1.9.13

Οι εργαζόμενοι της Κομοτηνής στο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ΔΕΘ. Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, θα διαθέσει δωρεάν λεωφορεία για την μεταφορά στη Θεσσαλονίκη, όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.
Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων θα γίνουν από το Εργατικό Κέντρο σε διαφορετικές ώρες. Στις 11 το πρωί, στις 1 και 2 το μεσημέρι. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977-484654.
Παράλληλα, ενόψει του συλλαλητηρίου, τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, μαζί με την συντονιστική επιτροπή αγώνα θα επισκεφθούν τους παρακάτω χώρους εργασίας για ενημέρωση των εργαζομένων. Το πρόγραμμα επισκέψεων έχει ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
• 10:00 Δημαρχείο Κομοτηνής
• 11:00 Περιφέρεια ΑΜ-Θ
• 12:00 ΟΑΕΔ
ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
• 09:30 Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
• 10:30 ΙΚΑ Κομοτηνής
• 11:30 Δικαστήρια
• 12:30 ΟΑΕΕ
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
• 09:30 Γραφεία του ΟΓΑ
• 10:30 Φυλακές Κομοτηνής
• 11:30 ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ
• 12:30 Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
• 11:00 ΠΕ Ροδόπης
• 13:30 Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/13 07:43

    Eίναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς αν αυτός ο άνθρωπος που λέγεται Τσίπρας είναι καλά στα μυαλά του. Μέχρι τώρα μας έλεγε ότι μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον ίδιο θα διαπραγματευτεί καλύτερα και θα εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη χώρα με ευνοϊκούς όρους και με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε ρόλο δανειστή έσχατης ανάγκης. Σήμερα μας λέει ότι η χώρα ΔΕΝ χρειάζεται δάνεια! Πότε μας έλεγε ψέματα; Πρίν ή τώρα;
    Αγαπητέ κ. Τσίπρα γνωρίζετε μήπως να μας πείτε αν υπάρχει μία χώρα στον πλανήτη γη που μπορεί να πορευτεί στο σύγχρονο κόσμο χωρίς δάνεια; Ναι, βεβαίως υπάρχει και λέγεται Βόρεια Κορέα. Επιτέλους ομολογείτε αυτό που σας προσάπταμε τόσο καιρό. Ότι όνειρό σας είναι να κάνετε την Ελλάδα Βόρεια Κορέα ή έστω Αργεντινή (αυτό το τελευταίο το είπατε ευθέως).
    Σοβαρά δεν χρειάζεται νέα δάνεια η Ελλάδα κ. Τσίπρα; Και πως ακριβώς θα ξεπληρώσει το υφιστάμενο χρέος της; Με μονομερή διαγραφή του; Γιατί δεν το λέτε ευθέως; Ετοιμάζετε την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση; Τι θα γίνει εάν οι Τράπεζες χρειαστούν επιπλέον χρηματοδότηση για να μην καταρρεύσουν; Είστε έτοιμος να πάτε σε κούρεμα καταθέσεων κ. Τσίπρα αλά Κύπρος και μας το κρύβετε;
    Με το εμπορικό έλλειμμα της χώρας τι θα κάνετε κ. Τσίπρα; Γιατί δεν λέτε στους Έλληνες ότι με τη δική σας κυβέρνηση θα καταναλώνουν μόνο ό,τι παράγεται στην Ελλάδα; Γιατί δεν τους λέτε ότι βασικά είδη διατροφής (πχ κρέας), φάρμακα και καύσιμα θα αποτελέσουν παρελθόν; Δεν αναφέρομαι καν φυσικά σε τηλέφωνα, ιντερνετ κλπ.
    Με το πρωτογενές έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού τι θα κάνετε κ. Τσίπρα αφού δεν θα έχετε δανεικά να το καλύψετε; Μας ανακοινώνετε ...αριστερές περικοπές κ. Τσίπρα; Η μήπως μας λέτε ότι δεν θα χρειαστούν νέα πρωτογενή δανεικά λόγω επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος; Μα εσείς αμφισβητείτε ότι θα υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα! Μα κι αν ακόμα πάψετε να το αμφισβητήτε στο μέλλον πως αλλιώς επιτευχθηκε αυτό το πλεόνασμα παρά με οδυνηρά μέτρα τα οποία πολεμήσατε με λύσσα; Πότε είχατε δίκιο; Όταν τα πολεμούσατε ή όταν θα στηριχτείτε πάνω τους;
    Και κάτι ακόμα. Βρίσκετε αλήθεια τόσο μεγάλη ηδονή κ. Τσίπρα στο να υπονομεύετε διεθνώς τη χώρα σας; Βγαίνετε και λέτε στην οικουμένη να πάψει να δανείζει την Ελλάδα και να αναζητήσει μια "ασφαλέστερη επένδυση" (κοινώς θα χασει τα λεφτά της εδώ");
    Είστε στα καλά σας κ. Τσίπρα ή πρέπει να σας δει κάποιος ψυχίατρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/13 07:49

    αδέλφια Έλληνες ,ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ της ΧΑ και των καμμένων μυαλών, στις Γερμανικές εκλογές ΔΕΝ ψηφίζουμε Μέρκελ.
    ούτε μια ψήφος χαμένη στις 22 του Σεπτέμβρη.
    ετοιμάστε τα εκλογικα σας βιβλιαρια.
    ειμαστε πολλοί
    είμαστε Ανεξαρτητοι.
    είμαστε όλοι καμμένα μυαλά.
    θανατος στη Μερκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.