6.8.13

Τα αυγουστιάτικα βράδια αποκτούν λάμψη και ρυθμό στο Τυχερό Έβρου

Μέσα από πολλές δυσκολίες εν μέσω κρίσης, στο Τυχερό Έβρου οι νέοι δίνουν τον παλμό σε όλους να ξεφύγουν έστω για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας, με το τριήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιείται, στο Οικοτουριστικό Κέντρο, δίπλα στη λίμνη 9,10,11 Αυγούστου. 
Το 11ο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού είναι το γεγονός και του φετινού καλοκαιριού με συμμετοχές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με καλλιτεχνικές συναντήσεις απρόσμενες, όπου η ηλεκτρονική μουσική με τη Rock και την έντεχνη μουσική συνθέτουν ένα μοναδικό τριήμερο, με νέους εμπνευσμένους αλλά και ώριμους καταξιωμένους στο είδος τους ερμηνευτές, με τοπικά συγκροτήματα αλλά και με το πιο δυνατό LIVE της πανελλήνιας καλοκαιρινής σκηνής. Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ, στο inpost.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.