18.10.13

Σύλληψη 46χρονου στην Καβάλα για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη σε παραποτάμια περιοχή της Καβάλας, ένας 46χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 46χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.  
Σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του δράστη, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δέκα νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 369,2 γραμμαρίων και 72 σπόροι κάνναβης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.