7.8.13

«Να μην τολμήσουν να έρθουν στην περιοχή» είπαν στα Χρυσωρυχεία οι κάτοικοι των Σαπών #skouries

Παρουσία του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ, του Περιφερειακού Συμβούλου ΑΜ-Θ Τάκη Χαρίτου και πολιτών της Ροδόπης και του Έβρου, το δημοτικό συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών, εκφράστηκε ομόφωνα κατά της χορήγησης έκτασης 28000 στρεμμάτων για μεταλλευτικές έρευνες στην εταιρία «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».
Στη συνεδρίαση της Τρίτης 6 Αυγούστου, το δημοτικό συμβούλιο και ο λαός της Θράκης, απέδειξαν για πολλοστή φορά πως οι εταιρίες χρυσού δεν έχουν κανένα μέλλον στον Έβρο και στην Ροδόπη, όπως εκφράζεται εδώ και δεκαπέντε χρόνια από όλα τα θεσμικά όργανα, τους επιστημονικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής.  
Η περιοχή για την οποία πρόκειται να γίνουν οι έρευνες είναι ο οικισμός της Κρωβύλης, δυτικά των Σαπών, η οποία εκφράστηκε μέσω του προέδρου της τοπικής κοινότητας, ζητώντας από τους εκπροσώπους της εταιρίας Χρυσωρυχεία Θράκης, «να μη τολμήσουν να έρθουν στο χωριό»!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/8/13 08:53

    Το ότι δεν έχουν νερό οι Σάπες δεν σ'εχει απασχολήσει; Ότι ο ανύπαρκτος δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο στην πλειοψηφία του μένουν στην Κομοτηνή και έρχονται στις Σάπες για τουρισμό δεν το σχολίασες. Ότι οι Σάπες έχουν γίνει ένα άσχημο μεγάλο χωριό χωρίς σχεδόν καμιά δημόσια υπηρεσία δεν φαίνεται να ενοχλεί του Κομοτηναίους. Το ότι όλοι οι παριστάμενοι σ'αυτή τη σύσκεψη (εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ) δεν έχουν καταθέσει καμιά ουσιαστική και εξειδικευμένη πρόταση για την ανάπτυξη της περιοχής δεν είδα να απασχολεί κανέναν. Τα πάντα στο βωμό τις μικροπολιτικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/13 08:58

    ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ; ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΥΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΣΑΠΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΥΑΝΙΟ....ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ; ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/8/13 01:37

    Δεν θέλουμε τους φυτεμένους της συμφωνίας Βενιζέλου-Σαμαρά τους κοινούς υποψηφίους αυτοδιοικητικούς των δυο ντερμπεντέρηδων αρχηγών;
    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/13 09:47

      Το εύκολο είναι να συνθηματολογείς για το τι ΔΕΝ ψηφίζεις. Σεβαστό.

      Το απαραίτητο όμως για να είσαι αξιόπιστος είναι να πεις ΤΙ ψηφίζεις και κυρίως ΓΙΑΤΙ. Αν δεν το κάνεις, η δήλωση για το τι ΔΕΝ ψηφίζεις είναι και άκυρη και άτιμη. Ιδίως αν υποστηρίζεται από ψέματα, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, υπερβολές, τερατολογίες ή μισές αλήθειες.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.