28.10.13

Με την παρέλαση κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Κομοτηνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και του στρατού, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κομοτηνή. Στην παρέλαση την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, ενώ σύσσωμη η θεσμική κοινωνία έδωσε το παρών σ’ αυτήν.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/13 09:05

    έγιναν πάλι απόπειρες για ασχήμιες στις παρελάσεις από Συριζαίους οι οποίοι πλέον δεν κρύβονται ούτε πίσω από τον φερετζέ των "αγανακτισμένων". Απορώ ένα πράγμα: Δεν καταλαβαίνουν οι Συριζαίοι ότι έτσι κάνουν το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση την οποία προσπαθούν κατά τα άλλα λένε ότι θέλουν να "ανατρέψουν"; Δεν καταλαβαίνουν ότι με το πολύ το "Κύριε Ελέησον" της "ανυπακοής και της "εξέγερσης" επέρχεται κορεσμός και τα αντανακλαστικά του "λαού" (ή της "μάζας" όπως την αποκαλούν οι "τελειωμένοι κομμουνιστές όταν πέφτει το φιλολογικό φύλλο συκής) συντηρητικοποιούνται;
    Ιδίως δεν εκφέρεις δα και αξιόπιστο εναλλακτικό πολιτικό λόγο πέρα από τις κρυπτοσταλινικές δοξασίες σου και όταν ΣΥΝΕΧΩΣ μα ΣΥΝΕΧΩΣ συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένος μπούλης που ενοχλείς τους γύρω σου παρότι ο καθένας καταλαβαίνει ότι το μόνο που σε νοιάζει είναι το να βρεις και άλλα κακομαθημένα παιδιά για να σκούζετε όλοι μαζί παρέα για να πάρετε πίσω το γλυφιτζούρι που σας πήραν από το στόμα;

    Αλέξη μου, άμα έρθετε στην εξουσία και καταλάβετε το "ζαχαροπλαστείο", πέρα από το ότι Η χώρα δυστυχώς θα καταστραφεί τελείως, το πολύ να πάθετε ζάχαρο. Δεν είστε καλύτερης ποιότητας άνθρωποι από αυτούς που πάτε να "ανατρέψετε". Χειρότεροι είστε. Και πιο πεινασμένοι. Οπότε είναι μαθηματικώς βέβαιο, με τη βοήθεια βέβαια των έμπειρων παλιοπασόκων που έχεις μαζέψει που την ξέρουν τη δουλειά, ότι και εσείς θα κλέψετε τη χώρα και τους υπόλοιπους από εμάς και μάλιστα με μεγαλύτερη μανία καθόσον, όπως ο κάθε κομπλεξικός άνθρωπος που του δίνουν ξαφνικά εξουσία, πιστεύετε΄ότι η ζωή, η συγκυρία και ο υπόλοιπος κόσμος "σας χρωστάει".

    Δυστυχώς για εσάς (όπως και για τους άλλους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της συζήτησης) μπορεί να βγαίνουν στις τηλεοράσεις δέκα αγράμματα συριζόπαιδα ή κάποιοι τριτοκλασσάτοι Πανεπιστημιακοί με κόμπλεξ μεγαλύτερα από το μπόι τους που ξέρουν ότι στο εξωτερικό δε θα μπορούσαν να διδάξουν ούτε σε νυχτερινό γυμνάσιο, ξέρεις όμως ότι οκτώ εκατομμύρια Έλληνες δε σε πάνε, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται.

    Οπότε μάζεψε τα ενεργούμενα σου και άδειασε μας τη γωνιά. Μας αρκεί η έλλειψη μιας συγκροτημένης αντιπολιτευτικής φωνής η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει αξιόπιστο πόλο απέναντι στην υπάρχουσα κατάσταση και να γίνει ένας γόνιμος κοινωνικός διάλογος που η χώρα έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή καθόσον όπως φαίνεται, "κάτι έχει γίνει" και καλώς εχόντων των πραγμάτων, η χώρα ενδέχεται να γυρίσει σελίδα τους τελευταίους μήνες. Σοβαρέψου λοιπόν και μην αυτογελοιοποιείσαι, στάσου στο ύψος του θεσμικού σου ρόλου που να πάρει η ευχή, αυτό που βλάπτεις εκτός από τη χώρα σου είναι πρώτα η παράταξη σου και η όποια ιστορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 03:10

      "όπως φαίνεται, "κάτι έχει γίνει" και καλώς εχόντων των πραγμάτων, η χώρα ενδέχεται να γυρίσει σελίδα τους τελευταίους μήνες"

      καλα ρε μαλακα, πώς μπορεις και κανεις copy paste τετοιες πιπες? πες μου πώς! αυτη την παπαρια, οχι ο Μουρουτης, οχι ο Σιμος, ουτε ο Σαμαρας ο ιδιος δεν την πιστευει! το λενε και γελανε ρε - δεν το εχεις προσεξει? θελεις να την πιστεψουμε εμεις?

      Λυπησου μας ρε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/13 11:07

      03.10 επειδή είσαι τεμπέλαρος και ξάγρυπνος δεν σημαίνει ότι θα λες και ότι ηλιθιότητα σου κατεβάσει η κασίδα σου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/10/13 22:23

      11.07, λυσε μου την απορια ομορφα κι ωραια κι ασε τις "φιλοφρονησεις".

      Πώς μπορεις και κανεις copy paste τετοιες πίπες που ουτε ο ιδιος ο Σαμαρας δεν τις πιστευει?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/13 11:56

    Ο Πίπης έτρεχε με τον Καραμανλή για κεμπάπια στα βουνά της Ξάνθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/13 12:09

    Το κράξιμο δεν το γλύτωσε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/13 16:03

    τα χειροτερα ακουγονται γιατον υφυπεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/13 23:48

    ΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΜΑΖΙ Τ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 11:08

      Ενώ οι άλλοι λουλούδια του μπαχτσέ

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.