8.7.13

4 πανελλήνια μετάλλια για το νέο «αίμα» του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Τέσσερεις νέους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Πανελληνίου επιπέδου, διαθέτει πλέον ο στίβος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ (14-15 ετών) που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, οι νεαροί αθλητές του Εθνικού ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, για την εξέλιξη τους.
Ο Γιώργος Σιταρίδης, ο οποίος γυμνάζεται με τον Γιώργο Δαστερίδη,  αναδείχθηκε πρώτος στο έξαθλο παμπαίδων Α’ με 3.290 βαθμούς αποδεικνύοντας και στην πράξη το μεγάλο του ταλέντο. Πέτυχε 13.80 στα 100 εμπόδια, 5.20 στο μήκος, 10.80 τη σφαίρα, 1.70 στο ύψος, 40. στο ακόντιο και 3.02 στα 1000 μέτρα (με αυτές τις επιδόσεις κέρδιζε σε ατομικό επίπεδο 1η θέση στα 100 εμπόδια, 3η στο ύψος και 3η στο μήκος).
Η Μαρία Βαρσάμη, με προπονητή της τον Μαρίνο Τόλιο, έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας την πρώτη θέση στο επί κοντώ, συνεχίζοντας την παράδοση του συλλόγου, στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Με 2.80 έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και έβαλε τις βάσεις για μια σπουδαία καριέρα. Η Μαρία θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στην ίδια κατηγορία.
Η Μάρα Μανάργια, αθλήτρια κι αυτή του Γιώργου Δαστερίδη, στάθηκε άτυχη, χάνοντας στο φώτο φίνις την πρωτιά στα 80 μέτρα. Πέτυχε 10.47 στον τελικό ενώ συνεχίζει να κατέχει την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα με 10.33.
Ο Μάρκος Αλεξάκης ήταν τρίτος στο ύψος με 1.60, αγωνιζόμενος με βροχή κι αυτός, με φετινό ρεκόρ 1.75, ο οποίος γυμνάζεται με τον Μανώλη Μητηλέτση. Η νεαρή αθλήτρια του ακοντίου Αθανασία Καπούτση, αθλήτρια του Δημήτρη Τσιακιρούδη, πέρασε στον τελικό και κατετάγη όγδοη με 28.80. Τέλος ο Σωτήρης Μουταφίδης ήταν 18ος στα 80μ. με 10.28 κι αυτός αθλητής του Γιώργου Δαστερίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.