18.10.13

Καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται

Κοιτάξτε πόσο βίαιο είναι αυτό το πιτσιρίκι!!! Κοιτάξτε πως γέρνει το κορμί του, πως σηκώνει το αριστερό βρωμόποδο του και με τι μίσος σημαδεύει και εκσφενδονίζει πέτρες στο γλυκύτατο τανκ. Κοιτάξτε ανυπακοή στον νόμο!

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/10/13 10:41

    Σήμερα καθώς περίμενα το φανάρι να ξεκινήσει ήρθε ένας από πίσω, ακούμπησε το πίσω λάστιχο και με έσπρωξε 10 εκατοστά μπροστά.
    Μου είπε συγνώμη αλλά ήθελα να κατέβω και να τον δείρω.

    Πρέπει να έπαθα κατρούγκαλο, δεν εξηγείται διαφορετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/10/13 10:43

    Η διαφορά μάγκες της παραπλάνησης και της διαστρέβλωσης είναι ότι εκεί πρόκειται για κυριολεκτικό πόλεμο και όχι για κανονική χώρα με θεσμούς και κανονική λειτουργία, όπου από κάποιους υποθάλπεται η "συμβολική" βία και ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει σημαία. Αυτό που δείχνετε δεν είναι καθόλου συμβολικό. Εκτός αν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποστηρικτές του προτείνουν να γίνει κάτι αντίστοιχο και στη χώρα μας. Το προτείνουν;;; Αν ναι να το πουν για να αξιολογηθούν. Αν όχι τότε επίσης να το ξεκαθαρίσουν σε κάποιους σαν και σας με την ΣΥΡΙΖιώτικη προπαγάνδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/10/13 10:46

    Ακριβώς έτσι!!!! Έτσι θα μοιάζει η χώρα μετά από 2 εβδομάδες διακυβέρνηση Αλέξη. Ευχαριστούμε πιάτσα για την υπέροχα σαφή υπενθύμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/13 10:47

    Βία είναι να πλακώνεις στο ξύλο το παιδί σου στα Τζάμπο, καίτοι το παιδάκι μια αγκαλιά ήθελε πιο πολύ από το παιχνίδι των 9,99.
    Βία είναι να καις την Αθήνα για το Γρηγορόπουλο, να σπας τα μαγαζάκια, να καις τα αυτοκίνητα, να πνίγεις γέρους και βρέφη στις μολότωφ.
    Βία είναι να καψαλίζονται ζωντανοί οι άνθρωποι στη Μαρφίν κι εσύ να αδιαφορείς χαρακτηριστικά και γι' αυτούς και για εκείνους που το έκαναν και για εκείνους που τους υποκίνησαν να το κάνουν μιλώντας για επανάσταση.

    Αλυχτάς όταν σου λένε για τη βία, δεν την αντέχεις ούτε σε λεωφορείο να την βλέπεις. Όταν την ασκείς μόνο σου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/13 11:55

      Εχεις δικιο. Εγω σκεφτομαι μαλιστα να παω μια βολτα στο Βολο να βρω τον Γιαννη Καλαμπόκα της ΝΔ και να συζητησουμε για τη Μαρφιν. Μονο για τη Μαρφιν. Τιποτα αλλο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/13 18:37

      Και η ΝΔ τον πλήρωσε τον Τεμπονέρα, και ο Καλαμπόκας. Σε επεισόδιο ασυγκρίτως χαμηλότερης εμβέλειας και σημασίας με ιστορικά κριτήρια. Χρήσιμο μόνο για να κακαρίζουν αυτάρεσκα οι αναρχομπαχαλάκηδες ψευτοαναρχικοί "αριστεροί" της σκατοχώρας που ούτε αναρχικούς σοβαρούς δεν παράγει παρά ψευτοεπαναστατημένα μπεμπέκια στις πλάτες των λαμογίων ευκατάστατων γονιών τους, που πληρώνουν ντήλερς και δικηγόρους.

      Τηρουμένων των αναλογιών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πληρώσουν αντιστοίχως και οι ακραίοι του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικά και ποινικά, τη μαρφίν, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το πλήρωσε και η ΝΔ.

      Έρχεται.

      Και η σαχλαμάρα δεν είναι βαζελίνη. Έτσι κι αλλιώς θα μπει. Και θα πονέσει. Τη μαρφίν, με τη στενή έννοια του γεγονότος, και με την ευρεία έννοια των στάσεων πολιτεύεσθαι, θα την πληρώσετε.

      Ούτε ο Καρούμπαλος θα σας σώσει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/10/13 02:22

      Μαλ'στα... ωστε ηταν "επεισόδιο ασυγκρίτως χαμηλότερης εμβέλειας και σημασίας με ιστορικά κριτήρια" μια δολοφονια που εγινε απο οργανωμενα μελη της Νεας Δημοκρατιας. Ειναι αμελητεας σημασιας πως ενα κομμα εξουσιας οργανωσε παραστρατιωτικες ομαδες κρουσης, που δρουσαν με την καλυψη των αρχων (τί μου θυμιζει, τί μου θυμιζει... α ναι ρε, τη σημερινη ΧΑ).
      Λεπτομερειες, αφου ο Σαμαρας εδωσε ενα υπουργειο στον Βενιζελο ολα του συγχωρουνται!

      Παμε παρακατω: "Τηρουμένων των αναλογιών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πληρώσουν αντιστοίχως και οι ακραίοι του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικά και ποινικά, τη μαρφίν, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το πλήρωσε και η ΝΔ" - μονο που Σιψας, ο φερομενος ως δραστης στη Μαρφιν (αληθεια... γιατί ακομα κυκλοφορει ελευθερος?) δεν ειναι ακραιος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειναι καν μελος καποιας συνιστωσας του - στην καλυτερη για σενα περιπτωση ειναι ενας απλος μπαχαλος (σαν αυτους που πολυ γλαφυρα περιγραφεις). Αντιθετα, ο Καλαμποκας ηταν κορυφαιο στελεχος της ΟΝΝΕΔ και δημοτικος συμβουλος της ΝΔ. Τις αναλογιες που ακριβως τις ειδες?

      "η σαχλαμάρα δεν είναι βαζελίνη" - πραγματι, η σαχλαμαρα ειναι το κυριαρχο "επιχειρημα" των δεξιων: παλια λεγανε "το ΠΑΣΟΚ σκοτωσε τον Μπακογιαννη", τωρα λενε "ο ΣΥΡΙΖΑ εκαψε τη Μαρφιν". Και στις δυο περιπτωσεις αποδειχτηκε πως ελεγαν ΠΙΠΕΣ. Αλλα εσυ μια χαρα τις αναπαραγεις - ειπαμε, ο Σαμαρας εδωσε ενα υπουργειο στον Βενιζελο, οποτε λεμε ο,τι λεει!

      "με την ευρεία έννοια των στάσεων πολιτεύεσθαι, θα την πληρώσετε" - απο ολη αυτη τη φιλοΝΔ προπαγανδα σου, ο μονος που θα την πληρωσει ειναι το ΠΑΣΟΚ: αυτοι που εφυγαν προς τα αριστερα (3 στους 4 δλδ) αποκλειεται να ξαναγυρισουν με τετοιου επιπεδου βρισιδι που τους ριχνετε, αυτοι ανηκουν ντε φακτο στη δεξια αποκλειεται να ερθουν στο ΠΑΣΟΚ με τοση λατρεια που δειχνεται στον Σαμαρα. Απλα τα πραγματα... στο τελος, ούτε ο Καρούμπαλος θα σας σώσει!

      Αντε καληνυχτα τωρα κι ονειρα γλυκα!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/10/13 10:47

    ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    Ποιητής Φανφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/13 15:55

    Βια ειναι αυτο που κανανε καποιοι τυποι σαν και εσας στο παιδι μουτοτε το οποιο ηταν ενος περιπου ετων και σε μας, βραδυ εκλογων 1993 περνουσαμε με το αυτοκινητο απο το τοτε εκλογικο κεντρο του ΠΑΣΟΚ (το οποιο ηταν στην σημερινη πρασινη πιπερια ή αλλιως κρυο πιατο συγχωρηστε με αν δεν ξερω τους τιτλους των καταστηματων), εμεις δεν ασχοληθηκαμε ποτε με κομματα και ο αντρας μου φυσικα δεν πατησε κορνα (και ομως ολα τα παρακατω εγιναν γιατι δεν πατησε κορνα οσο απιστευτο και αν σας φαινεται, δεν ξεραμε οτι ηθιστε), δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κανανε χτυπουσαν το αυτοκινητο ανοιξαν τις πορτες (εγω πισω τοτε με το παιδι αγγαλια στο πισω καθισμα) και να φωναζουν σαν λυσασμενοι πανω απο το κεφαλι του παιδιου και το δικο μας αντρες γυναικες, μετα απο 4-5 λεπτα βρεθηκε ΕΝΑΣ ανθρωπος (να ειναι καλα οπου και αν ειναι) να τους ηρεμησει δεν ξερω με τι μαγικο τροπο το καταφερε δεν θυμαμαι, αλλα μετα απο τοσα χρονια το θυμαμαι και σφιγγεται η καρδια μου και ολα αυτα για ενα κομμα (οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο) ποτε δεν το ψηφισα απο τοτε και μετα.Θα πρεπει να ξεχωριζουμε την βια απο τον αγωνα εσεις τα εχετε κανει ενα, βεβαιως και καταδικαζω το παιδακι που ριχνει πετρες στο τανκς γιατι σημερα ειναι στο τανκς μια πετρα μπορει αυριο να ειναι μια βομβα μεσα σε μια σταση λεωφορειου ο αγωνας για ενα καλυτερο αυριο που πασχιζει να εχει ? δεν γινεται μονο με βια γινεται με παιδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή το 1993 ήταν στην κεντρική πλατεία, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ που τότε ανακατασκευαζόταν. Στην πράσινη πιπεριά ήταν το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Πασχάλη Κωνσταντινίδη. Μην μπερδεύεσαι και μην παραπληροφορείς..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/13 23:11

      Αμαν ρε συ piazza, πώς μπορεις και λες τετοια πραγματα για τους (μη βιαιους by default) οπαδους της ΝΔ;
      θα παρεξηγηθουν οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστες σου!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/10/13 16:09

    Κυριε piazza το 1993 το εκλογικο κεντρο του ΠΑΣΟΚ ηταν ακριβως εκει που σας γραφω και δεν παραπληροφορω κανεναν, εξαλου δεν ειναι αυτη δικη μου δουλεια την αφηνω για εσας, και επειδη δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου αυτη την σκηνη ηταν ακριβως μπροστα στο βαρελι του τροχονομου,, και αν θελετε κατ ιδιαν μπορει ο αντρας μου να δωσει και ονοματα καποιων στελεχων του "κινηματος" που ηταν μαρτυρες της σκηνης, δεν ξερω που και πως ειχαν οι αλλοι τα εκλογικα τους κεντρα και δεν με ενδιαφερε ποτε, αυτο που εζησα αυτο ειπα, οποιος θελει το πιστευει και οποιος οχι δεν εχω και δεν ειχα απο κανενα απολυτως οφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε μεγάλο λάθος. Αντιγράφω από την εφημερίδα "Η Πατρίδα" της 15ης Σεπτεμβρίου 1993, με την οποία όπως γνωρίζετε δεν συμφωνούμε ιδεολογικά, αλλά εσείς ταυτίζεσται πλήρως!

      "Έτοιμα τα εκλογικά κέντρα στην Κομοτηνή ενόψει των εκλογών της 10ης Οκτωβρίου.

      Εκλογικά Κέντρα ΠΑΣΟΚ
      Κεντρικό, Αγ. Γεωργίου 2 & Πλατεία Ειρήνης (Σήμερα - Τράπεζα Αττικής)*
      Υποψήφιου βουλευτή Δημητρίου Τσετινέ, Ορφέως 20-22 (Σήμερα - Κατάστημα Κοτσώβολου)*
      Υποψηφίου βουλευτή Χαράλαμπου Δαμιανίδη, Σοφίας Βέμπο 6 (Αυλή Ξενοδοχείου Ορφέας. Είσοδος δίπλα από το Καφενείο Φίλαθλος)*

      Εκλογικά κέντρα ΝΔ
      Κεντρικό, Πλατεία Ειρήνης 28 (Σήμερα - Ξενοδοχείο Αστόρια)*
      Υποψηφίου βουλευτή Πασχάλη Κωνσταντινίδη, Ορφέως 15 (Σήμερα - Πράσινη Πιπεριά)
      Υποψηφίου βουλευτή Νίκου Σαλίκα, Πλατεία Ειρήνης 63 (Σήμερα - Cafe Ethnik)"

      Περαστικά "παραπληροφορημένη".

      * = Δικές μας σημειώσεις

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/10/13 23:26

    Το ειπαμε την παραπληροφορηση την αφηνω για εσας, αυτο ηταν ενα βιωμα δικο μας που δεν θα ξεχαστει , μπορει να κανω λαθος και να ηταν το εκλογικο κεντρο του Δημητριου Τσετινε οπως γραφετε (δεν εχω το αλλαθητο του Παπα) το μονο σιγουρο ειναι οτι ηταν οπαδοι του Πασοκ αν ηταν συγκεκριμενου βουλευτη δεν το γνωριζω, τωρα οπως κανουν ΟΛΟΙ οι δημοσιογραφοι ετσι και εσεις απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι ταυτιζομαι με την εφημεριδα πατριδα μονο εσεις το ξερετε, δεν εχω αγορασει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ καμια τοπικη εφημεριδα και τις πανελλαδικες που αγοραζαμε τις περναμε λογω DVD αυτη ηταν η σχεση μας με τις εφημεριδες. Σας ευχαριστω παντως για τα "περαστικα" αν και περασαν 20 χρονια απο τοτε και εχει μεινει ως κακη αναμνηση.Και ειπαμε παντα στην διαθεση σας για τα ονοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνουνε τσαμπουκάδες οπαδοί του ΠΑΣΟΚ σε αυτοκίνητα, μπροστά σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ λίγο δύσκολο.

      Όσο για την πανελλαδική ενημέρωση σου, αυτή εξαρτάται από DVD ... και πάλι περαστικά!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/10/13 12:41

      Μην μιλάς για ΠΑΣΟΚ θα σε κακοχαρακτηρίσει ο κουτάβας.Διευκρίνισε για το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ γιατί αλλοιώς δεν σε βλέπω καλά πιάτσα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/10/13 18:18

    Ναι κυριε piazza οσο ανατριχιαστικο και αν σας φαινεται απο οπαδους του ΠΑΣΟΚ εγιναν, ονοματα ομως δεν με προκαλειται να σας πω και ειναι και πολλοι απο την γειτονια μας, ναι εξαρταται απο dvd γιατι μεγαλωσαμε δυο παιδια και λογω του οτι ειμασταν ΠΑΝΤΑ ιδιωτικοι υπαλληλοι (ποτε δεν γλυψαμε κανεναν παρολο που ειμασταν αρκετα πιο μορφωμενοι απο καποιους που με το ζορι τελειωσαν το σχολειο αλλα λογω γνωριμιων εγιναν τα "χερια" καποιων αρχοντων του νομου) και δεν μπορουσαμε να αγορασουμε ειτε τραγουδια ειτε ταινιες για τα παιδια τα περναμε απο εφημεριδες αλλα απο που να τα γνωριζεται οτι γινοταν στην Ελλαδα τετοια πραγματα αφου δεν ειμασταν ΟΛΟΙ τις ιδιας κατηγοριας ανθρωποι.ΠΑΝΤΑ υπηρχε το ΛΑΟΣ και ΚΟΛΩΝΑΚΙ αλλα το βλεπανε λιγοι. Σας ευχαριστω και παλι για τα περαστικα. δυο φορες απο εσας σε μια αναρτηση τιμη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.