5.8.13

Γιώργος Κουκουράβας: «Ο λαός του Έβρου να κάνει την υπέρβαση και να ψηφίσει νέους ανθρώπους»

Ο Γιώργος Κουκουράβας, είναι ένας ενεργός πολίτης της Θράκης. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κομοτηνή, κατάγεται από τον Έβρο, έχει περιβαλλοντικές ανησυχίες και δηλώνει «παρών» στις εκλογές της αυτοδιοίκησης του 2014.
Ο ίδιος μίλησε στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου και την εκπομπή «Με το Ν και με το Β» κι αναφέρθηκε στη νέα συνοριακή δίοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας που δίδεται σε κυκλοφορία στη Ροδόπη αυτές τις ημέρες, για τις θέσεις του ως μηχανικός για το ΤΕΕ Θράκης, για την «επένδυση» των εξορύξεων του χρυσού στην Θράκη.
Τέλος σχολιάζει την απόφαση του να είναι υποψήφιος με τον Άρη Γιαννακίδη στις εκλογές του 2010, ενώ ο ίδιος ως ενεργός πολίτης δηλώνει «παρών» και για τις επόμενες εκλογές το 2014. Ακούστε την συνέντευξη…

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/8/13 17:27

    Τώρα με ποιόν θα είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/13 20:56

    Βαβατσικλής και Κουκουράβας συνεταιράκια.Όπως φαίνεται μαζί μέχρι τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

    Οφείλω να παραδεχθώ πως ο κύριος Βαβατσικλής παραδίδει μαθήματα επικοινωνίας.Παίρνει τον Γιώργο Κουκουράβα,τον εμφανίζει πριν μία εβδομάδα στον Μάξιμουμ και τώρα στο ραδιόφωνο την εφημερίδα του Παρατηρητή και στις ιστοσελίδες και μπλογκς.Δεν είναι όμως μόνο η παρουσία,αλλά και ο τρόπος που γίνεται η συνέντευξη.

    Ξεκινάει και αναδεικνύει την επαγγελματική δραστηριότητα.Τον παρουσιάζει ως τον συνομιλητή της Περιφέρειας με τους Βούλγαρους για τον κάθετο άξονα της Ροδόπης.Μετά τον πηγαίνει στο συνδικαλιστικό, δίνοντας γραμμή κατά των Χρυσωρυχείων και μετά στο ΤΕΕ Θράκης.Τι σόι πολιτικοί μηχανικοί είμαστε?

    Και μετά όλο το ζουμί.Υποψήφιος σίγουρα με υπονοούμενα για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές και όχι στις περιφερειακές.Ο Γιαννακίδης καλός,λέει ο Κουκουράβας,αλλά τι θα έχει από κάτω.Με αντιπεριφερειάρχη από τη ΝΔ ο Κουκουράβας οδεύει στον Λαμπάκη. Για εκεί είναι το σχέδιο.

    Ωραίες οι πολιτικές ατάκες,για το νέο,την ανατροπή που τους έμαθες Βαβατσικλή,αλλά εδώ στον Έβρο θα βρείτε πολλούς τοίχους και πολλούς στενόμυαλους ανθρώπους.Καλή σας επιτυχία.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/13 21:04

    Ποιος Κουκουραβας ρε παιδια ο ανυπαρκτος;;; Θα παει με Λαμπακη και θα φαει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/13 21:04

    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΛΠΑΖΑΝΗΔΕΣ ΕΙΤΕ ΝΕΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΕΡΟΥΣ Ο ΕΒΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.
    ΜΠΗΚΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΦΙΛΕ. ΜΠΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ. ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ. ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/8/13 21:29

    Κουκουράβας ο εξαφανισμένος για τρία χρόνια ,τώρα δηλώνει παρών πριν τις εκλογές ,είναι στάση ΝΕΟΥ πολιτικού αυτή, που θέλει και να τον ψηφίσουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/13 21:36

    τι εισαι? πασοκ ή νδ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/8/13 22:02

    ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ-ΤΣΟΧΛΙΑΣ-ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΥΟ ΚΟΜΟΤΗΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΕΡΙΩΤΗΣ.ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομοτηναίοι και όχι Κομοτηνιώτες, για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/13 23:16

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ
    Το κίνημα ενεργών πολιτών εναντίον του πολιτικού υφυαπατεώνα εξωτερικών του Έβρου, αύριο ΤΡΙΤΗ 6/8/2013 ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ. Με μελετημένες κινήσεις θα ενεργούμε. θα ενημερώνεστε για τα δρώμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/13 08:05

    ωραία χαλαρή συζήτηση. μου άρεσε,προχώρα Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/8/13 10:27

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/8/13 10:42

    Που θα πάει ο Κουκουράβας ρε!!! Το παιδί είναι μόνο για θελήματα και τουμπεκι. Ανύπαρκος τελείως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/8/13 11:28

    Ο Γιώργος είναι εξηγημένο παιδί και πολύ πιο καλύτερος από τηλεοπτικούς μαϊντανούς της περιοχής μας.Αν ήθελε θα βολευόταν στο δημόσιοκαι θα ηταν καλοπερασάκιας.Δεν είναι όμως.Ας το λάβουμε υπ' όψην μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.