10.11.13

Έχασε άδικα κι έπαιζε μία ώρα με παίκτη λιγότερο ο Πανθρακικός στην Κρήτη

Δεν τα κατάφερε ο Πανθρακικός στην Κρήτη, που αν και προηγήθηκε επί του Εργοτέλη, έχασε τελικά με 3-1. Οι Βερπακόφσκις (45΄), Ρομάνο (60΄) και Διαμαντάκος (90`+1) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Τζάνη στο 11΄. Αγωνίστηκαν, όμως, με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Εμπόου στο 28΄.
Η ομάδα της Κομοτηνής αιφνιδίασε τους γηπεδούχους καθώς προηγήθηκε στην πρώτη της «επίσκεψη» στην περιοχή του Αθανασίου. Σε μια αντεπίθεση ο Κάσες συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Τζάνη και ο τελευταίος έγραψε με δυνατό σουτ το 0-1. Ο Εργοτέλης άργησε να συνέλθει από το σοκ, έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία στο 26΄ με τον Μπουχαλάκη, όμως είδε την κατάσταση να αντιστρέφεται υπέρ του δύο λεπτά αργότερα.
Στο 28΄ ο Εμπόου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Βερπακόφσκις κι έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν από πολύ νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα. Σα να μην έφτανε κι αυτό, ο Πανθρακικός δέχθηκε την ισοφάριση στο χειρότερο δυνατό σημείο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βερπακόφσκις από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Πανθρακικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το δοκάρι έσωσε τον Εργοτέλη στην προσπάθεια του Ιγκόρ. Και δέκα λεπτά αργότερα (60΄) ολοκληρώθηκε η ανατροπή με τον Ρομάνο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ρέντζα και με κεφαλιά να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα. Το ματς είχε «τρελό» ρυθμό με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Διαμαντάκο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις μετά από ασίστ του Χαντί.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Πελέ, Καρντόσο (46΄ Αναστασάκος), Πελέ, Βερπακόφσκις (78΄ Χαντί), Μπουχαλάκης (57΄ Ρομάνο), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Ντιόγκο, Χρήστου, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά (82΄ Κατσικοκέρης), Ρομέου, Λαδάκης (65΄ Ζεκίνια), Κάσες, Τζάνης (46΄ Σκλιοπίδης), Ίγκορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.