5.1.14

Πήγαν να περάσουν τα σύνορα στους Κήπους με μετανάστες και λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 26, 39, 44, και 53 ετών, διότι μετέφεραν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις Γεωργιανούς μετανάστες.
Οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 44 και 53 ετών, οδηγοί λεωφορείου, που εκτελούσε δρομολόγιο Γεωργία – Ελλάδα, προσήλθαν με αυτό, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Λίγο πριν το διαβατηριακό έλεγχο, αποβίβασαν από το λεωφορείο, τέσσερις μετανάστες και τους επιβίβασαν στο αυτοκίνητο των άλλων δύο δραστών, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο και να τους προωθήσουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πλην όμως η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς, οι οποίοι και συνέλαβαν τους τέσσερις διακινητές.
Ακολούθως, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν υπάλληλοι του τελωνείου Κήπων στο λεωφορείο, εντόπισαν σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, 1.370 πακέτα τσιγάρων, τα οποία μετέφεραν παράνομα οι δύο οδηγοί του λεωφορείου, καθόσον δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.