17.11.11

Οι φασίστες του ΛΑΟΣ στη Ροδόπη προκαλούν την μέρα της επετείου του Πολυτεχνείου!


Τα κατάλοιπα της χούντας των Συνταγματαρχών, τα οποία αποφάσισε ο Γιώργος Παπανδρέου να συνομιλήσει και να φέρει στην κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας», προκαλούν ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου! Σε ανακοίνωση τους με τίτλο «Όχι στον μύθο του Πολυτεχνείου» κάνουν λόγο για γιορτή – προπαγάνδα της Αριστεράς και τονίζουν πως ποτέ δεν υπήρξαν νεκροί εκείνη την εποχή! Η ανακοίνωση της ΝΕ Ροδόπης του ΛΑΟΣ, έχει ως εξής:

«17 Νοεμβρίου 1973. Στον χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών οι φοιτητές ξεκινούν την εξέγερση που έμελε να αποτελέσει την αρχή για την ανατροπή της δικτατορίας των συνταγματαρχών με αποτέλεσμα το θάνατο πολλών φοιτητών από τις δυνάμεις καταστολής της χούντας.
Αυτό είναι το κεντρικό νόημα όσων μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα από την τρυφερή τους ακόμη ηλικία στις σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνείο. Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα φρόντισε γι’ αυτό θεσπίζοντας την γιορτή και μάλιστα τιμώντας την τουλάχιστον ισάξια με τις δύο άλλες εθνικές μας γιορτές. Η πραγματικότητα βεβαίως είναι διαφορετική:
ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν ανέτρεψε καμία Χούντα. Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος και εγκαθιδρύθηκε ως δικτάτορας ο Ιωαννίδης, ο οποίος παραιτήθηκε τον Ιούλιο με τα γεγονότα της Κύπρου.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ: “Νεκροί του Πολυτεχνείου”.
Τιμούμε κάθε χρόνο γενικά και αόριστα τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου χωρίς ονόματα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαν. Τόσο η έρευνα του εισαγγελέα Τσεβά, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1974 και κατέληξε ότι δεν υπήρξε νεκρός εντός του Πολυτεχνείου - όσο και η επίσημη αναφορά του σοσιαλιστή αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Σαμπάνη το 1981 τον οποίο είχε αποτάξει η Χούντα και είχε κάθε λόγο να ψευδολογήσει εις βάρος της Χούντας - αναφέρει ότι δεν υπήρξε κανείς νεκρός στον χώρο του Πολυτεχνείου και αναφέρει 12 νεκρούς για το τριήμερο των ταραχών σε όλη την Αθήνα και χωρίς να σχετίζονται με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
Η προπαγάνδα όμως της Αριστεράς με την σύμφωνη γνώμη του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν αυτήν την ψεύτικη γιορτή για να αναδειχθούν πολιτικά στελέχη ως γενιά του Πολυτεχνείου και να φέρουν την χώρα εδώ που την έφεραν. Στην απόλυτη καταστροφή».
Μετά απ’ αυτή την ανακοίνωση ένα έχουμε να πούμε: ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/11/11 09:05

    Στην ίδια αυτή κυβέρνηση, που συμμετέχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ομοτράπεζοί τους στο ίδιο Υπουργικό Συμβούλιο είναι οι εκπρόσωποι του ΛΑ.Ο.Σ.
    Οπου ΛΑ.Ο.Σ. είναι: Το κόμμα ο πρόεδρος του οποίου, ο Καρατζαφέρης, είναι ο γνωστός υμνητής της χούντας, την οποία συνηθίζει να αποκαλεί «Επανάσταση»... Ο Καρατζαφέρης είναι αυτός που ανήμερα της 21ης Απριλίου, το 2002, φιλοξενούσε στον τηλεοπτικό του σταθμό τον αρχιπραξικοπηματία Παττακό (απ' όπου η σχετική φωτογραφία). Είναι ο ίδιος, ο Καρατζαφέρης, που μόλις πριν δυο χρόνια, στις 17/11/2009, επαναλάμβανε με πάθος τη γνωστή χουντική προπαγάνδα: «Δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο»... Αυτοί είναι που συνθέτουν τη σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας. Σε αυτή την κυβέρνηση, που απαρτίζεται από το φιλοχουντικό φασισταριό του ΛΑ.Ο.Σ. σήμερα - σήμερα το βράδυ, ξημέρωμα Πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρόεδρος της ΝΕ του ΛΑΟΣ Μιχάλης Κακουλίδης και "συγγραφέας" του συγκεκριμένου δελτίου τύπου, ήταν ο εκλεκτός επί υπουργείας Στυλιανίδη, εκπρόσωπος στο πρωτάθλημα της Super League και υποψήφιος με τον συνδυασμό που υποστήριξε το ΚΚΕ στις δημοτικές εκλογές του 2006!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο ισχύει και στην Πελοπόννησο. Εχουν λυσσάξει και με δηλώσεις τους προκαλούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/11/11 15:22

    ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.... ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΜΕΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΟΙ ΔΕ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/11/11 15:33

    Δυστυχώς για εσας αυτή ειναι η αλήθεια. Αφήστε τους μεγαλύτερους να ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω.
    Α και δεν υποστηρίζω τον ''κολοτούμπα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/11/11 17:09

    Δηλαδή σύμφωνα με σας ρε μάγκες ψέμματα λένε;;;

    Εγώ δεν τα βλέπω για ψέμματα. Γιατί αν είναι ψέμματα πείτε τα ονόματα των νεκρών να τα μάθουμε και εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/11/11 18:36

    Και όμως έχουν δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/11/11 19:17

    ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!Ο ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΟΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ....ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ....ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/11/11 20:44

    Τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

    http://www.epirus-ellas.gr/2011/11/blog-post_6786.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/11/11 21:37

    Η αλήθεια είναι ότι ανεξάρτητα του ποιος το γράφει, αυτά που αναφέρει το συγκεκριμένο δελτίο τύπου είναι πέρα για πέρα αληθή.
    Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απόδειξη για το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/11/11 22:18

    και δεν ειναι φασιστικο που μας εβαζαν με το ζορι στο σχολειο να γιοτρασουμε το πολυτεχνειο?αν δεν το καναμε αποβολη ειχε.αφηστε τα παραμυθια περι φασισμου δεν εχετε ιδεα τι ειναι ασχετοι εισται μαθατε τωρα οτι δε σας κανει ειναι φασισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/11/11 01:29

    1. Σπυρίδων Κοντομάρης, ετών 57.
    2. Διομήδης Κομνηνός, ετών 17.
    3. Σωκράτης Μιχαήλ, ετών 57.
    4. Βασίλειος Φαμέλλος, ετών 26.
    5. Torill Engeland Magrethe, ετών 22.
    6. Γεώργιος Σαμούρης, ετών 22.
    7. Δημήτριος Κυριακόπουλος
    8. Σπύρος Μαρίνος, ετών 35.
    9. Νικόλαος Μαρκούλης, ετών 24.
    10. Αικατερίνη Αργυροπούλου, ετών 76.
    11. Στυλιανός Καραγεώργης, ετών 19.
    12. Μάρκος Καραμάνης, ετών 23.
    13. Αλέξανδρος Σπαρτίδης, ετών 16.
    14. Δημήτρης Παπαϊωάννου, ετών 60.
    15. Γεώργιος Γεροτσίδης, ετών 48.
    16. Βασιλική Μπεκιάρη, ετών 17.
    17. Αλέξανδρος Βασίλειος Καράκας, ετών 43.
    18. Δημήτρης Θεοδωράς, ετών 5 ½ .
    19. Αλέξανδρος Παπαθανασίου, ετών 59.
    20. Ανδρέας Κουμβός, ετών 63.
    21. Μιχαήλ Μυρογιάννης, ετών 20.
    22. Κυριάκος Παντελεάκης, ετών 43.
    23. Ευστάθιος Κυλινιάζης
    κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/11/11 08:27

    Να τα σκέφτονται αυτοί που κάθονται στα ίδια έδρανα της βουλής με τα σούργελα του νεοφασισμού.
    Τους υποστηρίζουν κιόλας, λένε οτι είναι αναγκαίο κακό η συνεργασία. Με τη βαρβατότητα θα πορυτούμαι απο τούδε και στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/11/11 08:33

    Ο Βασίλης Φάμελος, είναι θείος του γνωστού έμπορα ξυλείας κ. Βασιλείου Φάμελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/11/11 22:26

    Δημήτρης Παπαϊωάννου, ετών 60.
    10. Αικατερίνη Αργυροπούλου, ετών 76.
    Δημήτρης Θεοδωράς, ετών 5 ½
    .Ανδρέας Κουμβός, ετών 63
    αυτοι ειναι νεκροι του πολυτεχνειου?τελικα η εισται για γελια τετοια γελοιοτητα ειχα καιρο να διαβασω.οποιος λειι την αληθεια δεν ειναι φασιστας.αλλοι κανανε τα γκουλαγκ και τωρα μας το παιζουν δημοκτατες αντε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/11/11 01:44

    Ανώνυμε που ήθελες τα ονόματα, τι γίνεται; Κατάπιες τη γλώσσα σου; Δεν ήξερες ότι υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/11/11 11:38

    Είναι ντροπή για την Ελληνική Δημοκρατία ένα από τα δυο κόμματα που εκπροσωπούν την αστική τάξη να έχει τόσο αντι-ευρωπαϊκές και τόσο φτηνιάρικες και λαικίστικες (στα όρια του φασισμού) απόψεις. Είναι ξεφτίλα το κόμμα που ίδρυσε ο μεγαλύτερος πολιτικός της σύγχρονης Ελλάδας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να έχει σαν αρχηγό έναν αποτυχημένο πρώην υπουργό Εξωτερικών και αποτυχημένο αρχηγό ενός λησμονημένου κομματίδιου. Χάρη στο Σαμαρά και στην αδιάλλακτη πολιτική του, όταν στο Εξωτερικό (σε οποιαδήποτε χωρα) λες Μακεδονία, όλοι αναφέρονται στα Σκοπια και ούτε έχουν ιδέα ότι Μακεδονία είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας και ότι οι άλλοι θα έπρεπε να λέγονται Σλαβομακεδόνες και να έχει τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ και πολύ καιρό. Αλλα όπως συμβαίνει τώρα με την Ευρώπη έτσι και τότε ο Σαμαράς έβαλε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από την πατρίδα μας. Με έναν εσμό από πρώην σαλονάτους κομμουνιστές (νυν εθνικιστές) και ακροδεξιούς κένταυρους έχει αλώσει τη Νέα Δημοκρατία και έχει βαλθεί να την απαξιώσει εντελώς. Δεν είναι το κόμμα που απαξιώνεται μονο, είναι και το δημοκρατικό σύστημα που αποσταθεροποιείται όταν δεν προβάλλεται μια σοβαρή εναλλακτική λύση στη θλιβερή εικόνα του παραπαίοντος και παπαρολογούντος ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω να υπερισχύσουν οι απόψεις της προόδου και της λογικής σε αυτό το κόμμα. Και αυτό πρέπει να εύχονται όλοι οι Eλληνες δημοκράτες ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/11/11 20:08

    Φασιστάκο, εκτός από αγενής και αγράμματος όπως όλοι στο σινάφι σου, είσαι και δίχως νιονιό! Δεν πειράζει, άλλωστε οι παπάδες σας (πατρίς-θρησκεία-οικογένεια ντε!) το λένε, όσο κι αν κάνετε ότι δεν το ακούτε: η μαλακία τυφλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/11/11 18:37

    ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/11/11 14:07

    Ούτε ένας νεκρός λοιπόν ΜΕΣΑ στο πολυτεχνείο όπως πολύ σωστά λένε οι κωλοτούμπες, απλώς διάφοροι νεκροί εκτός του Πολυτεχνίου από τους αστυνομικούς και για αδιευκρίνιστους λόγους όπως φαίνεται απο τις ηλικίες και τα μέρη στα οποία βρέθηκαν.
    Ας θυμηθούμε τους νεκρούς που είχαν γεμίσει τους δρόμους του Βουκουρεστίου οι Σοβιετικές Μυστικές υπηρεσίες λίγες ώρες πρίν καταρρεύσει το καθεστώς Τσαουσέσκου, ήταν όλα σχεδόν πτώματα Ρώσων κρατουμένων που είχαν ριφθεί με αεροπλάνο πάνω απ το Βουκουρέστι. Όταν η Νεα Τάξη θέλει να φάει τον "χουντικό" που έχει δημιουργήσει έχει τον τρόπο της.
    Όμως ρε πιάτσα αυτό σε μάρανε εσένα ; το γεγονός οτι το ΠΑΣΟΚ σου συμπλέει με τον Καρατζαφέρη δεν σε πειράζει; σε πειράζουν οι αλήθειες που γράφει για το Πολυτεχνείο.
    Η αλήθεια είναι πως και ο Γιωργάκης και ο Καρατζαφέρης είναι χρήσιμοι ηλίθιοι της Νέας Τάξης που θέλει ανθρώπους της και από Αριστερά και από Δεξιά με μιά ρητορική εμπλουτισμένη με πολλές αλήθειες αλλά με έναν σκοπό πάνω απ όλα, την πάραυτα υποδούλωσή μας ανευ όρων και άνευ αντίστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/7/13 00:39

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!

    ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ = ΧΟΥΝΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/9/13 13:59

    20:08, ΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο 'ΦΑΣΙΣΜΟΣ' ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΕΞΩΚΟΙΝ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ.Α.). ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 'ΑΝΑΡΧΟΜΥΑΛΟΙ' ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΣΤΟ 'ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ', ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ ΄44 - ΄49, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Ο 'ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ' ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ 'ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΣΩΣΤΟΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ 'ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ'. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ 'ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ'...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ 'ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟ', ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟ ΤΕΚΝΟ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.