10.11.13

Γιάννα Αγγελοπούλου για Δήμαρχο Αθηναίων προτείνει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

«Μια ισχυρή προσωπικότητα χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Αθηναίων και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από τη Γιάννα Αγγελοπούλου», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος πιστεύει ότι η ΝΔ θα πρέπει να στηρίξει μία τέτοια υποψηφιότητα.
«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου», δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης, ενώ προτείνει στη ΝΔ να μην δώσει κανένα χρίσμα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
H είδηση έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος με δεδομένο ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι ένας από τους στενότερους συνεργάτες και φίλους του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο η «σιδηρά κυρία» είχε συνεργαστεί ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του «Αθήνα 2004».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/11/13 22:22

    Παντεσπάνι στο λαό και στον Στυλιανίδη βεβαίως βεβαίως!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.