4.10.13

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ... σήμερα!


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/10/13 09:15

    Μια και μιλάμε για ζώα:

    Ότι πολλοί του δικομματισμού είναι ζώα όρθια, το ξέρετε και το ξέρω. Μαζί τα ξέραμε. Πολλοί τα λέγανε και τα λέγαμε ιδιωτικά και δημοσίως από πολύ παλιά και μου ήρθατε ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ το 2012 να συμφωνήσετε μεν μαζί τους/μας, βάζοντας όμως ακόμα πιο μεγάλα ζώα να τους αντικαταστήσουν.

    Διώξατε τον Κουλούρη γιατί ήταν τραμπούκος και βάλατε στη θέση του τον Κασιδιάρη. Διώξατε την Αποστολάκη και βάλατε τη Δούρου. Διώξατε τον Πάγκαλο και βάλατε τον Παναγιώταρο. Διώξατε το Σουφλιά και φέρατε το Δραγασάκη. Ακόμα και αυτό το πολιτικό ανέκδορο τον Αστέριο Ροντούλη τον αντικαταστήσατε με τον Παύλο Χαϊκάλη. Και ούτω καθεξής.

    Είμαστε ένα έθνος που μόνο ο Αλέφαντος μπορεί να το καταλάβει. Ο οποίος είχε κάνει 3 αλλαγές σε 35 λεπτά αγώνα πριν φάει την 4άρα.
    Τις αλλαγές τις είδατε, την 4άρα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/10/13 21:35

      Την 4αρα θα τη φαμε σιγουρα, αν συνεχισουμε να συγκρινουμε τον Δραγασακη με τον Παναγιωταρο - ξερω ξερω, ο Δραγασακης οπλοφορει παντα και βριζει τις "γαμημενες αλβανικες κωλοτρυπιδες ε γαμημενες αλβανικες κωλοτρυπιδες"!

      Οσο για τον Αστεριο Ροντουλη, αν δεν με απατα η μνημη μου, ηταν υπουργαρας της εθνικης κυβερνησεως Παπαδημου! αυτης ντε, που εστησε ο Βενιζελος με τον Σαμαρα, αφου πρωτα ανετρεψε τον ΓΑΠ - ποιος τα θυμαται αυτα τωρα ε?

      Κοιτα, αλλη φορα πρωτα να πινεις τον καφε σου και μετα να κανεις συγκρισεις, καλα? δεν φταιμε σε τιποτα να τις διαβαζουμε


      ΥΓ. ο Σουφλιας και ο Δραγασακηςηταν στην ιδια κυβερνηση και μαλιστα στο ιδιο υπουργειο (μαζι και ο συχωρεμενος Γεννηματας) και με μεγαλη επιτυχια.
      Με τον Μιχαλολιακο, ο Βοριδης ηταν στην ιδια εγκληματικη οργανωση - ξερω ξερω, λεπτομερειες!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/10/13 09:47

      ελλείψει επιχειρημάτων 21:35, άρες μάρες κουκουνάρες ατάκτως ερριμμένες

      Ο αλέφαντος είναι καλύτερος σε προπαγάνδα από σας τελικά

      περαστικά σας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/10/13 10:50

      Ενω εσυ εισαι φουλ απο επιχειρηματα!! ευγε νεε μου!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/13 11:39

    αγαπητη piazza πολυχρονη !!!!!!!!!!!και του χρονου αγκαλια με τους πιθηκους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.