21.10.13

Ανακοίνωσε τους υποψηφίους της η ΔΚΜ Ροδόπης για τις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Ροδόπης μετά την έγκριση του πρακτικού ανακήρυξης των υποψηφίων, από τη Διοικούσα Επιτροπή, για τις εκλογές του ΤΕΕ που θα διεξαχθούν την 24η Νοεμβρίου 2013, ανακοίνωσε τα υποψήφια μέλη της για τη Ροδόπη.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/10/13 14:15

    Παρατηρώντας τον θαυμαστό πλουμιστό και πολύχρωμο κόσμο της Ελληνικής Μεταπολιτευτικής "αριστεράς" αναρωτιέμαι τελικά σε τι ερεβώδη βάθη φτάνει το μυαλό ορισμένων ανθρώπων.


    Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την τοποθεσία της"Συσπείρωσης "αριστερών" Μηχανικών στο FB. Επειδή πέραν της συνήθους παράνοιας της θεματογραφίας των μη τεχνικών θεμάτων που σχετίζονται με "εξεγέρσεις", "ανυπακοές" κλπ κλπ κλπ, είναι δύσκολο στο μη ειδικό να καταλάβει το μέγεθος της νοητικής επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω:

    Συνήθως οι μηχανικοί των μεγάλων πολυτεχνικών σχολών του κόσμου επιθυμούν, μέχρις υπερβολής πολλές φορές να αφήσουν πίσω τους κάποιο ΈΡΓΟ. Κάτι που να αφήσει ένα πολιτισμικό αποτύπωμα στο σημείο της κατασκευής του. Αυτό εξάλλου αποτελεί και ανθρώπινη φιλοδοξία: Τα έργα ενός δημιουργού να ξεπεράσουν σε διάρκειας ζωή (to outlive που λένε και στη μισητή μνημονιακή δύση) τη βιολογική ύπαρξη του κατασκευαστή τους.

    Ρωτάω λοιπόν: Έχετε ξαναδεί website "μηχανικών" στο οποίο ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ; Νέα ή υπάρχοντα, εκτός ίσως εκτός από αυτά που αποτελούν αντικείμενο "αγώνα" ματαίωσης ή έχουν ΗΔΗ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ από "αγώνες";

    Είναι δυνατόν άνθρωποι να καταναλίσκουν τέσσερα, πέντε ή και περισσότερα χρόνια από τη ζωή τους (το λιγότερο), να μαθαίνουν μια πολύπλοκη τέχνη και επιστήμη, και από εκεί και πέρα να τη χρησιμοποιούν σαν όπλο για να διαδώσουν τα κομματικά τους πιστευω, ακόμα και επί θυσία της φυσιολογικής φιλοδοξίας ενός νέου ανθρώπου να δημιουργήσει, να αφήσει "κάτι" πίσω του; Είναι δυνατόν σε ιστοσελίδα μηχανικών τα έργα-δημιουργήματα να παρατίθενται ΜΟΝΟ με αρνητικό πρόσημο σαν υπό αίρεση από κάποιο "αγώνα;" και όχι άλλα, αποδεδειγμένα επιτυχημένα σαν αντικείμενα θαυμασμού για μια πιθανή υπέρβαση που κατορθώθηκε, κάποιο πρόβλημα που επιλύθηκε και κάποια υπηρεσία που προσέφεραν στην ανθρωπότητα;

    Δεν ξέρω τελικά αν θα τη βγάλουμε καθαρή από την κρίση παίδες. Το χαλασμένο γονίδιο που μας οδήγησε στην κρίση είναι ακόμα εδώ και επιμένει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η Ελλάδα είναι ίσως η μόνη χώρα που έχει "μηχανικούς" οι οποίοι δεν θέλουν να εξασκήσουν το επάγγελμα τους αλλά να εμποδίσει τους άλλους να το κάνουν έτσι και όποια προτεινόμενα από άλλους έργα δεν συνάδουν με τα μεταπολιτευτικά κομματικά εγχειρίδια και τις κοινωνικές ιδεοληψίες μετά από δεκαετίες μονόπλευρης ιδεολογικής πλύσης εγκεφάλου από την "αριστερά που δεν κυβέρνησε". ΧΑ!!!.

    ΥΓ: Δέστε μια φυσιολογική ιστοσελίδα μηχανικών από μια χώρα που μπορεί να μην έχει πολλούς "αγωνιστές", έχει όμως μηχανικούς και βαρβάτα πολυτεχνεία - χωρίς εισαγωγικά. http://www.ciat.org.uk/


    https://www.facebook.com/syspeirosi.aristeron.mihanikon?hc_location=stream

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/10/13 17:19

    Ανανέωση βλέπω Παπαθανασίου Κοσμίδου πιο δεξιά δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/13 07:28

    Όταν μιλάμε για μηχανικούς και δικηγόρους στην παραδοσιακή συνδικαλιστική τους εκδοχή (διότι για επαγγελματική επάρκεια στη μεγάλη τους πλειοψηφία τους βγάζω το καπέλο) τότε μου έρχεται στο μυαλό τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου νομίζω Αθηνών:

    "Oι δικηγορικοί σύλλογοι τής Χώρας και οί δικηγόροι ήταν πάντα υπέρ ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος"

    Σε αυτήν την Χώρα αυτό πού τελικά θα μας φάει είναι η ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/13 07:57

    «Η παράταξη απορρίπτει κατηγορηματικά το χρυσό και δηλώνει ότι οι μηχανικοί εκλέγουν την ηγεσία του ΤΕΕ ανεπηρέαστοι από εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας και πολιτικές παρεμβάσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών στην ανακοίνωσή της.
    Το ψηφοδέλτιο του νομού Ροδόπης πλαισιώνεται από 15 υποψηφίους μηχανικούς από τους οποίους τουλάχιστο 4-5 ο πυρήνας που έχει τον πρώτο λόγο είναι μέλη «Μυστικιστικών Οργανώσεων Εξουσίας» (μασονία και σια) επίσης και σε κομματικό σχηματισμό, οι οποίοι για να καλύψουν τις εκλογές και για να δείξουν πρόσωπο αθώο στη κοινωνία των μηχανικών επικαλέσθηκαν … «ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ» τα εξωθεσμικά κέντρα στα οποία ανήκουν και τους «άγουν και φέρουν».
    Αμάν έκανε η κοινωνία να τους «πετάξει» στον κάλαθο των αχρήστων από την Δημοτική Αρχή, και επανεμφανίσθηκαν στις εκλογές του ΤΕΕ Θράκης για να διεκδικήσουν τα οφίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.