28.8.13

Στο καλό και να μας γράφεις … παπάρα!

To «fuck you», μαζί με άλλες ανάλογες ατάκες, ειπώθηκε σε συνέντευξή του Στέλιου Σταυρίδη που δημοσιεύτηκε σε νορβηγική εφημερίδα, λίγο πριν αποπεμφθεί από το ΤΑΙΠΕΔ για το ταξιδάκι του με το liar-tzet του Γιάννη Μελισσανίδη.
Ο Στέλιος Σταυρίδης ονειρεύεται μια Ελλάδα που θα είχε, αντί για Έλληνες, Νορβηγούς – σοκάροντας τη Νορβηγίδα δημοσιογράφο Κριστίνα Πλέτεν που πήρε τη συνέντευξη.
Στο τέλος της συνέντευξης δείχνει στη δημοσιογράφο φυλλάδιο με την προσωπική του επιχείρηση και της προτείνει να νοικιάσει μία από τις βίλες του στην Κεφαλονιά!!! Η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο αφιερώματος 9 σελίδων από την εφημερίδα Bergens Tidende στις 4/8 με τίτλο: «Πωλείται ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια πολίτες».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/8/13 13:14

    Δηλαδή πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε ένα λαό που κατά 60% πιστεύει (ή δεν είναι σίγουρος) ότι τον ψεκάζουν, που δίνει δημοσκοπικά 15% σε δολοφόνους νεοναζί και άλλο ένα 5-6% σε αναλφάβητους ηλίθιους του Καμμένου ενώ το 27% πιστεύει τον Τσίπρα και ένα άλλο 28% πιστεύει έναν πρωθυπουργό που συνομιλεί με το Θεό σχεδόν καθημερινά και έχει Υπουργό εξωτερικών ένα τύπο που πιστεύει πως είναι κεντροαριστερός.

    Απλά και αυτός ο Σταυρίδης δεν είναι πάνω από τον μέσο όρο, εκεί βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.