13.3.14

Πρόσκληση σε Ανοικτό Διάλογο προς τους δημότες από το Μάκη Παπαδόπουλο

Η νέα διοίκηση του Δήμου, η οποία θα εκλεγεί το Μάιο, πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τόπου μας σε στενή συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς φορείς και συλλόγους και με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων στις αποφάσεις που τους αφορούν.
Ολοκληρώνουμε τις θέσεις μας για το Δήμο και αναλαμβάνουμε  δεσμεύσεις προς τους δημότες μέσα από Ανοικτό Διάλογο με την κοινωνία: Την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ Ν. Καρβάλης οργανώνουμε εκδήλωση Ανοικτού Κοινωνικού Διαλόγου. Παρουσιάζουμε τις προτεραιότητες μας για τη Νέα Καρβάλη, τη Λεύκη και το Χαλκερό.
Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε και να λάβετε το λόγο, εκθέτοντας τις δικές σας απόψεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που σας απασχολούν. Οι προτάσεις σας θα συμβάλουν ουσιαστικά στην τελική διαμόρφωση του προγράμματος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.