2.9.13

Συναντήσεις με θεσμικούς φορείς για το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας

Συναντήσεις εργασίας είχε το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Χρήστος Κοπατσάρης, με τον Δήμαρχο της πόλης και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, οι δυο άντρες συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την οργάνωση και τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος της Καβάλας όπως επίσης και για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του παλιού νοσοκομείου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, ο κ. Γρανάς ανέφερε στο νέο Διοικητή ότι γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα του Νοσοκομείου και τον διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που θα καταβάλλει η νέα διοίκηση για την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.  

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.