5.8.13

Ο μπάρμπα Φώτης δεν θέλει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί όμως;

Απέρριψε για άλλη μία φορά ο Φώτης Κουβέλης την πιθανότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του (που αλλού;) στον Βήμα 995, χαρακτηρίζοντας τον ως «πολιτικό εκκρεμές» τις θέσεις του απέναντι στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα!
Ο μπάρμπα Φώτης τόνισε πως «παρά το γεγονός ότι τα όσα είπε ο κ. Δραγασάκης επιχειρούν να επαναπροσδιορίσουν κάποιες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί όμως να παραμένει το μεγάλο ερώτημα: τι θα γίνει με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, με τις διεθνείς συμβάσεις της χώρας».
Το πρόβλημα δηλαδή, δεν είναι η ανέχεια, η πείνα κι όλα τα κακά που περνάει ο ελληνικός λαός … αλλά οι διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/8/13 17:29

    Και καλά τα λέει.Είναι πολύ ευγενικός και δεν είπε χειρόιτερα για τον κωλοτούμπα τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/13 19:34

    Το σημαντικό δεν είναι αυτό που δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης, αλλά εάν υπάρχει κανείς που να δηλώνει κάτι διαφορετικό. Τελικώς όλοι δηλώνουν πως δεν πρόκειται να συνεργασθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ (τουλάχιστον σήμερα). Έτσι μάλιστα τοποθετούνται και πολλοί που ασκούν έντονη κριτική στην κυβέρνηση. Τελικά τι συμβαίνει? Υπάρχει συνωμοσία εναντίον του Αλέξη ή κανείς δεν θέλει να τον ακολουθήσει στον λαϊκιστικό του κατήφορο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/13 19:37

    Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι η ανέχεια του κόσμου, θα ξεπεραστεί με ηρωικά και πένθιμα εμβατήρια. Η χώρα, σύμφωμα με την ΔΗΜΑΡ και τον πρόεδρό της, χρειάζεται εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο εξόδου από την κρίση με παράλληλη σταδιακή αποδέσμευση από τις πολιτικές του μνημονίου, που είναι ολοφάνερα αδιέξοδες.
    Από εκεί και πέρα, έκαστος στο είδος του και ο λαϊκίσμός σε εκείνους που τρέφονται από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/13 21:02

    Ποια αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ρε σεις ; Για τους οπαδούς του σφαγέα Στάλιν και τους θαυμαστές του Μάο μιλάμε. Μην τους "νομιμοποιείτε". Άκρα αριστερά είναι. Μάθετε να το λέτε . Μη φοβάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/8/13 21:08

    Σε μια χώρα που ένα σκυλάδικο, το οποίο έκλεισε λόγω οργιώδους φοροδιαφυγής συνεχίζει να γεμίζει ασφυκτικά, κάθε συζήτηση για προδότες, αντιμνημόνια, και λάθος πολλαπλασιαστές δεν έχει κανένα νόημα. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/13 21:10

    Ξεκινάω διακοπές αύριο που σημαίνει internet κομμένο κατά 75%.

    Δίνω λοιπόν γενική ντιρεκτίβα για να μη σας χαλάνε οι διακοπές από μπουρδολόγους:

    1. Αν πέσετε σε τσιπροκαμμένους που θέλετε να ξεφορτωθείτε και να μη σας ξαναμιλήσουν, ρωτήστε απλά και πότε τους ήρθε η επιφοίτηση, μιας και επί 50 χρόνια γράφανε στα υποδήματά τους και το ΚΚΕ εσωτερικού και εν συνεχεία το Σύριζα και το ναζισμό και το φασισμό και τώρα μας κάνουν και τους έξυπνους.
    2. Αν θέλετε απλά να συνεχίσετε τη συζήτηση, ρωτήστε τους πότε θα ξαναρχίσουν οι διορισμοί, να φάει ο κόσμος ψωμάκι, γιατί τα υπόλοιπα είναι τρίχες.
    3. Αν θέλετε να εμπλακείτε γερά στη συζήτηση, ρωτάτε τους 4-5 ώρες σερί τι πρεσβεύει επιτέλους ο Σύριζα και τι θα γίνει άμα κυβερνήσουν. Και ευχάριστα παραμύθια θα ακούσετε και καλό νανούρισμα θα έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/13 02:22

      Τί να το κανουμε που εσυ πας διακοπες? το θεμα ειναι να παει διακοπες ο ηλιθιος που σε κανει copy-paste και μας πρηζει τα αρχιδια με τις μαλακιες του Μουρουτη...


      ΥΓ. εμαθε και την ντιρεκτιβα ο στοκος, που μεχρι χθες ηξερε μονο την "τσικουλάτα τσικουλάτα" και τον Καραγκουνη...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/13 20:31

      Στόκος ξεστόκος, όμως τζούζει συριζάκια

      Αυτά τα περί Μουρούτη να τα πείτε σε κανένα παιδάκι...

      χααααχαααααααααα

      αριστεροφασίστες, την πατήσατε...

      Δεν σώνεστε... Ο λαός θα σας ποδοπατήσει... ΑΡγά ή γρήγορα!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/8/13 00:35

      Το μονο που "τζουζει" ψηλε ειναι πως τον Μουρουτη τον πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ - και μιλαμε για τον πιο αχρηστο ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ που περπατησε πανω στη γη...

      τα υπολοιπα που λες, ειναι απλα μαλακιες

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/8/13 21:17

    ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.

    - Ότι και να πεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρει κάτι αντίστοιχο που έχει κάνει η δεξιά. Γιατί ως γνωστό, ότι μαλακία έκανε η δεξιά δικαιούται να την επαναλάβει τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    - Οποιαδήποτε παρανομία καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, νομιμοποιείται εφόσον η Κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες. Γιατί ως γνωστό, εφόσον η κυβέρνηση δεν συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες, ο χώρος της Αριστεράς νομιμοποιείται σε ότι παρανομία κάνει για να μην υστερήσει από τους Ναζί.

    - Αν μιλήσεις για τα εγκλήματα του Κομμουνισμού τότε η απάντηση είναι ότι ο υπαρκτός Κομμουνισμός δεν ήταν Κομμουνισμός. Γιατί ως γνωστόν, οι οπαδοί του ανύπαρκτου σοσιαλισμού είναι ικανοί να τα καταφέρουν καλύτερα απ’ ότι ο Λένιν, ο Μάο, ο Κάστρο και άλλοι λοιποί αχαρακτήριστοι.
    Μετά θα δοθεί ένα μάθημα για τα εγκλήματα των Ναζί, γιατί ως γνωστό τα Κομμουνιστικά εγκλήματα δικαιολογούνται μπροστά στα Ναζιστικά.

    - Αν μιλήσεις για ελεύθερη αγορά, θα σου αραδιάσει τις συνθήκες εργασίας στην Κίνα, γιατί ως γνωστό η Κίνα έχει ελεύθερη αγορά.

    - Οι κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περιθάλπει τρομοκράτες είναι ανυπόστατες, γιατί ως γνωστό τρομοκράτης στην Ελλάδα είναι μόνο το κράτος. Στο δε διεθνές επίπεδο, φυσικά μόνο οι Αμερικάνοι.

    - Αν όλα αυτά τα τρανταχτά επιχειρήματα δεν επαρκούν, τότε σίγουρα θα δουλέψει η υπερβολή (ο γνωστός μας αχυράνθρωπος) για την γελοιοποίηση των θέσεων του αντιπάλου συνομιλητή.

    - Αν ούτε αυτό πιάσει, τελευταία άμυνα είναι η επίθεση κατά του προσώπου (ad-hom) με την απόδοση διαφόρων ταυτοτήτων στον συνομιλητή. Δεν πειράζει αν είναι αυθαίρετες και άσχετες με την συζήτηση. Στο τέλος κάτι θα μείνει, που θα αποδεικνύει περίτρανα ότι ο συνομιλητής δεν δικαιούται να ομιλεί.

    Άμα βιάζονται μάλιστα, ξεκινάνε από αυτό, το τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/13 21:19

    Θα τελειώσει η αριστερά στην Ελλάδα, είτε σας αρέσει είτε όχι. Απο τον Κουβέλη ως τον Κώστα Καραμανλή και απο τον Τσίπρα ως τον Κουκουλόπουλο. Τελειώσατε μαζί με τα λεφτά τον άλλων τσαρλατάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.