.Μ ΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ-ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ!

      Διαγραφή
  53. ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ6/3/12 00:44

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ(ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ-Η-ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ)ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΨΟΥΝ ΣΤΟ PIAZZA ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ.ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ!!Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΡΕΙ-ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος6/3/12 10:58

    Γιώργο Μανανά, μην εξακολουθείς και προκαλείς. Ένα θα σου πώ, αρκετά έκανε υπομονή ο μεγάλος, αν μιλήσει δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε. Γι΄αυτό άσε τα λόγια τα μεγάλα, και στρώσου στην δουλειά. Οι φυλακές γέμισαν από τίμιους και σωστούς ανθρώπους και τα λαμόγια και οι κλέφτες προκαλούν και έχουν το θράσος να ρίχνουν λάσπη σε ανθρώπους που ξέρουμε πολύ καλά τι πρόσφεραν και τί τους καταλογίζουν άδικα. Γι΄αυτό μην μιλάς πολύ, η υπομονή έχει και τα όριά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος6/3/12 11:18

    Ποιος ειναι ο μεγαλος ρε παιδια,για να ξερουμε κι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.