11.10.12

Παραλήρημα ρατσισμού από τον Έλληνα Πρωθυπουργό (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, ο οποίος ζητά τον ακριβή αριθμό των βρεφών και παιδιών από αλλοδαπούς, που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς; Καμία!!! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

  
«Έχουνε γεμίσει όλοι με μετανάστες και Έλληνας δεν μπορεί να μπει στον παιδικό σταθμό. Αυτό επίσης τέρμα. Είναι ορισμένα πράγματα που κι εμένα με ενοχλούν όσο εσάς, αλλά είναι κι ορισμένα πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε την καραμέλα ότι είναι ρατσισμός».

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/12 19:19

    ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!!!!!ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!ΑΠΛΩΣ ΜΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ.ΣΕ ΑΚΥΡΩΝΕΙ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/12 20:05

      ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!!ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!!!!!ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/10/12 21:54

    Γιαυτό ο Στυλιανίδης έτρεξε να απαντήσει στον Κασιδιάρη.Εκείνον όμως είπατε οτι έδωσε σκληρή απάντηση δήθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/10/12 22:12

    Είναι σαφέστατο ότι ο άνθρωπος κάνει ρατσιστική πολιτική, αφού δεν είναι σε θέση και δεν μπορεί να έχει πολιτικές προτάσεις σε προοδευτική, ανθρωπιστική κατεύθυνση.
    Στον ιδεολογικό αστερισμό που κινείται, είναι υποχρεωμένος να ανταγωνιστεί τους ρηχούς υπανθρώπους σε ιδέες αντιμετώπισης των συνεπειών της κεφαλαιοκρατικής κοινωνικο-οικονομικής εξέλιξης και όχι στον εντοπισμό των αιτιών των προβλημάτων. Σε τελική ανάλυση ο φασισμός είναι φανερό ότι γαλουχείται από τις ίδιες αντιλήψεις των εκπροσώπων της οικονομικής ολιγαρχίας, της εξουσίας του πλούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/10/12 19:10

      Καλα τα λες αλλα πρωτα τραβα μεινε,κυκλοφορα κ βγαινε τα βραδια στην Αθηνα στο κεντρο,στη Θεσσαλονικη σε καποιες περιοχες με πολλους μεταναστες κ σε καποιες αλλες πολεις της Ελλαδος (οπως Πατρα) κ μετα κανε κοινωνικο-πολιτικη κριτικη. Κ να μην την ασκεις απο την σιγουρια κ την ηρεμια τησ περιοχης σου.
      Δε λεω οτι οι ανθρωποι αυτοι που ξεριζωθηκαν απο την πατριδα τους δεν εχουν δικαιωματα αλλα λυπαμαι πολυ δε χασω εγω τα δικα μου για να τα εχουν.Η υπολοιπη Ευρωπη τι κανει? Εμεις τι ειμαστε? Δε γουσταρω τη Χρυση Αυγη κ τα εκτροπα τους που εχουν βρει βημα εξαιτιας του φοβου του λαου αλλα αν δεν κανει κατι η κυβερνηση για αυτο δυστυχως θα ανεβουν και αλλο τα ποσοστα αυτων των ανεγκεφαλων.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/10/12 10:11

    βαρας τον σαμαρα και καλα κανεις.ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος!γιατι δεν κανεις το ιδιο με τον στυλιανιδη?τι σε σταματα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι 3.000 ΠΑΣΟΚοι Ροδοπίτες που τον ψήφισαν τον Ιούνιο! Να έρθω σε ρήξη μ' αυτούς; Αστειεύεσαι;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/10/12 11:25

      Αποφάσισε πόσοι είναι. Αλλού λες 3.000 αλλού 4.000. Αλλά εντάξει και τόσοι να είναι, εσείς οι "αριστεροί" είστε περισσότεροι, δεν έχεις να χάσεις κάτι αν -έστω- αναπαράγεις το θάψιμο που τρώει το Στυλιανίδης από τα αθηναϊκά μέσα. Ή μήπως κάνει τζιζ εκεί?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/10/12 11:41

      Και τι σε κόφτει εσένα για τους ΠΑΣΟκους;

      Οι Συριζαίοι επαναστάτες ειναι το κοινό σου. Οι 3000 νοικοκυραίοι πασοκοι που δεν ρίσκαραν με τσίπρα και χατζηοσμάν δε σε κόφτουν.

      Οι μήπως το "3000" δεν αφορά άτομα αλλά κάτι άλλο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/10/12 13:34

      χωρις παρεξηγηση, οι νοικοκυρηδες ΠΑΣΟΚοι δεν θα ψηφιζαν ποτε (και δεν ψηφισαν) το κομμα του Βελοπουλου, του Ψωμιαδη, του Αδωνη και του παπα-Εφραιμ... βλεπεις οι νοικοκυρηδες νιωθουν μια αηδια οταν βλεπουν τοκογλυφους, απατεωνες, ακροδεξιους και λαμογια

      για τους "νοικοκυραιους" πασοκους δεν ξερω, η αληθεια ειναι πως τους αποφευγω συστηματικα - αυτοι μπορει το "σιγουρεψαν" (το φαλιμέντο) ψηφιζοντας Σαμαρα και Στυλιανιδη... οι νοικοκυραιοι δεν εχουν τα ηθικα διλημματα των νοικοκυρηδων

      οπως καταλαβαινεις, εχουμε πηξει στους "νοικοκυραιους" τα τελευταια χρονια...

      ΥΓ. δεν ειναι 3000 ειναι πολυ περισσοτεροι, αυτο ειναι το κακο

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/10/12 13:37

      Η διαφήμιση Στυλιανίδη πάει σύννεφο.΄Ολη η Ελλάδα τον κράζει για τα στοιχεία που δίνει στην Χρυσή Αυγή και στην Κομοτηνή διαστρέβλωση.Από Γλερίδη Πιάτσα Χρόνο Παρατηρητή.Για τόσο βόδια μας περνάνε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/10/12 19:16

      Ε οχι κ Συριζαιοι επαναστατες αυτοι που ψηφισαν το παλιο ΠΑΣΟΚ που απορροφησε ο ΣΥΡΙΖΑ....Ε οχι κ ετσι...
      Που οποιο στελεχος του ΠΑΣΟΚ εβλεπε το καραβι να βουλιαζει πηγαινε στο ΣΥΡΙΖΑ....Ε οχι κ επαναστατης ο Φωτοπουλος της ΔΕΗ...'Η η Λουκα Κατσελη κ ο αντρας της Αρσενης...Ε οχι....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/10/12 11:49

    Θα πω κι εγώ αυτό που είδα στο FB και στο TWITTER. " να παντρευτεί ο γιός του Πακιστανό μετανάστη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/10/12 20:47

    http://vo.pasok.gr/koppa/?p=2572

    Ερώτηση της ευρωβουλευτού και επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ε.Κ. Μαριλένας Κοππά προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την οποία καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, να ζητήσει στοιχεία των αλλοδαπών παιδιών που βρίσκονται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, Βρυξέλλες 12/10/2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.