6.2.14

Δήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Ελένης Λαφτσή για την επίσκεψη Φούχτελ στην Κομοτηνή

Σε αγαστή συμφωνία ο δήμαρχος Κομοτηνής και ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης υποδέχτηκαν στην ρημαγμένη από την ανεργία πόλη μας τον ανθύπατο της κ. Μέρκελ. Την ίδια στιγμή που οι μνημονιακές πολιτικές σαρώνουν την χώρα τα «πάρτυ της χαράς» ελάχιστη παρηγοριά προσφέρουν στους πολίτες.
Με συνοδεία αστυνομικών ο κ. Φούχτελ περπάτησε τα λίγα μέτρα που χωρίζουν το Επιμελητήριο από το Δημαρχείο. Για να φανεί πόσο ευπρόσδεκτος είναι στην πόλη μας.  Δεν έχουμε πρόβλημα με τις αδελφοποιήσεις των πόλεων και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο δήμαρχος δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για τα δεινά που περνά η χώρα αλλά και η πόλη από τις πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση του κ. Φούχτελ.
Αποδεικνύεται ο κ. Πετρίδης «ο πιο καλός ο μαθητής» ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αρχηγού του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο «ανεξάρτητος» κ. Πετρίδης αποδεικνύει ότι είναι απόλυτα εξαρτημένος από την μνημονιακή λογική τόσο σε επίπεδο πραγματικό όσο και σε επίπεδο συμβολικό.
Άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία του αυτό φανερώνει. Απλώς η επίσκεψη Φούχτελ που ουσιαστικός εμπνευστής της ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δείχνει πόσο πολύ έχει προχωρήσει το μεταξύ τους «αλισβερίσι». Ο μεν δήμαρχος κείται μακράν των πραγματικών αναγκών του δήμου ο δε κύριος Στυλιανίδης έχει σηκώσει το χέρι του ψηφίζοντας ναι σε όλα στις πολιτικές που ερημώνουν την χώρα.
Δεν ξέρουμε αν ο κ. δήμαρχος θεωρεί ότι η επίσκεψη του ανθύπατου της Μέρκελ θα τον βοηθήσει προεκλογικά εκείνο όμως που ξέρουμε είναι πως οι πολίτες πλέον δεν παραπλανώνται από τέτοιου είδους τερτίπια. Ο κ. Δήμαρχος αντί να υποδέχεται όλος χαμόγελα τον κ. Φούχτελ θα έπρεπε να απολογείται στους πολίτες της Κομοτηνής για όσα δεν έκανε τα χρόνια της θητείας του.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/14 21:36

    ΠΙΑΤΣΑ ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/14 22:48

    Ανώνυμε τις 21:36 λες μαλακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/14 23:13

    Πολύ φτηνός λαϊκισμος. Εκτείθεται πολύ, χωρίς να ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/2/14 07:53

    επιτέλους κάποιος τα λέει. φτάνει η life style πολιτική. ακούγονται αλήθειες που ειπώθηκαν ελάχιστες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/2/14 08:18

    Τι σχέση έχουν αυτά με την τοπική αυτοδιοίκηση; έλεος πια, η γραφικότητα και ο λαϊκισμός έχουν και τα όρια τους. Μόνο για αεροψεκασμούς και νεφελίμ δεν μας είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/14 08:26

      Ευτυχώς έχουμε τον Πετρίδη και έχουν λυθεί ΟΛΑΑΑΑΑ. Επειδή ο Πετρίδης είναι γνώστης των προβλημάτων τα γράφω

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/2/14 19:59

    Μιλάμε είναι ο ορισμός του "πλαστικού" πολιτικού των δημοσίων σχέσεων, των πανηγυριών και της αμπελοφιλοσοφίας. Τρέμε Ψωμιάδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.