4.10.13

Συνελήφθησαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή

Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, κατηγορούμενοι για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων. Μάλιστα, όπως προέκυψε ο ένας από αυτούς είναι στρατιωτικός και συγκεκριμένα επαγγελματίας οπλίτης (ΕΠΟΠ).

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/10/13 16:11

    Στην μπουζού με τους χαντούμηδες φουσκωτούς συντρόφους τους στο κελί των πακιστανών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/13 21:02

    Δημοσιογραφαρες του κωλου...ενας ηταν κι αυτος ειναι ελευθερος!Οι πηγες σας δεν ειναι εγκυρες...Περαστικα σας Συριζαιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/13 08:55

    Ο Πυρην(ά)Ορχις της Χρυσής Αυγής της Κομοτηνής συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία. Με τα ρόπαλα που βρήκε η αστυνομία στα γραφεία της ΧΑ άραγε πόσα κεφάλια άνοιξε ο δειλός απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/10/13 09:25

    Να ξυρίσει το κολαράκι του και να βάλει και ζαρτιέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/13 20:59

    Τι έγινε ρε ΠΙΑΖΖΑ? Πρώτη σε αναγνωσιμότητα ΠΑΛΙ είναι η καταχώρηση για τα χρυσαύγουλα και ΔΕΝ μας ενημερώνεις για την συνέχεια της είδησης.Τον φυλάκισαν?Του έβαλαν ζαρτιέρες?Το ξύρισαν το κολαράκι του?Τον εκτέλεσαν? Αλλά περίμενε να δεις το γκάλοπ του ζούγκλα Μάκη και μετά γράψε, γιατί ΔΕΝ τα βλέπω καλά τα πράγματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.