7.8.13

Λείπανε όλοι… #skouries

Μάταια ψάχνανε κάποιοι το βράδυ της Τρίτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαρώνειας – Σαπών τον υπεύθυνο προπαγάνδας των Χρυσωρυχείων στη Ροδόπη Μιχάλη Κακουλίδη και το γραφείο τύπου του Σωτήρη Μπουζάρα.
Η καλοκαιρινή ραστώνη φαίνεται στάθηκε μεγάλο εμπόδιο στους δύο άνδρες να συγκεντρώσουν τα 700 (!!!), όπως λένε, μέλη της Κίνησης Υπέρ των Χρυσωρυχείων στις Σάπες. Δεν παραβρέθηκε κανένας τους!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο «αυθόρμητη» ήταν η παρουσία τους πριν λίγες ημέρες στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/8/13 01:36

    Δεν θέλουμε τα μνημονιακά χρυσωρυχεία;
    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/13 22:08

      Η ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ δεν τα άφησαν να γίνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ κωλοτούμπας μαζί με τον Καμμένο πολύ πιθανόν. Α και τα αντιμνημονιακά φασισταριά μαζί.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/8/13 11:46

    τους τραβηξαν το αφτι τα αφεντικά τους, γιατί ειδαν οτι τραμπούκισαν παραπάνω απο όσο "έπρεπε" την παρασκευή 26 ιουλίου. Καταλαβαν τα αφεντικά τους οτι δεν τους βοηθαει επικοινωνιακα να βαζουν τους μισθωτούς "άνεργους" και άνεργους να κανουν φασαρία. άλλη φορα, ισως τους ξανααμολήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.