8.7.13

Το κράτος της Νέας Ελλάδας προσπαθεί να βολέψει στην κρατική μηχανή ΚΑΙ την Βασιλική Τζότζολα

Ειδική θέση δεύτερου νομικού συμβούλου στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, «σχεδιάστηκε» για την Εβρίτισσα Βασιλική Τζότζολα, η οποία έχει διατελέσει πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ!
Η Βασιλική Τζόρτζολα παρότι εξελέγη στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ και αυτό αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να διοριστεί, οι διαδικασίες τοποθέτησης της έχουν κολλήσει και προς το παρόν ο διορισμός δεν προχωράει!!! Κι αυτό γιατί κανένας από το διοικητικό συμβούλιο δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε μια παράνομη σύμβαση, αφού η θέση δεν έχει καν προκηρυχθεί…

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/13 16:58

      Έχει γούστο να είσαι η Βασιλικούλα εσύ. Πιπέρι...

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος/η 16:58 είσαι έρωτας!

      Διαγραφή
    3. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης8/7/13 21:36

      Θέλω να τ' ακούω, θέλω να τ' ακούω... άμα υπάρχει και κανένα μαστίγιο δεν θα 'λεγα όχι, για το γούστο μωρέ!!!
      Χτύπα με τις ώρες μπορείς!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/13 13:37

    Επιτέλους μια ουσιαστική, ψύχραιμη, τεκμηριωμένη τοποθέτηση του πιάτσα. Αν θέλει ζωγραφίζει.

    Όντως καρασκάνδαλο για την εποχή μας. Και τυπικό και ουσιαστικό σκάνδαλο, και πολιτικό. Με λίγες αράδες η πιάτσα κτυπά ψαχνό χωρίς συριζιώτικες και παραδοσιακά αριστερές κορώνες για εντυπωσιασμό.

    Πάντα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης8/7/13 21:33

    Τζέ-ρ-τζελο γίναμε... αλλά αξίζει τον κόπο να περιμένει κάποιος νομίζω, εννοείται μέχρι την προκήρυξη την εν λόγω θέσης, όχι τίποτε άλλο, να μην έχει πρόβλημα και το ΔΣ.
    Το ξανάπαμε, οι αγώνες -όχι πάντα- αλλά για κάποια τώρα δικαιώνονται.

    Υ.Γ.: Να μην το ξεχάσω... δεν θυμάμαι σε πια ανάρτηση κάποιος αναρωτήθηκε για το που είναι ο Μαγαλιός... τον είδα πριν από λίγο στο Μασούτη στη γειτονιά μου!!!
    Νιμίζω ότι πήρε μια σοκολάτα και κάτι γαλατάκια... αυτά για τους καφέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.