28.8.13

Ερώτηση Χατζηοσμάν για την καθυστέρηση της διάνοιξης της διασυνοριακής οδού

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με θέμα την καθυστέρηση στη διάνοιξη του ελληνοβουλγαρικού κάθετου άξονα «Κομοτηνή – Μακάζα». Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης.
Η διάνοιξη του ελληνοβουλγαρικού κάθετου άξονα «Κομοτηνή-Νυμφαία-Μακάζα-Κίρτζαλι» αποτελεί το πρώτο θέμα συζητήσεων στη Ροδόπη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους καθυστερεί η διάνοιξη από τη στιγμή μάλιστα που έχει ολοκληρωθεί το έργο.
Η απουσία επίσημης ενημέρωσης ή δήλωσης σχετικά με την ακριβή ημερομηνία διάνοιξης του κάθετου άξονα δίνει τροφή σε πολλά σενάρια σχετικά με πιθανές ημερομηνίες διάνοιξης.
Επειδή ωστόσο οι καθυστερήσεις αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για ένα μεγάλο μέρος του επιχειρηματικού κόσμου και σημαντική μερίδα κόσμου που ενδιαφέρεται να μετακινηθεί για τουριστικούς λόγους στην περιοχή της Θράκης, για όλους τους παραπάνω λόγους ερωτάται ο Υπουργός:
  • Πότε θα δοθεί σε κυκλοφορία ο κάθετος άξονας «Κομοτηνή-Νυμφαία-Μακάζα-Κίρτζαλι»;
  • Πού οφείλεται η καθυστέρηση στη διάνοιξη του ελληνοβουλγαρικού κάθετου άξονα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.