2.10.13

Ξεναγήσεις ατόμων με προβλήματα όρασης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής

Η ΙΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων συμμετέχει για πρώτη φορά στους εορτασμούς του μήνα ευαισθητοποίησης για την τέχνη πέρα από την όραση που γιορτάζεται κάθε Οκτώβρη σε μουσεία και χώρους τέχνης σε όλο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προσέγγισης ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και της εξασφάλισης της προσβασιμότητάς τους στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Ροδόπης και του Έβρου, η ΙΘ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων δίνει τη δυνατότητα της οργανωμένης ξενάγησης και εκπαιδευτικού προγράμματος για τυφλούς δια της αφής σε επιλεγμένα μαρμάρινα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής.
Ημέρες διεξαγωγής προγράμματος από τις 1 έως τις 14 Οκτωβρίου 2013, κατόπιν συνεννόησης. Υπεύθυνη προγράμματος Νάγια Δαλακούρα, αρχαιολόγος-μουσειολόγος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 25310-22411, ώρες επικοινωνίας: 7:00 – 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.