8.5.10

Επιβεβαιωμένο! Δύο οι λίστες των διαγραφών που έχει στα χέρια του ο Αντώνης Σαμαράς

Μπορεί η αρχή να έγινε, αλλά να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο με την διαγραφή του Αριστοτέλη Παυλίδη, η συνέχεια όμως ήταν εκκωφαντική!!! Η διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη, αλλάζει πολλά πράγματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ήταν κάτι που το ήθελε ο πρόεδρος του κόμματος και η αφορμή ήρθε με το «ναι» της πρώην υπουργό για τα μέτρα εφαρμογής του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Ρηγίλλης, οι λίστες των διαγραφών που προανήγγειλε εδώ και λίγο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς, είναι δύο.
Η πρώτη περιλαμβάνει τον ήδη διαγραφέντα Αριστοτέλη Παυλίδη, τον Γιώργο Βουλγαράκη, τον Πέτρο Δούκα, τον Ευάγγελο Μπασιάκο, τον Γιώργο Αλογοσκούφη, τον Σάββα Τσιτουρίδη και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Η δεύτερη λίστα είναι όμως πιο «ζουμερή», καθώς περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα!!! Στην συγκεκριμένη λίστα, εκτός από τα ονόματα που υπάρχουν ήδη από την πρώτη, έχουν προστεθεί τα ονόματα του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού, του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή!!!
Στην απόφαση που θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς το επόμενο διάστημα, θα συνυπολογιστεί και η δημοσκόπηση που παρήγγειλε η Ρηγίλλης, για το πώς βλέπουν οι πολίτες την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Πάντως ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται αποφασισμένος να έρθει σε ρίξεις και ανατροπές με το αμαρτωλό παρελθόν.
Στους Κώστα Καραμανλή και Αλέκο Κοντό καταλογίζεται το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ενώ στον Ευριπίδη Στυλιανίδη καταλογίζονται αρκετές παρατυπίες που έχουν να κάνουν με τις άδειες των φορτηγών, την Siemens και τις ΜΚΟ. Στον Κώστα Καραμανλή χρεώνεται και η κατάσταση της οικονομίας της χώρας μας. Σύντομα λοιπόν θα έχουμε και νέες διαγραφές…

2 σχόλια:

  1. Διαφωνώ μερικώς. Δεν πιστεύω ότι ο Κοντός είχε δόλο ή εσκεμμένα έκανε fault. Πιστεύω ότι ίσως έβαλε κάποια υπογραφή λόγω... κετκτημένης ταχύτητας, αλλά μέχρις εκεί. Μεμπτό μεν για λόγους αφέλειας ή απροσεζίας, αλλά όχι για λόγους εθνικής μειοδοσίας.

    Η μέρα που η μπούλα θα βγει εκτός Νουδίας θα είναι η δεύτερη καλύτερη, μετά από αυτήν που θα τον κλείσουν στη στενή. Αλλά οι δικές μου οι χαρές δεν θα είναι τίποτε μπροστά σ' αυτές των... συγκρατούμενών του!!!

    We 're talking party-time! BIG TIME!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/10 15:12

    Σας κάνω εξ αρχής γνωστό πως είμαι 50 χρονών και δεν έχω ψηφίσει ποτέ κάτι άλλο εκτός από ΝΔ. Η ιστοσελίδα σας ήταν για μένα μια αποκάλυψη. Κατάλαβα γιατί η ελληνική δεξιά θα παραμείνει για πάντα κόμμα της πλάκας.Το επίπεδο είναι τραγικό, για ό,τι και αν παθαίνουμε εμείς σαν δεξιά είμαστε υπεύθυνοι. Μού προκαλείτε θλίψη και απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.