7.5.10

Πως κρίνετε την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από την ΚΟ της ΝΔ; Η γνώμη σας μετράει!

Ψηφίστε στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση που έχει το ιστολόγιο μας, η οποία αφορά την διαγραφή της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Σε ότι αφορά την προηγούμενη δημοσκόπηση, η συμμετοχή σας, έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς στο ερωτήματα «Ποιον θέλετε υποψήφιο Περιφερειάρχη στην ΑΜ-Θ από τη ΝΔ;», υπήρχανε 976 συμμετοχές, ενώ στο ερώτημα «Ποιον θέλετε υποψήφιο Περιφερειάρχη στην ΑΜ-Θ από το ΠΑΣΟΚ;», 1023 συμμετοχές αντίστοιχα.

4 σχόλια:

  1. Πολύ καλό! Και η διαγραφή της από το κόμμα, ακόμη καλύτερο. Αυτήν τη στιγμή, η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρούς πολιτικούς και πρέπει κάποιος να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ως εκ τούτου... έμπαινε Αντώνη!

    Κι αυτούς που νομίζουν ότι η διαγραφή της Μπακογιάννη θα διώξει κόσμο από τη Νουδία, τους έχω νέα: 1 θα φεύγει, 3 θα έρχονται. Μόνον που δεν θα υπάρχει πλέον... θέση για τους ίδιους και δεν θα το χαρούν καθόλου.

    Όντας απλός παρατηρητής για όσα συμβαίνουν στους "γαλάζιους", θα το διασκεδάσω πολύ. Και - για πρώτηφορά στα χρονικά, και λόγω της σημερινής συγκυρίας - θέλω πλέον μία σοβαρή αντιπολίτευση. Κι ο Αντώνης είναι ο μόνος που θεωρώ σοβαρός (ακόμα) σ' αυτήν τη γελοία και... ανιστόρητη παράταξη!

    Sorry Tony, but...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτιαρης7/5/10 17:53

    Στυλιανιδη,εφυγε η κολλητη σου,και ο Κωστακης ο Β.Εμεινες με τον Παπαμιμικο.και τον Λασκαρη,τον μεγαλο προγραμματιστη του Κοτσακη.Αγαπητε Δημαρχε,ερωτικε μεταναστη,σου ετοιμαζουν πολλα..θα τα αντεξεις,Αληθεια τι κανει η συζυγος του χορηγου...Πολυ μεγαλη...φυσικα και η κυρια...με τα μουστακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/5/10 18:34

    Τι Ντορα Μπακογιαννη.Θα γραψετε για τα λαμογια της Κομοτηνης,η θα τα γραψω...αλλου,ξερετε,και μετα θα εκτεθειτε...Και η Μαγδα ειναι μαζι μου...η κομμωτρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/10 18:31

    Μαγδα,η πιο ερωτικη κυρια του Δημοτικου Συμβουλιου,και ο Εσατζης,ο προξενος της Ρουμανιας,στην Θρακη. Γι αυτο ειναι μονος του...εχει αρρωστεια,τριχομοναδες.Οι πονηροι καταλαβαν,οι αλλοι ,πληροφοριες στον ν,Ναλμπαντη,Προεδρο των αποστρατων Θρακης.Καλη νυχτα,λαμογια,οχι ο Ναλμπαντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.