2.9.13

ΔΗΜΑΡ Ροδόπης: «Άλλα μας έλεγε ο Πεταλωτής κι άλλα έκανε»

Για εξασφάλιση κομματικών οφίκιων, κατηγορεί τον πρώην υπουργό Γιώργο Πεταλωτή η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΔΗΜΑΡ στην Ροδόπη, σε ότι αφορά την συνάντηση τους.
Η τοπική ΔΗΜΑΡ θέλει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη και ειπωθεί στην πρόσφατη συνάντηση στελεχών του κόμματος με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και αναφέρει πως αυτός «εμφανίστηκε ως δριμύς επικριτής της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της πολιτικής του ηγεσίας καθώς και της συμμετοχής του στο σημερινό κυβερνητικό σχήμα».
Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για κομματική εκδήλωση για την κεντροαριστερά με την ενεργό συμμετοχή σε αυτήν του ίδιου του κ. Πεταλωτή, ως πρόκριμα μιας μελλοντικής συνεργασίας. Διαβάστε το δελτίου τύπου της ΔΗΜΑΡ.

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/13 17:17

    Ο κ. Πεταλωτής λένε ορίσθηκε από τον κ. Σαμαροβενιζέλο Τομεάρχης Δικαιοσύνης στο ΠΑΣΟΚ! Για μα δούμε τι θα εισηγηθεί ο κ. Πεταλωτής στην αρμόδια επιτροπή σε ότι αφορά τον πλειστηριασμό των κατοικιών;
    Θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή « ξεκληρίστε» τους προλετάριους ή θα πάρει το μέρος τους για να μην μείνουν άστεγοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 19:36

      Οσοι είναι συριζαίοι πιάτσα θα τους το χαρίσουν. Να είσαι ήσυχος .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/9/13 19:46

      Ο κ. Πεταλωτής δεν έχει ταμπελάκι "προστάτης προλετάριων" ούτε ποτέ ψηφίστηκε για αυτό. Εκπρόσωπος αξιοπρεπών πολιτών είναι που μπορεί να ζορίζονται πολύ αλλά έχουν και δυο δράμια λογική. Τη γραμμή "ξεκληρίστε τους προλετάριους" δεν την είδα πουθενά παρά μόνο στο Ριζοσπάστη και εμμέσως στην καημενίλα ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ. Ο ΠΕταλωτής λοιπόν πού κολλαέι και τον ρωτάς;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/9/13 13:34

      Για τον κ. Πεταλωτής δεν συντρέχουν λόγοι για να ανησυχεί. Τι προλετάριοι και κουροφέξαλα. Έχει βρεί τις θέσεις που του ταιριάζουν. Είναι η «κεντροαριστερά» συνιστώσα στη δεξιά παράταξη των Σαμαρά και Βενιζέλου και η σουπερ συνιστώσα των τραπεζών για αυτό δεν θα ταχθεί με τους προλετάριους που σε λίγο καιρό θα είναι άστεγοι.
      Άλλωστε τι αξία έχει η σωτηρία των δυστυχισμένων και απελπισμένων φτωχών για τον κ. Πεταλωτή;
      Αυτά είναι θεολογικά πράγματα για κάτι κολλημένους με αρχές αξίες και οράματα.
      Προέχει η σωτηρία της πατρίδας και των τραπεζών μας λένε. Ποιος από αυτούς τους σημερινούς ιδιόρρυθμους πολιτικούς ενδιαφέρεται για τη σωτηρία του λαού. Κανένας. Με απόντα και ρακένδυτο τον λαό δεν σώζεται η πατρίδα.
      df

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/9/13 14:19

      Άντε Γιώργο. Άκου την df και κόψε επιταγές στο λαό να μην είναι ρακένδυτος και ... απών!!!

      Κόψε ρε επιταγές να χορτάσουν και να ντυθούν οι προλετάριοι!!!!

      Αριστερά = τυφλά (και εν πολλοίς πλαστά ή υπερβολικά) επιδόματα + πολλή μα πάρα πολλή φασαρία και αγωνιστικό βλέμμα

      Αυτό σου λένε οι "αριστεροί" και εσύ δεν μπορείς να παρά να τους ακούσεις αν θες το κεφάλι σου ήσυχο και αν θέλεις να περάσεις το τεστ του "αριστερόμετρου"

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/13 17:24

    Τους είχε ανάγκη ο Πεταλωτής για να πάρει θέση στο ΠΑΣΟΚ? Τι λένε οι άνθρωποι?
    Βρήκαν ευκαιρία να υπάρξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/13 17:43

    Αφού τα λέει ο Δαμιανός θα λέει αλήθειες , ΣΙΓΟΥΡΑ όπως πάντα, όπως όταν κατέβηκε υποψήφιος αποστάτης δήμαρχος με ΑΥΤΟχρηματοδότηση. Κάτι τέτοιο θα έψαχνε και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 23:00

      Ασς βγάλουν και μία ανακοίνωση για τις δημοτικές εκλογές που κατέβηκε κατά του Βαβατσικλή, ο δούρειος ίππος Δάμωνας, ποιός τον χρηματοδότησε και πώς βγήκε εξαιτίας του ο Κοτσάκης δήμαρχος και έφθασε εδώ ο Δήμος.
      Δεν ξεχνάμε που ονομάζεστε και αριστεροί!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/9/13 18:59

    xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stelexaresssss xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa den kratiemeeeeee xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/9/13 19:15

    χο χο χο χο χο είστε απίθανοι ρε Κουβέληδες...

    1. Δεν μας είπατε το βασικό: ποιος ζήτησε τη συνάντηση και ποιος την αποδέχθηκε στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού. Αν τη ζητήσατε εσείς ρε ΔΗΜΑΡίτες μήπως κάνετε με το μυαλό σας μπαϊράμ;;;; Πώς χρησιμοποίησε αυτός ο σατανικός Πεταλωτής τη ... δική σας συνάντηση για να γίνει ακαριαία, την επομένη, τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ (θαρρείς και σας είχε ανάγκη για τέτοια θέση...) ένα μυστήριο πράγμα.

    2. Εσείς έχετε βγάλει 2 ανακοινώσεις για το θέμα. Στην πρώτη ανακοίνωση ακριβώς μετά από τη συνάντηση αντί να μας λέτε αυτά που λέτε τώρα, τόσο καθαρά, μας λέτε ΕΣΕΙΣ και όχι ο σιωπηλός Πεταλωτής ότι "Στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς που σχεδιάζει ο Φώτης Κουβέλης, συμφώνησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής". Αυτό και μόνο. Αυτό εσείς το μεταφράσετε σε άμεση εγκατάλειψη του ΠΑΣΟΚ;;;; Και τώρα το παίζετε "ριγμένοι";;;

    3. Δεν γνωρίζουμε καμμία συνέντευξη Πεταλωτή που να φτύνει το ΠΑΣΟΚ. Ίσα ίσα είναι από τους λίγους που στέκεται ακόμα και τώρα όρθιος και δηλώνει σε πολύ χαλεπούς καιρούς ότι είναι ακόμη ΠΑΣΟΚ, παρά τους επι μέρους προβληματισμούς του. Αν αυτές τις επιμέρους ενστάσεις τις θεωρείτε "δριμεία κριτική" στα όρια της αποχώρησης, μάλλον δεν πάτε και τόσο καλά.

    4. Ο ΠΕταλωτής είναι υπέρμαχος της πλειοψηφικής επανασύνταξης της μεταρρυθμιστικής αριστεράς εδώ και πολύ καιρό, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τον τρόπο που το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να απορροφάται από τον κυβερνητισμό της ΝΔ ενώ στην πραγματικότητα η συμμετοχή του στην Κυβέρνηση αποτελεί αποτέλεσμα 3 πραγμάτων:

    α. των εκλογικών συσχετισμών που δεν δίνουν αλλιώς κυβέρνηση
    β. την παρανοϊκότητα της αντιπολίτευσης
    γ. το σύρσιμο της ΝΔ στη λογική αν και αρχικά σαμπόταρε (όπως τώρα κάνει ο Τσίπρας) την προσπάθεια ανασύνταξης του τόπου μετά τα συντρίμια Καραμανλή

    Ε υπάρχει νομίζω κοινός τόπος με τη ΔΗΜΑΡ και για αυτό ο άνθρωπος έκανε τις αυτονόητες επαφές κτλ. Τώρα αν έπαιξαν τα ρέστα τους σε αυτό για να κάνουν το κομμάτι τους ο Δάμωνας και ο Σολταρίδης και δεν τους βγήκε και εκτέθηκαν και ξεσπούν στον ΠΕταλωτή, ε, το μόνο σχόλιο είναι ότι η "τοπική ΔΗΜΑΡ" που έβγαλε την ανακοίνωση έχει πολύ δρόμο ακόμα για να ωριμάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/9/13 19:24

    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΩΛΟ......Ε ΣΥΓΝΩΜΗ,ΠΟΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 19:47

      Τα θέλει ο κώλος σου εεεε συγγνώμη ο ... πόλος σου 19:24.

      Πολόπαιδο φαίνεσαι.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/9/13 19:32

    Συγνώμη αλλα ο Γιώργος τι δουλειά έχει στον Τομέα Δικαιοσύνης σ'αυτο το ΠΑΣΟΚ? Για χάρη του Γιώργου βγήκαμε στα καγκελα εναντίον του Βενιζέλου και τώρα αυτός πάει μαζί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 23:32

      Γιατί θα είναι για πολύ ακόμα ο Βενιζέλος?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/9/13 19:42

    Ε πια την πάτησαν με την Διαμαντοπούλου.
    Την πάτησαν με τον Καστανίδη και την Ξενογιαννακοπούλου.
    Ήταν μισοί που ήταν, δεν μπορούν να σταυρώσουν άνθρωπο, βλέπουν και φαντάσματα τελικά.
    Τους άδειασε κι ο Πεταλωτής.
    Περίμεναν και θεσάρες κυβερνητικές, ο κυρ Φώτης έφυγε από την κυβέρνηση ε πόσο θέλει ο Σολταρίδης να λαλήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/9/13 19:50

    Για οφφίκια με τη ΔΗΜΑΡ μπαμπούλα ο ΠΕταλωτής;;; Έτσι λέει το ρεπορτάζ των ΔΗΜΑΡιτών;;; Για την αναλογία 4-2-1 στις θέσεις και τη θεσιθηρία γενικώς των ΔΗΜΑΡιτών κουβέντα. Δεν είδα τον επώνυμο πολιτικά Πεταλωτή από την άλλη ένα χρόνο τώρα να ζητιανεύει καμιά θέση για να το κάνει τώρα μέσα σε αυτό το μπάχαλο. Απλά ο άνθρωπος είναι συνεπής και αγωνίζεται και προσπαθεί όπου μπορεί. Ε ας είναι και από τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ. Φθάνει πια με τα άσπρο - μάυρο, εχθροί - φίλοι κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/9/13 20:20

    Apo tous Bostanistas stous Samaristas ευτυχείτε καρντασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/9/13 22:54

    19.32 Αν ήσουν ΠΑΣΟΚ και δεν ανείκες σε άλλο κόμμα θα ήξερες ότιο ο Γιώργος επί Βενιζέλου έβαλε υποψηφιότητα και ήλθε από τους πρώτους στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ όπου και είναι μέχρι τώρα, γνωρίζοντας όλοι ότι είναι Παπανδρεικός. Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν το χαρίζουμε σε κανέναν και ιδίως στα ποντίκια που εγκατέλειψαν το πλοίο πρώτοι.Παλιοκοπριές κολλητάρια του Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/9/13 23:50

    Απορία 1η: Αν ο Πεταλωτής ήθελε όντως να πάει στη ΔΗΜΑΡ αυτό θα το έλεγε και θα το "διαπραγματευόταν" με τον Δάμωνα και τα άλλα στελέχη της Κομοτηνής? Ή μήπως απευθείας με Κουβέλη ή έστω με ένα από τα πολλά στελέχη της ΔΗΜΑΡ που ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Μην τρελαθούμε!!!

    Απορία 2η: Δηλαδή στην παραπάνω ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ ο συντάκτης της "καρφώνει" μία off the record συζήτηση σαν κοινός χαφιές? Και άντε, ας πούμε δεν ήταν off the record μιας και η ΔΗΜΑΡ Ροδόπης έβγαλε ανακοίνωση. Γιατί δεν είπε σε εκείνη την ανακοίνωση ότι ο Πεταλωτής άσκησε κριτική...μπλα μπλα μπλα". Το έκανε για να "τιμωρήσει" τον "κακό" Πεταλωτή που αγνόησε τον κακόμοιρο τον Δάμωνα που ήθελε να κάνει τον μεσάζοντα για να φανεί καλός στον Φώτη? Το μόνο που θα μείνει από όλο αυτό είναι το ρουφιανιλίκι του συντάκτη της δεύτερης κατάπτυστης ανακοίνωσης.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/13 13:43

      ΕΛΑ ΝΤΕ @ 23.50. ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ΑΠΟΡΩ. ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/9/13 14:21

      Καλά πίστεψε ο Δάμων ότι αν ήθελε κολεγιά ο Πεταλωτής με ΔΗΜΑΡ θα έβαζε μεσάζοντα τον ίδιο;;;; Κολαούζος του ΔΗΜΑΡίτη Πεταλωτή ήταν ο σχεδιασμός του για να καμώνεται τη φίρμα;;;

      Σιγά ρε Δάμωνα. Θα τηλεφωνούσε στον Φώτη ο Πεταλωτής και θα το ανακοίνωνε κεντρικά αυτός. Εσένα πού σε χωρούσε το κάδρο;;;

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.