2.9.13

Αναβάθμιση φωτισμού στο Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη

Εγκρίθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης η ένταξη της πράξης «Εκπαιδευτικός Φωτισμός» του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία - Θράκη 2007 - 2013» (ΕΣΠΑ).
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, υποβάλλοντας τεκμηριωμένη πρόταση σε σχετική πρόσκληση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, επέτυχε την ένταξη της πράξης συνολικού προϋπολογισμού δημοσίας δαπάνης 129.637,57 ευρώ.
Με την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας χαμηλής εκπομπής διόδου (LED) και την τοποθέτηση αυτόνομων υβριδικών αιολικών - φωτοβολταϊκών στύλων, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, δια της Αντιδημαρχίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, επιχειρούν να συνδυάσουν την εξοικονόμηση ενέργειας με την ενημέρωση και την εκπαίδευση των πολιτών, μαθητών και λοιπών επισκεπτών του πάρκου Εθνικής Ανεξαρτησίας της πόλης.
Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναμένεται να αναβαθμίσει τον φωτισμό του πάρκου Εθνικής Ανεξαρτησίας επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα 60% εξοικονόμηση ενέργειας και παρουσιάζοντας παράλληλα τις δύο κυριότερες τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/13 17:21

    ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ...
    ΦΑΛΕΚΑΣ ΔΥΝΑΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/13 17:59

    ΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙΔΕΞΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΡΓΟΒΟΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ??????? ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 19:48

      ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?
      Η ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/9/13 14:14

      Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΧΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ!!!!ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΡΗΜΑΝΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΚΟ!!!! ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ 45000 ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ... ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/9/13 01:36

      Χρυσο εσενα να σε κανουν....δεν...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/9/13 23:46

    Στην Αλεξανδρουπολη γινεται αναβαθμιση φωτισμου και η Κομοτηνη πεφτει και πιο πολυ στο σκοταδι σε πολλους κεντρικους δρομους η Αλεξανδρουπολη κανει αναπλαση παραλιακης ζωνης και εμεις κανουμε υποβαθμιση παραλιακης ζωνης, στην Ξανθη εχει γιορτες παλιας πολης και στην Κομοτηνη κοιμουνται ακομα, μονο να κανουμε ησυχια να μην ξυπνησουν κριμα ειναι, και το εννοω γιατι ο Δημαρχος της Κομοτηνης ειναι πιο νεος (ηλιακιακα) με αλλες αποψεις (και δεν το αναφερω μονο για τις κεντροαριστερες αποψεις του)ΑΛΛΑ χωρις οραμα και πυγμη και αυτο ειναι που χρειαζεται σε τετοιες θεσεις γιατι οι διαφορες ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.