11.11.13

Μόνο η Τζάκρη φορούσε παντελόνια! Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας

Με 153 «όχι» από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε, μετά από ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε σύνολο 294 βουλευτών υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν 124 βουλευτές, κατά 153 ενώ 17 βουλευτές δήλωσαν «παρών».
Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κατά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι, Οδυσσέας Βουδούρης, Νίκος Νικολόπουλος, Γιάννης Κουράκος και Νίκος Σταυρογιάννης (από τη Νέα ΜΕΡΑ), Πάρις Μουτσινάς, Θόδωρος Παραστρατίδης και Μάρκος Μπόλαρης. Παρών δήλωσαν ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Λοβέρδος, Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Κασαπίδης.
Η Θεοδώρα Τζάκρη, καταψήφισε την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι το «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας αποτελεί «πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα». Η Βουλευτής διεγράφη από τον Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια. Η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, χαρακτήρισε την υπερψήφιση εκ μέρους της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους συμπολίτες της. «Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα email των δανειστών», τονίζει σε γραπτή δήλωση της η κ. Τζάκρη και προσθέτει, «η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση».
Να σημειωθεί πως απόντες από την ψηφοφορία ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ) και Μανώλης Γλέζος (ΣΥΡΙΖΑ) λόγω ασθένειας, ο Μίμης Ανδρουλάκης και οι τρεις προφυλακισμένοι στο Κορυδαλλό βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/13 14:13

    ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/13 15:36

    Εσεις τα γραφατε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμεις τα διαβαζαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/11/blog-post_640.html
    τι αλλαξε σε ενα χρονο ακριβως απο τοτε ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακόμοιροι ΠΑΣΟΚοι στηρίξτε τον Βενιζέλο και όλο το φασισταριό της χαβούζας του Σαμαρά! Μερικοί τον κατάλαβαν έστω και αργά και φεύγουν. Εσείς όμως εκεί. Θα γελάσουμε στις εκλογές πολύ. Να δούμε πόσο θα στηρίξετε το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές και με ποιους υποψήφιους...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/13 17:35

      Μιλάει ο αρχιπασόκος του του τσοχ και των νεάντερταλ

      Μιλάει το ηχειο του ανεξέλ(εγκτου) ΣΥΡΙΖΑ

      και δίνει συμβουλές

      αυτός / αυτοί που έφεραν το Σαμαρα στην εξουσία με την αγανάκτησή τους και τα ψέματά τους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ...

      Ο Βενιζέλος τον μάρανε... τον αθλιο πολιτικάντη πιάτσα

      δε βλέπει τα χάλια της παράταξής του

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/13 22:11

      Η κυρια Τζαγκρη δεν φοραει παντελονια φοραει ταγιερ των μεγαλυτερων οικων μοδας. Αυτη η "κουφη" ατοπη και ακαιρη προταση μομφης που ηρθε απο τον κ. Τσιπρα μετα το βερτικο που τον επιασε απο το υπερατλαντικο ταξιδι με παραξενευει αρκετα, οπως επισης και το γεγονος οτι παντα οι επομενοι πρωθυπουργοι της Ελλαδας παιρνουν παντα την ευλογια της Αμερικης πριν βγουνε. Εσας ? Βλεπεται να αλλαζει κατι απο τον κυριο Τσιπρα στην πεπατημενη πανω βαδιζει ? Μην μου πειτε ο αλλαξε η κυρια αντιληψεις (φαινεται εξαλλου απο τα γραφωμενα στην επιστολη της) σε μερικους μηνες θα παρακαλαει να ξαναγυρισει στο ΠΑΣΟΚ. Για να προβληματιστεις και να κρινεις αυτα που διαβαζεις δεν πρεπει να εισαι κακομοιρος Πασοκτσης ή φασιστας Νεοδημοκρατης αλλα νοημων ανθρωπος και οχι με παρωπιδες, και οχι κολλημενος σε αντιληψεις του περασμενου αιωνα.Εγω παντως την γνωμη μου για την Τζαγκρη δεν την αλλαξα!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/11/13 22:23

      Συνηθως γελαει καλα οποιος γελαει τελευταιος. Στον Συριζα αρχισαν τα χαμογελα και ειναι πολυ νωρις και χωρις λογο, στις δημοσκοπησεις δεν παει πολυ καλα (με τετοια μετρα θα επρεπε να ηταν μπροστα με 10 μοναδες) τα στελεχη του αλλα λενε αλλα σκεφτονται και αλλα κανουν, οι ιδιοι που περιμενα απο την προταση μομφης (το μονο που καταφερανε ηταν να συσπειρωσουνε τους υπολοιπους) πολλα ειπαν οτι δεν ειχε κοσμο στο συνταγμα, και ο κοσμος φαινεται να μην συμβαδιζει μαζι τους, εκτος αν εχει καλα μαντατα απο Αμερικη που τοσο πολυ την υμνησε οταν γυρισε.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.