8.8.13

Ο πρόεδρος του ΑΟ Αλεξανδρούπολης Γιάννης Λιανίδης συνελήφθη για το «πάρτι» φοροδιαφυγής στη συναυλία του Πλούταρχου

Τον πρόεδρο του ΔΣ του ΑΟ Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) Γιάννη Λιανίδη, συνέλαβαν τελικά σήμερα το πρωί αστυνομικοί για το «πάρτι» φοροδιαφυγής που πραγματοποιήθηκε με τα αθεώρητα εισιτήρια στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου.
Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ εντόπισε περίπου 1.000 αθεώρητα εισιτήρια Piazza σας παρουσιάζει ένα από αυτά στην φωτογραφία) με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ, σε έλεγχο που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΣΔΟΕ, «σε συναυλία που διοργάνωσε ποδοσφαιρικό σωματείο με γνωστό καλλιτέχνη, είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 916 μη νόμιμα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ». Κατόπιν τούτου, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο Γιάννης Λιανίδης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/8/13 14:49

    Μήπως τον βάλανε οι χρυσοθήρες για να οικονομήσουν τα χρυσορυρυχεία! οοουυυυ 666 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/8/13 15:20

    Αι σιχτίρ με το κάθε λαμόγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/13 09:43

    Ειναι ο ορισμος του λαμογιου.......Απο εποχες αρχες 90 στην τηλεοραση μεχρι τα σημερινα του προεδριλικια. Σηγουρα θα εχει και κανα δυο φιλαρακια του απο πισω που τον "θαυμαζουν" και τον υποστιριζουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/13 00:16

    Κι εσύ είσαι ο ορισμός του γελοίου. Τράβα ρώτα και κανένα παλιό Αλεξανδρουπολίτη να σου πεί για τον Λιανίδη , που έμαθες και το βιογραφικό του . Άιντε όλοι οι καναπεδάκηδες αποκτήσατε γνώμη για όλους και για όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.