1.7.13

Συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή θέλει ο Βύρωνας Πολύδωρας

Οι νέοι «νεοδημοκράτες» απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των δωσίλογων του β’ παγκόσμιου πολέμου, γνήσιοι φασίστες με προβιά «δημοκρατική», συμφωνούν στο να συνεργαστούν με την Χρυσή Αυγή! Ο βουλευτής της ΝΔ Βύρωνας Πολύδωρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97,8 υποστήριξε πως θα πρέπει να υπάρξει άνοιγμα και προς την Χρυσή Αυγή.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδόπουλου αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής απάντησε «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης».

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 20:27

    Bύρωνα το πυροσβεστικό αυτοκίνητο κάτω απο το πατρικό σου στην Ανδρίτσαινα , την ώρα που καιγόταν κόσμος το καλοκαίρι του 2007 να στο θυμήσουμε ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 23:49

    Θεός σχωρέστην τη "θεωρια των ακρων", γεροί να ειμαστε να την θυμομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/13 00:03

    άκου όλη την συνέντευξη και άμα ακούσεις την λέξη συνεργασία από το στόμα του πολύδωρα τότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/13 03:14

    Eύρη είσαι εδω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/13 03:49

    O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν παρέα με τον πρόεδρο της «Τούρκικης Νεολαίας Κομοτηνής» για να παζαρέψουν καλύτερους όρους εισαγωγής στα τουρκικά πανεπιστήμια!

    Δεν είναι πρωτοφανές, καθώς το έχουν ξαναδιαπράξει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρήζει και νέας επισήμανσης. Ο λόγος για τις βόλτες που κάνουν συνέχεια κάποιοι πράκτορες τουρκικών συμφερόντων εκείθεν του ποταμού και για τις επαφές που έχουν με πανεπιστημιακές αρχές της «Μητέρας Πατρίδας», με στόχο την εξασφάλιση όσο γίνεται μεγαλύτερων διευκολύνσεων για τη φοίτηση των νέων μουσουλμάνων από τη Θράκη.

    Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν λοιπόν, βουλευτής Ροδόπης (με το ΠΑΣΟΚ), και ο Κοράι Χασάν, πρόεδρος της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» (και δημοσύμβουλας Κομοτηνής με τον προξενικό τουρκο-συνδυασμό της Σιμπέλ Μουσταφάογλου), στις 5/6/2013, πήγαν στην Τουρκία και αφού παραβρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης φοιτητών από τις σχολές Εφαρμοσμένων Επιστημών και Κρατικού Ωδείου (1η φωτογραφία, όπου τους βλέπετε στην πρώτη σειρά των επισήμων), οι αγράμματοι, επισκέφτηκαν τον καθηγητή Οσμάν Σιμσέκ, πρύτανη του πανεπιστημίου Ναμίκ Κεμάλ (στο Τεκίρνταγ), και τον καθηγητή Γενέρ Γιορούκ, πρύτανη του πανεπιστημίου Θράκης (στην Αδριανούπολη). Στις συναντήσεις αυτές, όπως διαβάζουμε στο μειονοτικό περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί (11/6), «ο πρόεδρος Κοράι Χασάν εξέφρασε το εκπαιδευτικό θέμα των Δυτικοθρακιωτών Τούρκων μαθητών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την είσοδο τους στα πανεπιστήμια και ζήτησε πρόσθετη ποσόστωση για τους μαθητές μας» (2η φωτογραφία).

    Με λίγα λόγια, ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και ένας πρόεδρος παράνομου τουρκοσυλλόγου της Κομοτηνής, λειτουργούν ξεκάθαρα (για μια ακόμη φορά) ως πράκτορες-dealers της τουρκικής εκπαίδευσης και ζητάνε από πρυτάνεις τουρκικών πανεπιστημίων να πάρουν ακόμη περισσότερους φοιτητές από την ελληνική Θράκη!

    Kαι βέβαια, από τη μια, καλά κάνουν και ομιλούν για εκπαιδευτικό θέμα, όσον αφορά τα ελληνικά πανεπιστήμια, γιατί μπορεί οι μουσουλμανόπαιδες να ευνοούνται σκανδαλωδώς και να εισέρχονται με απίστευτους βαθμούς (3άρια και 4άρια) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, λόγω της ποσόστωσης που ισχύει, αλλά συνήθως έχουν τόση ανεπάρκεια ελληνομάθειας, ώστε είναι πολύ δύσκολο – και για κάποιους ουσιαστικά αδύνατο – να πάρουν εν τέλει πτυχίο. Το πρόβλημα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη γνωστή μεγάλη πληγή που λέγεται «μειονοτική εκπαίδευση», που στέλνει 12χρονα παιδιά εντελώς αναλφάβητα στα γυμνάσια της Θράκης, και την οποία πληγή φυσικά το πρόγραμμα των Φραγκουδάκη-Δραγώνα ούτε γι’ αστείο δεν έχει έστω απαλύνει (και τα δύο έχουν ήδη πολλάκις επισημανθεί, ενώ θυμίζουμε ότι και η ΕΛΜΕ Ροδόπης έβγαλε πέρυσι σχετική ανακοίνωση). Αυτό όμως το ξέρουν πολύ καλά οι τουρκόφρονες, όπως ξέρουν καλά ότι η λύση στο θέμα της ελληνομάθειας είναι το λεγόμενο “δημόσιο δημοτικό σχολείο”, δεν το λένε όμως, γιατί η αμορφωσιά και εν τέλει η «λύση» των τουρκικών πανεπιστημίων τους φαίνονται πολύ προτιμότερες. Είπαμε, το «κοπάδι» πρέπει να είναι και να παραμείνει περιχαρακωμένο, χωρίς πολλές επαφές με χριστιανούς. Και πάση θυσία ο πνευματικός προσανατολισμός προς τη…Μάνα Πατρίδα να μη διασαλευθεί ποτέ…



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/13 10:55

      Θα πάρει θέση το ΠΑΣΟΚ; (Δεν εννοώ τον Μπακιρτζίδη αν και καλό θα ήταν να γνωρίζαμε κάτι και για αυτόν)

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/13 09:57

    Ατυχία όμως ρε παιδί μου να κυβερνήσει αυτός ο κρατιστής ο Ανδρέας τη δεκαετία του 80. Χάθηκε μια κυβέρνηση Βύρωνα Πολύδωρα με αντιπρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη που θα μας μετέτρεπε σε μια ώριμη δυτική δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/13 09:58

    Να σταματήσουν οι καβγάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη χρυσή αυγή και να διώξουμε την τρόϊκα ζήτησε ο Πολύδωρας.

    Κάπως έτσι τσιμπάνε σταυρούς αυτά τα πολιτικά "τίποτα" απο 20.000 νεοέλληνες που περιμένουν να διοριστούν. Καμιά φορά η απελπισία που με πιάνει δεν περιγράφεται.

    Βάστα Τόμσεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/13 10:10

      http://www.iefimerida.gr/news/112981/%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%AE-%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%C2%AB%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%C2%BB-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%AF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/13 10:10

      http://www.iefimerida.gr/news/112963/%CE%BF-%CE%B2%CF%8D%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/7/13 10:08

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/7/13 10:57

    Η φτωχοποίηση...

    Όταν παραδοσιακά το εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας είναι αρνητικό (περισσότερες εισαγωγές, λιγότερες εξαγωγές) η πορεία προς την καταστροφή είναι προεξοφλημένη. Τι είναι με απλά Ελληνικά το εμπορικό ισοζύγιο; Σε όρους απλής αγοράς είναι αυτά που εισπράττεις και αυτά που ξοδεύεις. Μόνο το 2008 οι εισαγωγές είχαν ανέλθει στα περίπου 65 δισ ευρώ και οι εξαγωγές στα 20 δισ. Η Ελλάδα είναι παραδοσιακά μια φτωχή χώρα που αντί να μειώσει τα έξοδα και να αυξήσει την παραγωγικότητα έκανε ακριβώς το αντίθετο και χρηματοδότησε το έλλειμμα με δανεικά.

    Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν είναι η περιβόητη φτωχοποίηση που έχει ως ευαγγέλιο η αντιμνημονιακή οπερέτα, αλλά η επιστροφή στην πραγματικότητα. Αφού δεν θέλαμε να γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης, αφού δεν θέλαμε την βιομηχανία, αφού δεν θέλαμε την αγροτική εργασία, την ανταγωνιστική παραγωγικότητα, καιρός να πάρουμε απόφαση ότι η Ελλάδα ήταν είναι και θα παραμείνει μια φτωχή χώρα. "Γιατί έτσι μας αρέσει" που λέει και διαφήμιση της Άμστελ.

    Το κακό μηνμόνιο φταίει. Αλλά που να παράγεις όταν ο αυτοσκοπός είναι να μπεις σε ένα (κωλο)πανεπιστήμιο/τει για να βολευτείς σε ένα γραφείο κατα προτίμηση στην Αθήνα.

    Βλέπετε η "παραγωγή" είναι για τους αγράμματους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/7/13 11:03

    Ο ζητιάνος δημοσιότητας Σαμαράς θα βραβεύσει τον Αντετοκούνμπο τον οποίο δεσμευόταν ότι θα απελάσει

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από εκείνα τα παιδιά που ο Αντώνης Σαμαράς υποσχόταν ότι θα απελάσει από τη χώρα.
    Τα περιέγραφε ως απειλή για την κοινωνική συνοχή και για το ελληνικό έθνος. Η Νέα Δημοκρατία σε κάθε ευκαιρία…τονίζει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει και το νομό Ραγκούση για την ιθαγένεια...
    Κι όμως σήμερα, ο Αντώνης Σαμαρας, ζητιανεύοντας για δημοσιότητα και επιχειρώντας να κερδίσει κάτι από τη λάμψη του Γιάννη, θα τον υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να τον συγχαρεί για την επιλογή του στο Νo15 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Μιλγουόκι Μπακς.

    Ο ρατσισμός του πρωθυπουργού μας είναι κάτι παραπάνω από χυδαίος. Δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους σε άσπρους ή μαύρους. Τους διαχωρίζει σε χρήσιμους κι άχρηστους για το προφίλ του. Μόνο αηδία για τα πιστεύω, μόνο απέχθεια για τον τυχοδιωκτισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.