4.1.14

Αντιδημοκρατική (!!!) η ένταξη του Νοσοκομείου Κομοτηνής για τους Δραμινούς

Συνεδρίασε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλου, το άτυπο όργανο συντονισμού και συνεννόησης τοπικών φορέων Δράμας.
Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η συζήτηση και οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ ένταξης του έργου «Κατασκευή Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής στο ΠΕΠ 2014 -2020». Διαβάστε τι συμφωνήθηκε στη σύσκεψη.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/1/14 16:57

    Τις περί δημοκρατίας σαχλαμάρες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑνεξΕλ όσον αφορά τη διαχείριση της κοινωνικοοικονομικής πραγματικότητας, τις ξεπατίκωσαν καλά οι Δραμινοί...

    Άξιος μαθητής των ψεκασμένων και των σαλεμένων ο Ξανθόπουλος, μόνο και μόνο για να κτυπήσει τον Γιαννακίδη. Ελλείψει επιχειρημάτων ουσίας, η δημοκρατία επιλέγεται σαν καλός αντιπερισπασμός. Όπως κάνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή τα αντιπολιτευόμενα τσίρκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/1/14 21:43

      60 εκατομμυριάκια είναι αυτά. Σιγά μην τα αφήσουμε για τον επόμενο$$$$$$$$

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/14 20:26

    Ναυάγιο Ξανθόπουλου! Συνεδρίασε ένα όργανο με 20 θεσμικούς φορείς και παραβρέθηκαν μόνο 5! Σύσσωμοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) τον αγνόησαν, οι δήμαρχοι έλειπαν, τα επιμελητήρια, οικονομικοί και επιστημονικοί φορείς δεν έδωσαν σημασία. Ο δε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι και υποψήφιος Περιφερειάρχης θα έρθει στην Κομοτηνή και θα γελάνε μαζί του. Ευκαιρία του Γιαννακίδη να τον τελειώσει τον Ξανθόπουλο!!!!!!!! Λέτε μέχρι τα τέλη του μήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/14 22:04

    Από την στιγμή που ακόμα δεν έχει κατατεθεί ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της επόμενης προγραμματικής περιόδου, και δεν ξεκίνησε η διαβούλευση από μόνη της η μονοπρόσωπη και ετερόφωτη (Βλέπε Στυλιανίδης) απόφαση ένταξης του νοσοκομείου Κομοτηνής στο Περιφερειακό Πρόγραμμα 2014-2020 και φυσικά είναι αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική ενέργεια.
    Είναι πρόταση προεκλογική και φούσκα τα γνωστά τερτίπια τους και τερτίπια του. Τα ίδια και απαράλλακτα μήπως δεν κάνανε από το 2012 μέχρι το 2009 , πως το λέγανε; Μεταρρύθμισης εκσυγχρονισμός του Νοσοκομείου Κομοτηνής;
    Χάθηκαν εξαφανίσθηκαν οι εγκεκριμένες και εκταμιευμένες πιστώσεις των 6,5 εκ ευρώ και λογαριασμό δεν δώσανε σε κανέναν ελέω Στυλιανίδη.
    Και επι μια επταετία το θέμα εκσυγχρονισμός του νοσοκομείου Κομοτηνής εμφανιζόταν προεκλογικά όπως και οι αντιστασιακές πομφόλυγες για την λειτουργία των χρυσωρυχείων. Καλά το παίζει το τρίο – ιδης, ως πότε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/14 23:26

    Το είπε και ο Κατσιφάρας "Αν δεν ήταν ο Γιαννακίδης δεν θα τους ήξερε ούτε ο Θυρωρός". Ιδού η Ροδος ιδού και το πήδημα. Άρη βάλε τον στρατηγό (ΝΔ), να κάνεις πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/14 12:49

    Αραγε η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Δήμαρχος Κομοτηνής κυρία Λαφτσή τι έχει να πει για τη σταση του ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ εναντια στο νοσοκομείο της Κομοτηνής; Θα πάρει θέση; Η τοπική οργάνωση τους μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/1/14 15:02

      Μα είναι πάναπλο!!!!

      "Η ανικανότητα των μνημονιακών δυνάμεων να κατασκευάσουν το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής, υποβάθμισε και το παλιό!!! Οι πολίτες πεινάνε και κρυώνουν. Αυτοκτονούν και πεθαίνουν σαν τις μύγες! Ο σΥΡΙΖΑ με υπευθυνότητα εξετάζει όλα τα τοπικά και περιφερειακά δεδομένα για να υλοποιήσει το κατάλληλο μίγμα πολιτικής που θα εξασφαλίσει τις κατάλληλες υποδομές Υγείας για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, και στη Ροδόπη και στη Δράμα και παντού. Κάτω οι κλέφτες. Κάτω οι ανίκανοι. Το μνημόνιο είναι κόλαση. Μαύρο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ."

      Τι δεν καταλαβαίνετε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/14 18:03

      χαχα ω ρε γέλιο 15.02 ψάχνεις και το μίγμα. Μαυρογυαλούροι χτα χνάρια Στυλιανίδη είστε. Ρωτείστε τι ακούει από τους ίδιους τους δεξιούς τα ίδια θα πάθετε με τις αρλούμπες σας τσυριζάκια της φακής

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/14 15:18

    Ψιλοάσχετο αλλά κατά την άποψή μου "κολλάει" στην ανάρτηση και τα σχόλια:

    Βλέποντας τους Έλληνες πολιτικους και τους ψηφοφόρους (σε ολα τα κόμματα αναφέρομαι) εχω καταλήξει στο συμπερασμα οτι εχουν αναγκη την κοροϊδία. .

    Μεσα στην κριση οι πολιτικοί που αναδείχθηκαν ηταν ο ψεκασμενος και ο καταλήψιας. Α, και ο Σαμαρας(lol)!!!!

    Αυτό τα λέει ολα... Μας κάνουν να νοσταλγούμε τους συστημικούς προ κρίσης!!! Όταν τους αξιολογούμε σοβαρά βέβαια. Γιατί ο κοπροελληνικός λαός δε νομίζω ότι γνωρίζει τι σημαίνει αξιολόγηση πέραν του "τι θα μου δώσεις εμένα ρε να σε ψηφίσω;" Ή "τι μου έδωσες απευθείας ρε εμένα για να σε ξαναεμπιστευτώ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/1/14 21:37

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΛΑ ΠΑΣΟΚ (ΓΑΠ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ) ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ (ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ), ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.