5.9.12

Διοικητής στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ο Κώστας Μιχελής;;;

Μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να δεχθούμε αυτό που μάθαμε, από στέλεχος της ΝΔ στην Κομοτηνή, ότι ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Μιχελής προορίζεται για Διοικητής στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Βέβαια σύμφωνα με την πηγή μας, υπάρχει και εναλλακτική λύση, η οποία στην προκειμένη περίπτωση, αν αληθεύουν τα σενάρια, φαντάζει ως όαση.

Η εναλλακτική λύση είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης Κώστας Ναλμπάντης. Επειδή σ’ αυτή την τοποθέτηση σίγουρα θα ρωτηθεί ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ως βουλευτής Ροδόπης και σίγουρα ο λόγος του θα έχει βαρύτητα, περιμένουμε την ανάλογη σοβαρότητα … στην απάντηση του!
Τι θέλουν εκεί στη ΝΔ και την πατριωτική τους κυβέρνηση … να τους πεθάνουν όλους;

40 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/9/12 21:34

    θα έχει κι άλλα ανέκδοτα,στης Αλεξ/πολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/12 22:16

    Θα υλοποιήση το όνειρο του κ. Πεταλωτή, θα κατασκευασει ο Μιχελής το νεο νοσοκομείο, πλησίον του κέντρου φιλοξενιας των μεταναστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/12 10:00

      Όλο το ανωτέρω δημοσίευμα είναι ψευδές και πηγάζει από την Π.Ε. Ροδόπης και το ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο που προσελήφθηκε στην περιφέρεια λόγω ότι είναι γνήσιο τέκνο του ΠΑΣΟΚ και του μπαμπά του.
      Ο κ. Μιχελής είναι πολύ καλύτερος από τον σημερινό διοικητή του Νοσοκομείου που μας φόρτωσε το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Μιχελής , μόνος του δημιούργησε και κρατάει τον κλασικό αθλητισμό στην Ροδόπη με τον Αθλητικό σύλλογο «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» η οποία είναι 7η στα Πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.
      Αυτό είναι ένα τεράστιο έργο 27 ετών προς το κοινωνικό σύνολο της Ροδόπης.
      Θέλουμε ο εμπνευστής του κειμένου να μας αναφέρει κάποιον κομματικό του φίλο οι φίλους του , που προσέφεραν ή προσφέρουν αυτά που προσφέρει ο κ. Μιχελής.
      Η αιτία του δημοσιεύματος είναι γιατί ο κ. Μιχελής ασκεί αυστηρό και εξονυχιστικό οικονομικό έλεγχο στα οικονομικά της Περιφέρειας ως περιφερειακός σύμβουλος και συνακόλουθα μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. . Αυτά προς το παρόν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/9/12 11:02

      Για να μην ανησυχούν οι άνθρωποι της Περιφέρειας , ο κ. Μιχελής δεν θα δεχθεί την θέση του Προέδρου στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ακόμα και αν του προταθεί.
      Του αρέσει να κάνει οικονομικό έλεγχο στα Οικονομικά της Περιφέρειας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/9/12 18:11

      Αδικα χαρηκαν οι νοσοκομες δηλαδη;;; οχι ρε γαμωτο

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/9/12 15:17

      Δε γνωρίζω ούτε τον κ. Μιχελή ούτε το έργο του στον κλασσικό αθλητισμό ή στα οικονομικά της περιφέρειας και δε μπορώ να τον κρίνω. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει καμμία απολύτως σχέση η δημιουργία του συλλόγου "Ολυμπιάδα" και ο έλεγχος των οικονομικών της περιφέρειας με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Εκτός αυτού, οποιαδήποτε αλλαγή διοικητή στη σημερινή συγκυρία της υποβάθμισης και των ανελέητων χτυπημάτων που δέχεται το δημόσιο σύστημα υγείας, αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και όποιος συνδέσει το όνομά του με αυτήν θα είναι υπόλογος γιά την περαιτέρω απαξίωση της υγείας στη Ροδόπη. Αλλαγή θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν ο προηγούμενος διοικητής είναι πλήρως ανίκανος και αποτυχημένος και ο νέος καλός γνώστης του αντικειμένου, έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ομως ούτε το ένα συμβαίνει ούτε το άλλο. Ο νυν διοικητής είναι ίσως ο καλύτερος που έχει περάσει από το νοσοκομείο τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ ο φημολογούμενος παντελώς άσχετος με την υγεία γενικώς και τη διοίκηση νοσοκομείου ειδικότερα. Μέχρι να καταλάβει τι συμβαίνει και με δεδομένο ότι θα δεχτεί καταιγισμό "συμβουλών" από τα κομματικά παπαγαλάκια που θα τον συμβουλεύουν κατά το δοκούν, το νοσοκομείο θα έχει κλείσει.
      Εκτός αν η νέα τρικομματική κυβέρνηση έχει σκοπό να αποτελειώσει το έργο του αλήστου μνήμης προηγούμενου υπουργού υγείας, οπότε η αλλαγή διοικητή αποτελεί την πλεόν κατάλληλη κίνηση.....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/9/12 09:51

    PIAZZA ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ?Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος6/9/12 10:45

    Δεν παίζεσαι ρε κωλόπαιδο. Στα λέει ο Παύλος και τα γράφεις σίγουρα. Αλλά θα το κάψεις κι αυτό. Αν και ΔΕΞΙΟΣ δεν συμφωνώ κι εγώ μ αυτήν την επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/9/12 10:51

    tha mas enimerosoun pote gia ta xrimatika kondilia pou ksodeutikan sto panthrakiko stadio kai meso tis dimotikis epixeirisis pou itan proedros o mixelis???? ante gia na mathoume tin alitheia. tora ti tha ginei sto nosokomeio tha gelasei kai to pardalo katsiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/9/12 10:53

    Τι φαγώνεσθε, δεν θέλετε να γίνει το νεο νοσοκομείο; Αφού όπως έλεγε ο κ Πεταλωτης είναι όλα έτοιμα, μελετες κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/12 13:16

      Κι όμως ηλίθιε είναι.Δυστυχώς για σένα κι ευτυχώς για τη Ροδόπη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/9/12 11:05

    O Μιχελης ειναι ο καταλληλος για την προεδρια του Πανθρακικου Σταδιου.Αφησε μεγαλο εργο και μερικες χιλιαδες Ευρω πλεονασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/9/12 11:15

    Τα λαμόγια ζουν και βασιλεύουν....... Φοβερό άνθρωπο βρήκαν για διοικητή νοσοκομείου θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/12 13:18

      γιατι το κομματοσκυλο ο Ναλμπαντης τι ειναι?Το μονο που καταφερε στη ζωη του ειναι να ριξει το ελικοπτερο που οδηγουσε.Αλλα... επεζησε

      Διαγραφή
  9. ΣΕΡΓΚΕΝΛΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ6/9/12 11:30

    Εύχομαι στον κ.Μιχελή να αναλάβει επιτέλους το νέο πόστο στο νοσοκομείο για να δούμε επιτέλους την αναβάθμιση του... είναι είναι ένας πολιτικός που έχει δείξει έργο και στον Δήμο και στον αθλητισμό,και ειμαι σίγουρος ότι θα έχει όπως πάντα τον κόσμο μαζί του και ως κριτή βέβαια... μακάρι να γίνει πραγματικότητα. Είμαστε μαζί του όλοι ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/9/12 11:40

    Παιδιά μη ζορίζεστε ο Μιχελής δεν Θέλει να γίνει Πρόεδρος του Νοσοκομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/9/12 11:46

    Αν δεν ήταν ο Μιχελής ο Πανθρακικός δεν θα ξεκινούσε το Πρωτάθλημα Α΄Εινική στο γήπεδο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/9/12 11:51

    Ο Μιχελής απαλλάχθηκε με βούλευμα . Αυτοί που Κατηγορούνται για την ΔΕΥΑK απαλλάχθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/9/12 11:58

    Παρακαλεστε τον λιγο ακομη,μπας και το μετατρέψει απο παραγκα που το καταντησε η διοικηση του ΠΑΣΟΚ σε ΧΙΛΤΟΝ.και επιτέλους απόκτησουμε Νοσκομείο στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/9/12 12:44

    Δηλαδη οι δικηγοροι ειναι καλυτεροι απο τον μηχανικο Τοπογραφο του Ε.Μ Πολυτεχνειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/12 13:19

      Παρντον μηχανικος τοπογραφος του ΕΜΠ ο υπομηχανικος των ΚΑΤΤΕΕ!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/9/12 14:46

    Ο Μιχελής σας πείραξε , εδώ κάνατε πρωθυπουργό τον Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/12 15:57

      Ρωτείστε τα παιδιά της Ολυμπιάδας πού πήγαιναν τα λεφτά για τα παπούτσια μας για να μην πω και για αλλού απλωμένα χέρια οι κοπρίτες

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/9/12 16:21

    Οι θάλαμοι νοσηλείας του νοσοκομείου Κομοτηνής, δεν είναι τα κελιά βασανιστηρίων της οδού Μπουμπουλίνας.
    Συνέλθετε, η πλάκα είναι πλάκα, αλλά όχι και ο βασανιστής να νοσηλεύει ασθενείς. Γίνεται δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/9/12 17:37

    Μιας τεχνικης σχολης της Καβαλας.Οχι οπως εγραφε στα φυλλαδια του Τοπογραφος Μηχανικος του ΕΜ Πολυτεχνιου,και τραβουσε τα μαλλια του ο Αθανασιαδης ο Μιχαλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/9/12 18:30

    Και της Αλεξπολη να φύγει ρε; Ακόμη τον βουκεφάλα αυτόν έχετε; Πότε θα τους αλλάξετε; Και μόνο που παρίστανται αυτοί οι τύποι ακόμη προκαλεί αηδία. Και υατό το λαμόγιο του Διδχου που έκανε και θέση για την γυναίκα του και δεν ντράπηξε καθόλοθυ ξαι από ευαισθισία να παραιτηθεί. Αυτούς θα έχουμε ρε; Άντε στυλιαννίδ κοιμάσαι; Και ότι αφορά την συγκυβέρνηση έχει τουλάχιστον ακόμη λίγα καθαρά το πασοκ να συμπρλαξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/9/12 18:55

    Ο άνθρωπος όλο τον ελεύθερο χρόνο του τον προσφέρει για τον κλασικό αθλητισμό της Ροδόπης μέχρι το γκαζόν του Γυμναστηρίου της Ολυμπιάδας το κουρεύει μόνος του. ΕΕΕ και η αχαριστία έχει τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/9/12 19:04

    Τελικα δεν δεχθηκε ο Κωστας Μιχελης την προεδρια του Νοσοκομειου Κομοτηνης.Ευχαριστησε τον υπουργο Σαλμα για την εμπιστοσυνη του,και δηλωσε ο,τι θα βοηθησει την παραταξη απο την πλευρα του Αθλητισμου,αφου ειναι φιλος μς τον Γιαννη Ιωαννιδη.Τελος το Ραδιο Βυζαντιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/12 20:10

      Ελα, δεν το πιστεύω... έλα, δεν το πιστεύω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/9/12 10:57

      Δηλαδή αν δεχόταν, θα το έκανε γιά να βοηθήσει την παράταξη; Κι εγώ ο αφελής πίστευα ότι θα το έκανε γιά να βοηθήσει το ΕΣΥ στον τόπο μας που είναι υπό διάλυση (όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα άλλωστε) σαν αποτέλεσμα των επιλογών της "παράταξης". Οπως και της προηγούμενης βεβαίως, βεβαίως.......!!!!!

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος6/9/12 21:55

    Και ο Δημος Κομοτηνης ψαχνει ειδικους για το κουρεμα του γκαζον.Να ενας εθελοντης και μαλιστα κορμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/9/12 00:04

    ολοι οι γελοιοι εχουν μουτρα και μιλανε,τα εργα σας και τις ημερες σας τις ξερουν πολυ καλα ολοι στην ροδοπη.τεμπεληδες και αχρηστοι μονο για φτυσιμο ειστε.ιδιως μερικοι που το μονο που κανουν ειναι παιρνουν το μισθο τους και να γυρνανε ολη τη μερα στις καφετεριες μια και τους βολεψε το κομμα τους απο το παραθυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/9/12 09:41

    Στυλιανίδη ακόμη δεν πήρες χαμπάρι να στείλεις σε άλλο κράτος τους διαχειριστές των νοσοκομείων του Έβρου; Πως είναι δυνατόν να παραμένει και ο τύπος στο διδχο όταν κατακρεούρεγησε την παιδέια για να βολέψει την γυναικα του;Δεν μιλάμε για τον μπούφο της αλεξπολης. ανεκδιήγητος βλαξε γενικά και περίγελο των καφέ της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/9/12 20:36

    Αχαριστε Στυλιανιδη.Εφαγες...τον γιγαντα της Ροδοπης,αυτον που στις αρχες της πολιτικης σου πορειας,ετρεχε να μαζεψει χρηματα για τον προεκλογικο σου αγωνα.Αλλα, η αχαριστια ειναι κακουργημα στην Απω Ανατολη.Στην χωρα μας ποτε θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/9/12 18:49

    Μεγαλη αισθηση προκαλεσαι η φημη για την αναληψη της προεδριας του Σισμανογλειου Νοσοκομειου απο τον Κωστα Μιχελη,και ιδιαιτερα στο γυναικειο προσωπικο.Οι περισσοτερες μιλουν για εναν πολυ μορφωμενο,εργατικο,δικαιο και δημοκρατικο ανθρωπο.Μακαρι να δεχθει ο φιλος Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/9/12 20:05

    ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΣΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΩΣΤΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑ. ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/9/12 14:16

    Αρχιεπισκοπος Ρουμανιας και Μολδαβιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/12 17:32

      Το πουλέν του Στυλιανίδη δεν κρατιέται, δεν κρατιέται σου λέω.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος12/9/12 09:32

    Πριν το παρουν στην Ολυμπιαδα,ηταν μονιμος θαμωνας κεντρικου καφανειου της πλατειας και ηταν πρωταθλητης στο κουν-καν.Το αθλημα το συνεχιζει και σημερα στο Ραδιο Βυζαντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.