23.9.13

Η γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο στην Κομοτηνή

H ποδηλατική ομάδα On Bikes - Ποδηλάτες Κομοτηνής μαζί με το 5ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Παιδιά διαφόρων ηλικιών βρέθηκαν στο Παρκάκι της Περιφέρειας μαζί με τα ποδήλατά τους και έπαιξαν παιχνίδια όπως το κυνήγι του θησαυρού, σκυταλοποδηλοτοδρομία ενώ σε έναν ειδικό διαμορφωμένο χώρο δοκίμασαν τις ποδηλατικές τους δεξιότητες.
Ακολούθησε ποδηλατοβόλτα με αφετηρία την Πλατεία Ειρήνης σε δρόμους της πόλης με συμμετοχή 110 ποδηλατών. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το σύνθημα για μία καλύτερη πόλη χωρίς αυτοκίνητα και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/9/13 17:48

    Ο Δήμος πού είναι επιτέλους?
    Σε όλη την Ελλάδα οι δήμοι διοργάνωσαν εκδηλώσεις τεράστιες.
    Στην Κομοτηνή τα προσκοπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/13 00:22

    Ο Δήμος επιτέλους να τελειωσει τα πεζοδρόμια καον ποδηλατόδρομο στην Ορφεως και στη Δημοκρίτου. Ορος δώσανε 5μηνη προσθεσμία στος εργολάβους για να μην τελειώσουν ποτέ. Έρχεται χειμώνας οι δημότες με την σημερινή κατάσταση θα ταλαιπωρυθεί. Έλεος πια, δεν είναι υποφερτή η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.