5.8.13

Στην Εισαγγελέα Ξάνθης 39χρονος για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών

Συνελήφθη στην Ξάνθη, ένας 39χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη σε κατάστημα (καφετέρια), όπου εργάζεται ο 39χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος. Εκεί ο συλληφθέντας, αφού παρέλαβε από τον αστυνομικό το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, σε προσημειωμένο χαρτονόμισμα, του επέτρεψε τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», φορτώνοντας ανάλογες μονάδες πονταρίσματος σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε εγκαταστήσει συνολικά πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με απαγορευμένο τυχερό παίγνιο, οι οποίοι και κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι η 30χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.