21.5.12

Δεν αλλάζει η σειρά εκλογής στη νέα λίστα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη


Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo, από την εθνική εκλογική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα δεν προτίθεται να αλλάξει την σειρά με την οποία με εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαΐου, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Οι περιπτώσεις αυτές έχουν να κάνουν με τα ψηφοδέλτια στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες και όπου υποψήφιοι δεν θέλουν να δοκιμασθούν ξανά. Κάτι τέτοιο θα γίνει στην Ξάνθη, όπου ο Μπαράν Μπουρχάν δεν επιθυμεί να είναι ξανά υποψήφιος.
Σε ερώτηση μας, σε ότι αφορά τα ψηφοδέλτια στην Θράκη, το μέλος της επιτροπής μας επιβεβαίωσε ρητά, πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αλλαγής της σειράς στις λίστες των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ!
Επομένως σε Έβρο ηγείται του ψηφοδελτίου ο Γιώργος Ντόλιος, σε Ροδόπη ο Αχμέτ Χατζηοσμάν και σε Ξάνθη ο Δημήτρης Σαλτούρος.

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/5/12 13:23

    ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙ.......ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/12 16:25

      Σιγά να μην διατηρήσει. Ας κοπιάσουν ο Πετρίδης, ο Πεταλωτής, ο Μανανάς και ο Γιαννακίδης να έλθουν να μας πούνε να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ τον πράκτορα του προξενείου.ΦΤΑΝΕΙ.Εκτός από τους παράγοντες και τα μαγειρέματα και τις συμφωνίες τους υπάρχει και ο λαός.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/12 14:01

    Στη Ροδόπη το ΠΑΣΟΚ που θα βρει τους εθελοντες ψηφηφόρους. Σημειώστε 2 βουλευτές η ΝΔ. Ο 3ος αδέσποτος κάπου θα λουφάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/12 15:59

    Μάλλον αυτό θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λάθος οι "πληροφορίες" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/12 16:23

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo

    Χαχααχχαχαααααααααααααααα ψαρώσαμε!!!!

    Όντως το προφανές αρχικά είναι να μην αλλάξει η σειρά. Και η Piazza προσπαθεί να το παίξει 'ενημερωμένη'. Κι αν αλλάξει;;; χααχαχααααααααααααααα

    Δηλαδή η Ροδόπη και το προξενικό χειρουργείο δεν είναι 'ειδική συνθήκη'; Η μετακινηση Ιλχάν στη ΔΗΜΑΡ; Η βαρύτητα του υπερκερασμού του Πεταλωτή από τον ... Χατζηοσμάν; Το τείχος ανάμεσα στα δύο σύνοικα στοιχεία; Να μην πω περισσότερα. Νομίζω ότι απλά και το εικονικό 'ρεπορτάζ' της piazza (θεμιτό όσο αφορά τον τρόπο λειτουργίας των μπλογκς) επιβεβαιώνει ότι ΘΕΜΑ λίστας στη Ροδόπης ΥΠΑΡΧΕΙ. Όσο χριστιανοί λένε ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζουμε με Χατζηοσμάν πρώτο και μουσουλμάνοι ακριβώς το αντίθετο και οι δύο με φανατισμό, πολύ απλά έχει ήδη τεθεί θέμα εκ των πραγμάτων και η απάντηση δεν είναι 'ελάτε ρε παιδιά, υπάρχει η σειρά εκλογής'!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/12 18:40

    Σαν sol taşak του Βενιζέλου που είναι ο Πετρίδης, θα ενδιαφερθεί, θα πατήσει πόδι για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ; Με όποιο πολιτικό κόστος που επαναλαμβάνει σε άλλες καθημερινές περιπτώσεις. Ή θα κρυφτεί όπως συνηθίζει το τελευταίο 18μηνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/5/12 19:37

    Οι «συνιστώσες» του DEP με συνισταμένη την «απόκτηση» το δυνατόν περισσότερες έδρες στη Θράκη συνεργάσθηκαν με τα κόμματα που θα σχηματίσουν την πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας της 17ης Ιουνίου. Τα λοιπά να τα σκεφτούν τα κόμματα και να αποφασίσουν. Το πείραμα της 6ης Ιουνίου πέτυχε πάνε στην μακρόπνοη εφαρμογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/12 23:46

      Ένα κόμμα το DEP γίνεται Συνασπισμός, και ένας Συνασπισμός …….αλλά υπό αναστολή. …… διαγωνίζονται οι καλυμμένες «συνιστώσες αλλά τουρκομπαρόκ» με μπαξίσι τις 3 βουλευτικές έδρες στη Θράκη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/12 10:20

      Μετά το άτοπο και εκτός χρόνου και τόπου το «Ολαν-ντρέου», άρχισα να αντιλαμβάνομαι , ολοένα και περισσότερο, ότι αν πράγματι κάποιοι στην Ευρώπη μας θέλουν εκτός ευρώ δεν θα βρουν καλύτερο σύμμαχο από τον Τσίπρα!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/5/12 14:01

      Piazza αυτά γιατί τα κρύβεις; Ξελογιάσθηκες; Και το παίζεις συνιστώσα;
      Συνάντηση Βενιζέλου με τον Ολάντ

      Στο Μέγαρο των Ηλυσίων θα βρίσκεται στη 1:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του ίδιου του Φρανσουά Ολάντ.
      Η Γαλλική Προεδρεία δεν διευκρινίζει εάν η πρόσκληση του κ. Ολάντ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κόμμα που κατέλαβε την τρίτη θέση στις προηγούμενες εκλογές, είναι εντός πρωτοκόλλου. Θυμίζουμε ότι η Γαλλική Προεδρεία είχε απορρίψει αίτημα του Αλέξη Τσίπρα με την αιτιολογία ότι ο Γάλλος Πρόεδρος δεν συναντάται με προέδρους κομμάτων.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/5/12 21:08

    Αν ευσταθούν οι πληροφορίες σου τότε όλοι μας εδώ στη Ροδόπη θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τρόπο να αντιληφθούν τα κόμματα όλα ότι αυτό το αίσχος δεν θα το ανεχτούμε. Χωρίς εθνικισμούς και υστερίες, να καταλάβουν κάποτε ότι στην ακριτική Θράκη υπάρχουν και ευαισθησίες που πρέπει να σεβαστούν. Και κυρίως υπεύθυνοι για να το μεταφέρουν είναι οι Νομαρχιακές τους, η Περιφέρεια και ο Δήμος. Ας σταματήσουν επιτέλους να κάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα γιατί τότε θα τους ζητήσουμε και το λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/12 00:44

      Σωστός.Ποιός θα τα πει όμως στα κόμματα. Οι τοπικοί επιτήδειοι ουδέτεροι?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/5/12 21:35

    κρίμα ρε παιδιά ,αυτα που γραφουνται αν ειναι Ν.Δ ράτες η απο αλλα κόμματα εκτός πασόκ δεν με ενδιαφέρη, αν ειναι ομος πασόκι ειναι δυσάρεστο. εστο και αν ειναι απο αλα κομματα. αυοι η μειονοτιτα εχει εκλεξη τοσος νομάρχες ,δημάρχους περιφεριάρχες .και για αυτο δικαιούτε να ειναι ο χατζη οσμαν στην πρωτη σειρα. κατάφερε το νομό να κρατήσει πρασινο σε ολη την ελλαδα .θα ειταν αυτοκτονια για το πασοκ να μην το βαλει στην πρωτη σειρα.και ας αφεισουμε το περη τουρκος ,μουσουλμανος .θα ειναι βουλευτης ολων το κοσμο στο νομο ροδοπης.ενομενοι και αγαπημενη.χριστιανοι και μουσουλμανοι ολοι μαζι στο χατζη οσμαν .να σπασουμε πλεον το ταμπου.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/5/12 22:51

      Άντε καλά....κατέβα λίγο απ το ροζ συνεφφάκι σου !
      Η καλυτερα απ το κόκκινο ! Ας τον κάνετε μουφτή να ηρεμίσουμε !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/12 00:43

      Ο Χατζηοσμάν αγαπητέ δεν είναι βουλευτής ολων των κατοίκων.Είναι βουλευτής Τουρκίας. Ούτε καν την μειονότητα εκπροσωπεί. την ψήφο αυτή άλλοι την επιβάλλουν.Τον περισσότερο καιρό του τον περνάει στο τουρκικό προξενείο και στην πρεσβεία, όπως και στην Τουρκία.Είναι ένας εθνικιστής του DEB καμουφλαρισμένος σε γραφικό μουσουλμάνο που τον περιμάζεψε η νομαρχία και τον πάσσαρε μετά στα βουλευτικά για να τον ξεφορτωθεί.Την δημαρχία δεν την βγάζει ήταν απέναντι.Αν υπήρχε τοπικό πασοκ θα τον κλωτσοπετούσε και αυτόν και τους προστάτες του προ πολλού.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/5/12 02:16

    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ! Ε ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ! ΤΟΛΜΗΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΑΛΛΗ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/5/12 07:59

    Ο Νομός έμεινε πράσινος από την ψήφο των χριστιανών και όχι μόνο της μειονόητας. Το ελάχιστο ποσοστό πασοκ σε χριστιανούς (που δεν ψηφίζουν σαν στρατιωτάκια) είναι 22% και το μεγαλύτερο 26%. ΤΟ μεγαλύτερο σε όλη την ΕΛλάδα. Η μειονότητα ψήφισε 24 - 28% πασοκ, όσο ακριβώς χρειάστηκε για να εξασφαλίσει την έδρα στον Χατζηοσμάν.

    Ότιδήποτε αντίθετο διαδίδεται εκ του πονηρού. Αν η μειονότητα ψήφιζε 35% πασοκ και η πλειονότητα 15% τότε όντως θα είχε βασιμότητα ο ισχυρισμός 'έδωσε πρωτια πασοκ ο χατζηοσμάν'.

    Το ερώτημα για το πασοκ είναι άλλο: ποια σύνθεση εξασφαλίζει αύξηση ψήφων;

    Πεταλωτης - χατζηοσμάν έχει να ελπίζει σε κατι αξιοπρεπές

    Χατζηοσμάν - πεταλωτής σαν σχήμα θα πατώσει γιατι θα χάσει αμφίπλευρα και θα εξαφανίσει τοπικά το πασοκ.

    Για τα αυτοδιοικητικά, αφήστε μη μασάτε, δε χάνεται ο δήμος για το πασοκ. Και στην περιφέρεια ο άρης είναι πιο δυνατός σε άλλους νομούς πια που τον ξέρουν, δεν τους έχει τόσο ανάγκη στη ροδόπη για να τον τονώνουν και λογικά κι αυτός δε μασάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/5/12 09:19

    Η λίστα μπορεί να μην αλλάξει. Τα... φώτα του Βενιζέλου όμως θ' αλλάξουν.

    ΜΟΝΙΜΑ!!!

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/12 21:42

      και μετά να δω τι θα λένε οι κομματικοί φωστήρες που κρύβουν επιμελώς το πρόβλημα. Η χαρά του λευκού μετά.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/5/12 09:33

    εγώ να το θέσω αλλιώς το ερώτημα: γιατί σκίζεστε όλοι για το αν θα είναι πρώτος ο Πεταλωτής ή ο Χατζηοσμάν; και γιατί ταυτίζεστε με πρόσωπα; εκτός αν είστε οι ίδιοι ή συγγενικά πρόσωπα.
    το διακύβευμα είναι αν είναι ο Χατζηοσμάν ή ο Πεταλωτής πρώτος;
    αυτό σας καίει όλους; έχετε λύσει τα προβλήματα του τόπου, έχετε λύσει τα προσωπικά σας προβλήματα και κάνετε πολιτική κουτσομπολίαση;
    νομίζω ότι τα πραγματικά προβλήματα του τόπου δεν ταυτίζονται με πρόσωπα και δεν θα έπρεπε. η συζήτηση θα έπρεπε να είναι για προτάσεις/ιδέες/λύσεις... Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/12 11:56

      Και έτσι να ήταν φίλτατε, βάλε εσύ πρώτο το Χατχζηοσμάν να σου καταθέσει προτάσεις/ιδέες/λύσεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/5/12 21:38

      Δεν μπορεί αντικειμενικά ο Χατζηοσμάν, ο πρόεδρος των ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ να εκπροσωπήσει όλο τον πληθυσμό, χριστιανούς και μουσουλμάνους . Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ είναι ΑΤΥΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των "Τούρκων Δυτικοθρακιωτών". Γιαυτό γυρίζει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο και ουρλιάζει οτι δεν τον κουνάει κανένας. Είναι ζήτημα αξιοπιστίας των προξενικών αρχών.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.