29.8.13

Στην βουλή η καθυστέρηση πληρωμής της γ’ δόσης του Μέτρου 144

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, με θέμα την καθυστέρηση πληρωμής της γ’ δόσης του Μέτρου 144. Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.
Για τις καθυστερήσεις που υπήρξαν στην υλοποίηση του Μέτρου 144 έχω καταθέσει ερωτήματα και στο παρελθόν, εφιστώντας την προσοχή της ηγεσίας του Υπουργείου σε ενδεχόμενες αλυσιδωτές καθυστερήσεις που θα επιβαρύνουν την τσέπη των δικαιούχων καπνοπαραγωγών.
Απόρροια της καθυστέρησης υποβολής αιτήσεων της τρίτης και τελευταίας δόσης είναι η καθυστέρηση πληρωμής. Στο μέσο της καλλιεργητικής περιόδου οι καπνοπαραγωγοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες και να καλύψουν τα έξοδά τους.
Για όλους τους παραπάνω λόγους ερωτάται ο υπουργός, πότε θα γίνει η πληρωμή της τρίτης και τελευταίας δόσης των ενταγμένων στο Μέτρο 144 καπνοπαραγωγών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.