28.10.13

Οι καθηγήτριες έχασαν φέτος την μάχη … των καλλιστείων της παρέλασης!

Σε μέτρια επίπεδα κινήθηκαν στην φετινή παρέλαση, οι δασκάλες και καθηγήτριες των σχολείων της Κομοτηνής, με αποτέλεσμα οι μαθήτριες να κλέψουν τα χειροκροτήματα και τα σφυρίγματα των νεαρών. Ελπίζουμε σε … καλύτερες μέρες την 25η Μαρτίου και την 14η Μαΐου. Ότι καλύτερο, σας το παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/10/13 09:04

    Γιατί τελικά γίνεται η παρέλαση με άρματα ή χωρίς, με μίνι φούστες ή μάξι;

    Γιατί συζητά σήμερα ο κάθε Κουράκης, η κάθε Μιχαλολιάκου, ο κάθε Τζιτζικώστας; Γιατί ήρθε ο πόλεμος ο οποίος ισοπέδωσε τα πάντα, κατέκαψε, τρόμαξε, ταπείνωσε. Κι έτσι οι άνθρωποι μετά έφτιαξαν τον εορτασμό.
    Πόσο ηλίθιο είναι το ανθρώπινο γένος; Απίστευτα πολύ.

    Γιατί μόνο στον πόλεμο ενώθηκαν οι περισσότεροι για να μπορούν σήμερα να κάνουν αστειάκια, οι πιο πάνω ανεπάγγελτοι.

    Θα περίμενε κανείς, τον Τσοχατζόπουλο να διαδεχθούν άξιοι εκπρόσωποι, άνθρωποι με ιδανικά, με εθνικό όραμα, με ιδέες, με προτάσεις. Διώξατε το λαμόγιο και φέρατε ακόμα πιο μεγάλους απατεώνες οι οποίοι χωρίς ντροπή σας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα σας, παριστάνοντες τους κήνσορες, αμαυρώμοντας τις παρελάσεις, εξευτελίζοντας την όποια ηθική, υποτιμώντας την όποια σας νοημοσύνη.



    Η φαντασίωση είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση γιά νά ζήσεις κάτι όμορφο πέρα από τήν πραγματικότητα.

    Στίς οθόνες τής τηλεόρασης είδαμε μία στρατιωτική παρέλαση προκειμένου νά ανέβει τό Εθνικό μας φρόνημα.Τήν ίδια στιγμή δέν ξέρουμε άν αύριο ο ΕΟΠΥΥ θά έχει λεφτά νά πληρώσει φάρμακα,η τά ασφαλιστικά ταμεία συντάξεις.
    Πάντα ζούσαμε στίς Εθνικές μας φαντασιώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.