10.11.13

Ποδηλατοβόλτα του «Θράκα Ιππέα» στην Ξυλαγανή

O Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», στα πλαίσια ανάδειξης της ποδηλασίας αλλά και επίτευξης στοχευόμενων δραστηριοτήτων όπως η επαφή με τοπικούς συλλόγους, οργάνωσε ποδηλατοβόλτα στην Ξυλαγανή. Η διαδρομή περιλάμβανε πορεία προς τον Ξυλαγανή, επαφή με τον πολιτιστικό σύλλογο της Ξυλαγανής, περιήγηση στο μουσείο, ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και επιστροφή στην Κομοτηνή. Η διαδρομή ήταν περίπου 34 χλμ χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε υψομετρικά.
Τα μέλη του Συλλόγου, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά, την Υπεύθυνη του Μουσείου Σουλτάνα Πολιτσάκη – Παπαδημητρίου. καθώς επίσης και τους κατοίκους της Ξυλαγανής για την θερμή του υποδοχή και για το ταξίδι στο χρόνο που τους προσέφεραν μέσω της περιήγησης στο λαογραφικό μουσείο. Ξύπνησαν αναμνήσεις για τους πιο παλιούς και έμαθαν την τοπική ιστορία στους πιο νέους. Ο «Θράκας Ιππέας» συστήνει ανεπιφύλακτα όλους τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να το επισκεφθούν. Το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγούν ευχάριστα από τα εκθέματα αλλά και από τις θεματικές ενότητες του μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.