29.8.13

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «Πατριδοκάπηλος ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης»

Ο βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης την Τρίτη 27 Αυγούστου στη συνεδρίαση της Βουλής αντί να τοποθετηθεί επί του θέματος, για τον Κώδικα Κοινωφελών Περιουσιών και Σχολαζουσών Κληρονομιών, επέλεξε να επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ επικίνδυνου λαϊκισμού και στείρων εντυπώσεων.
Με τη γνωστή πρακτική της πατριδοκαπηλίας παρουσίασε τον εαυτό του ως τη φωνή της Θράκης και των πολιτών της και αναπαράγοντας από το βήμα της Βουλής δημοσίευμα γνωστής, για τις υπηρεσίες της στο κατεστημένο σύστημα και των υποτιθέμενων «αποκαλύψεων» της, εφημερίδας, επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση και τους προερχόμενους από τη μειονότητα βουλευτές της και μάλιστα χωρίς οι ίδιοι να έχουν τη δυνατότητα άμεσης απάντησης στα λεγόμενα του.
Από τον παροξυσμό του δε γλίτωσαν ούτε οι πολίτες της Ξάνθης και της Ροδόπης, που με τη ψήφο τους στήριξαν τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και τους υποψηφίους του, τους οποίους και εγκαλούσε για την επιλογή τους.
Ο κοινωνικός αυτοματισμός και οι διαχωριστικές γραμμές εντός της κοινωνίας, που καλλιεργούνται και συντηρούνται και στην περιοχή της Θράκης, από όποια πλευρά και εάν προέρχεται είναι απόλυτα κατακριτέα και τα επικοινωνιακά παιχνίδια ορισμένων για μικροπολιτικά οφέλη είναι επικίνδυνα και αποπροσανατολιστικά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τα επίδικα της συγκυρίας.
Ο κόσμος της εργασίας ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας και καταγωγής πλήττεται βάναυσα από την κρίση και την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική. Η ενότητα του, υπό ταξική σκοπιά, είναι απαραίτητη για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και αυτό τον αγώνα θα συνεχίσουμε να δίνουμε με επιμονή και υπομονή.
Οι πατριωτικές κορώνες του εν λόγω βουλευτή, με οδηγό πρωτοσέλιδα και δημοσιεύματα εφημερίδων, τίτλους ειδήσεων και ανυπόστατων φημών δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα χρήσιμο παρά μόνο εντυπώσεις για μικροκομματικά οφέλη, που σε τελική ανάλυση δεν αφορούν κανέναν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/8/13 06:57

    σώπα καλέ....

    τώρα κατάλαβαν ότι οι του προθαλάμου της ΧΑ, ψεκασμένοι, έχουν κάποια χμμμ "μειονεκτήματα";;;

    όσο πλησιάζει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο προσγειώνεται και ανακαλύπτει κάποια ζωτικής σημασίας πράγματα

    και όσο προσγειώνεται και ανακαλύπτει τόσο απομακρύνεται από την εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.