13.3.14

Οι Σταύροι και οι σταυροί του Έβρου! Δεν «σταυρώνουν» υποψήφιο Παυλίδης-Πέτροβιτς

Την πρόλαβαν οι δήμοι την «Περιφερειακή Αναγέννηση» και ο Δημήτρης Πέτροβιτς στον Έβρο δεν μπορεί να σταυρώσει υποψήφιο. Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα έχουν δήμαρχους της ΝΔ, ενώ υπάρχουν και διεκδικητές δήμων επίσης προερχόμενοι από τη ΝΔ.
Όλοι αυτοί κινήθηκαν γρήγορα και έκλεισαν υποψήφιους, ο δε Λαμπάκης έκανε σκούπα όλα τα μεγάλα ονόματα στην Αλεξανδρούπολη και τα έβαλε στον συνδυασμό του. Ίδια κατάσταση και στον βόρειο Έβρο με αποτέλεσμα Παυλίδης και Πέτροβιτς να μιλούν με αρκετούς αλλά να μη κλείνουν κανένα.
Είναι και που ο Πέτροβιτς πάλι με τις ψήφους των άλλων θέλει να την βγάλει καθαρή και η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Όλα δείχνουν ότι για να «σταυρώσουν» υποψήφιο, θα πέσουν (πάλι) στα πόδια του Σταύρου Σταυράκογλου, αλλά και αυτός γιατί να «σταυρωθεί», αφού σε κάθε περίπτωση θα μπορεί να λέει ότι έχει δικό του αντιπεριφερειάρχη…
Άσε που οι κομματικοί της ΝΔ στον Έβρο, δεν βλέπουν αλλαγές ούτε στους δήμους, ούτε όμως και στην περιφέρεια. Και δεν αποκλείουν να βγει μπροστά ο Σταύρος Καβαρατζής, ο οποίος κατά το κοινώς λεγόμενο, αποπνέει διακομματικής εμπιστοσύνης ώστε ο Έβρος να δει καλύτερες μέρες, είναι και δοκιμασμένος, με επιτυχία, στον …σταυρό.  Και τον Παπαθανάκη, σεναριογράφο πολιτικής φαντασίας (;), Σταύρο δεν τον λένε; 

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/14 11:54

    περαστικα piazza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/14 16:28

    Σταύρος Καβαρατζής: Ο Σταυράκογλου με έβαλε!
    Σταύρος Σταυράκογλου: Ο Καβαρατζής μας συμφέρει!
    Ζήτω η ΝΔ!!!! Ζήτω ο Γιαννακίδης!!! Ζήτω ο Λαμπάκης!!!
    Ποιός πουλάει, ποιόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/14 16:58

    piazza θα ήσουν καλός να γραφεις μυθιστορήματα, αλλά ξέρεις οτι η πραγματικότητα είναι άλλη. Ο Αρης δεν τραβάει και
    μέχρι το τέλος του μήνα αποσύρρεται.
    Ο Μορφίδης έχει πάρει κεφάλι, προχωράει δυναμικά και γα το λόγο αυτό έρχεται ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/14 17:03

    Γιατί ρε συ piazza υπάρχει κανείς που ψηφίζει Άρη; έχει βγει τελείως ακομη και από την συζήτηση στον καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ πέθανε ,ζήτω ο piazza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/14 14:55

    Μορφιδης;; τι ειναι αυτος; άντε να προσλάβει ξεναγό μην χαθεί. Ποιοί ριστε εσείς τυπάκια που για το γούστο σας θα σοστε πλάκα με την Θράκη;; θα πάθετε μεγάλη νιλα νούμερα που θελετε να παίξετε με τον πόνο και την χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.