22.10.13

Οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Μηχανικών Έβρου – Ροδόπης για το ΤΕΕ Θράκης

Η παράταξη «Ανεξάρτητοι Μηχανικοί Έβρου – Ροδόπης», ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της για τις εκλογές του ΤΕΕ της 24ης Νοεμβρίου 2013. Υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ ΘΡΑΚΗΣ για τον Έβρο και τη Ροδόπη είναι:

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/10/13 12:35

    "Το μυστικό της ύπαρξης είναι να μην φοβάσαι. Ποτέ μη φοβάσαι τι θα απογίνεις, ποτέ μην εξαρτάσαι από κάποιον. Μόνο τη στιγμή που αρνείσαι κάθε βοήθεια γίνεσαι πραγματικά ελεύθερος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/10/13 12:38

    "Κάνε σήμερα αυτό που οι άλλοι δε θέλουν, για να μπορείς να κάνεις αύριο αυτό που οι άλλοι δε θα μπορούν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/13 12:42

    Π ε ρ ι φ ρ ο ν ώ αυτούς που δεν στοχεύουν στην αναθεώρηση και στην πνευματική νεότητα, τους εύκολα «επώνυμους» πολιτικούς και καλλιτέχνες, τους εφησυχασμένους συνομήλικους, την σκοτεινή και ύποπτη δημοσιογραφία καθώς και την κάθε λογής χυδαιότητα.
    -Μάνος Χατζιδάκις-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαριάννα Σκαπαριώτου23/10/13 17:06

    Μαριάννα Σκαπαριώτου-καλή επιτυχία αγαπητοί συνάδελφοι και καλή δύναμη στο ξεκίνημά σας.!!!!!!!!!!!!μακάρι τα δίκαια αιτήματά σας να βρούν δικαίωση. Καλό αγώνα από συνάδελφο...συνταξιούχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.