8.8.13

Επιστολή Μαυρίδη προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας

Προς πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας
Ελπίζουμε να έχει απαρτία το δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα για τη διαθεσιμότητά  των σχολικών φυλάκων,  ένα μήνα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Αν και οι εξελίξεις έτρεχαν, αν και έπρεπε το λιγότερο να εκδώσουμε ένα ψήφισμα συμπαράστασης απέναντι στους απολυμένους συμπολίτες μας, ο δήμαρχος μέσω του προέδρου του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου, δεν προχώρησε σε συνεδρίαση μέσα στον Ιούλιο, αλλά το κάνει σήμερα.
Νοητά θα είμαστε σας.
Υ.Γ. Άτυπα, τα τελευταία χρόνια, οι συνεδριάσεις του Αυγούστου γίνονται στο τέλος του μήνα κι όχι την περίοδο που απουσιάζουν σύμβουλοι και δημότες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.  Ίσως άλλοι να είχαν πάει τον Ιούλιο διακοπές και να μην μπορούσαν τότε να ήταν παρόντες στις κρίσιμες εξελίξεις.

Βασίλης Μαυρίδης

Επικεφαλής παράταξης «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.