5.8.13

Γιουχάρισαν τον Υπουργό Πολιτισμού (!!!) Πάνο Παναγιωτόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση προκάλεσαν οι αποδοκιμασίες με φωνές ακόμη και παρατεταμένα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν στο Ηρώδειο στην εκδήλωση έναρξης του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή για την ομιλία του ο υπουργός Πολιτισμού (!!!) Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Κάποιοι από το κοινό αντέδρασαν την ώρα που ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι «οι Έλληνες μπορούν να ζουν και με λίγα», «βοηθήστε να γίνει ο κόσμος μας πιο ανθρώπινος και δίκαιος» καθώς και όταν αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο. Συνέχισε, ωστόσο, την ομιλία του, μολονότι το κοινό δε σταμάτησε να τον αποδοκιμάζει κι όταν μετέφερε τους χαιρετισμούς του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το συνέδριο, ξεκίνησαν τα περισσότερα γιούχα! Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑίων θα ήταν…
 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/8/13 20:56

    Ποιον εκπλήσσει η αποδοκιμασία κάποιων σαλεμένω και φασιστών στον Παναγιωτόπουλο (άλλο πολιτικό ανέκδοτο κι αυτός...) όταν ζούμε στη χώρα στην οποία ο αμόρφωτος (μεταφορικά και κυριολεκτικά) θρασύς που θέλει να γίνει πρωθυπουργός έχει προσκαλέσει τον κλόοουν που παρουσιάζεται ως φιλόσοφος ; (τον Ζίζεκ ντε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/13 22:55

      Πραγματι, οι σαλαμενοι και οι φασιστες πηγαινουν στον Διεθνες Συνεδριο Φιλοσοφιας - οι λογικοι και οι δημοκρατες πηγαινουν ως γνωστον στον Κιαμο και στον Notis...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/13 20:57

    Για τους φιλόσοφους:

    Tο γεγονός ότι θαυμάζουμε κάποιον ως συνθέτη, ως ποιητή, ως συγγραφέα ή ως πνευματικό άνθρωπο γενικώς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκλαμβάνουμε κάθε σαχλαμάρα που λέει για την πολιτική, την οικονομία ή τα εθνικά θέματα ως μεγαλόπνοη σοφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/13 21:01

    κάποιος Νταβρής, βουλευτής των Ψεκασμένων Ελλήνων, εξηγεί την αντιπαραθεσή του με την άλλη ψεκασμένη κ. Ραχήλ....στο ΜEGA , ενω κάποια βουλευτής με σοβαρά νοητικά προβληματα, η κ. Αμανατίδου του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται γενικώς.
    Είχα ξεχάσει πόσο σοβαρά ανίατα είναι τα πραγματα στην πατρίδα.
    Ο κατήφορος δεν εχει τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/13 21:22

    Για τον Πανο Παναγιωτοπουλο μπορει κανεις να εχει οτι αποψη θελει.
    Το να μεταβαλεις ομως ενα διεθνες συνεδριο φιλοσοφιας σε αρενα αντιμνημονιακου και ψεκασμενου ουγκ πιθηκοειδων ειναι υπερτατη ενδειξη του νεοελληνικου αυνανισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.