8.8.13

Η «Οικολογία Αλληλεγγύη» για το ΟΧΙ του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρώνειας – Σαπών στα Χρυσωρυχεία Θράκης

Η Κατερίνα Γεροστεργίου, Περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» χαιρετίζει την ομόφωνα αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρώνειας – Σαπών, για την παραχώρηση 28.000 στρεμμάτων στην Κρωβύλη από την εταιρεία «Χρυσορυχεία Θράκης» για μεταλλευτικές έρευνες για χρυσό.
Η «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» τονίζει για ακόμα μια φορά, ότι η βιώσιμη ευημερία για την περιφέρεια μας δεν θα έλθει μέσα από τις εξορύξεις χρυσού, αλλά μέσα από το «χρυσό» που κρύβεται στην εύφορη γη, τη γεωθερμία, τον τουρισμό, την πλούσια ιστορία και τη ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων μας.  

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/8/13 14:01

    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιχειρήματα αγαπητέ ή αγαπητή ανώνυμε/η... Κι εγώ λέω ότι έχεις κέρατα... Το θέμα είναι αν μπορω να το αποδείξω. Αλλιώς απλά λέω ότι μου κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.