1.7.13

Η Γιάννα πάει για δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοι άλλοι την ακολουθούν…

Το ερώτημα «πού το πάει η Γιάννα», που απασχολεί εδώ και χρόνια τους επαγγελματίες της πολιτικής σεναριολογίας, απαντάται σήμερα από τα πιο επίσημα χείλια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα αποκαλύψουμε όμως το όνομα του! Η Γιάννα Αγγελοπούλου όχι μόνο θα είναι υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα την ακολουθήσουν κι άλλοι!!! Πιο συγκεκριμένα:
Ο Σταύρος Ψυχάρης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Μπόμπολας, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Πατρέων, ο Χρήστος Κοπελούζος, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα, ο Σωκράτης Κόκκαλης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι και ο Βαρδής Βαρδιρογιάννης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα!
Για ότι νεότερο έχουμε … θα σας ενημερώσουμε!!!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 19:37

    Συζήτηση με τους γονείς (70 η μητέρα 75 ο πατέρας) στο χθεσινό μεσημεριανό τραπέζι.

    Μητέρα: Θα κόψουν τις χαμηλές συντάξεις, θα κλείσουν νοσοκομεία, θα πεθάνει κόσμος, θα μας κλείσουν φυλακή.

    Εγώ: Ρε μάνα, μας κόψανε τη χρηματοδότηση και δεν το κατάλαβα;

    Μητέρα: ...Όχι αλλά...

    Εγώ: Καλά ρε μάνα, τι σου έχω πει, πάλι Αυτιά έβλεπες;

    Πατέρας: (Νευρικό γέλιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 20:08

    αστειάκια ντεμέκ, τα λεφτά με τα τσουβάλια η μανδάμ στον συριζα μέσω του γιόκα της - τα ραντεβού του τουβλοτσίπρα στο Αμέρικα η μανδάμ δεν τα έκλεινε - κάντε αστειάκια με την πραγματικότητα - μαζέψατε όλο τον βόθρο της μεταπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/13 20:52

    Στο πλανήτη Άρη έδρασε στο απώτατο παρελθόν ένας πολύ εξελιγμένος πολιτισμός, που τελικά καταστράφηκε όταν έφθασε στο τέρμα της εξελιξής του... Ωστόσο επέζησε ένας κατοικός του έχοντας στα χέρια του ασύλληπτη υπερτεχνολογία. Με αυτόν τον μοναδικό κάτοικο του Άρη κατόρθωσαν οι Αμερικανοί να έρθουν σε επαφή εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Έτσι έκλεισαν συμφωνία συνεργασίας μαζί του για να μπορέσουν να πάρουν οπλικά συστήματα, αλλά και διάφορους ιούς, που τους χρησιμοποιούν για την μείωση του πληθυσμού της γης.

    Για τα όσα άσχημα που κάνουν οι Αμερικανοί στο πλανήτη μας, οι "καλοί" Ρώσοι δεν αντιδρούν επί της ουσίας. Γιατί όλα αυτά τα οπλικά συστήματα των Αμερικανών πέτυχαν να τα "κλέψουν" οι Ρώσοι με την συνεργασία των Άγγλων. Οι Ρώσοι και οι Άγγλοι έβαλαν ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες για το σκοπό αυτό. Κατέχουν αυτή την υπερτεχνολογία και την χρησιμοποιούν μόνο όταν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, όπως, λ.χ στην περίπτωση των μετεωριτών που τον προηγούμενο μήνα έφυγαν από τον ήλιο και "χτύπησαν" την Ρωσία και την Αμερική. Η απόκρυφη συμμαχία Ρωσίας - Αγγλίας αποσκοπεί στο να πραγματοποιήσουν μαζί την δική τους παγκοσμιοποίηση. Για να πετύχουν αυτό είναι αναγκαίο να καταστρέψουν την Ελλάδα, γιατί ελέγχοντας με αυτό τον τρόπο την περιοχή μας, μπορούν να κατακτήσουν ολόκληρο τον πλανήτη, εξουδετερώνοντας τις άλλες υπερδυνάμεις.

    Κάτι που δεν θα μπορέσουν τελικά να υλοποιήσουν, γιατί μόλις οι υπόλοιπες δυνάμεις αντιληφθούν το σκοπό τους θα τους καταστρέψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/13 10:13

    η επιρροή του Αλέξη αυξάνεται στην Χώρα των ψεκασμένων (ΑΝΕΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/13 10:48

    Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ παραδέχθηκε πως η οικονομική κατάσταση της Γαλλίας είναι "σοβαρή", δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ.

    "Η οικονομική κατάσταση είναι σοβαρή, δεν χρησιμεύει σε τίποτε να υποβαθμίζουμε τη σοβαρότητά της", δήλωσε ο αρχηγός του κράτους στο υπουργικό συμβούλιο. Ωστόσο υπογράμμισε πως "η βλάβη της ανάπτυξης αφορά ολόκληρη την Ευρώπη".

    Η Γαλλία έχει μπει επισήμως σε ύφεση μετά την ανακοίνωση σήμερα της μείωσης κατά 0,2% του ΑΕΠ της κατά το πρώτο τρίμηνο, η οποία ακολούθησε μια αναλόγου μεγέθους συρρίκνωση κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2012.
    Πηγή: Ημερησία

    Σχόλιο: Υποθέτω ότι ο Φρανσουά Ολάντ είναι πλέον ένας «προδότης» για τον γαλλικό λαό, μιας και παραδέχθηκε δημόσια ότι η χώρα του αντιμετωπίζει πρόβλημα.

    Θυμίζω ότι στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απειλήθηκαν μεταξύ άλλων και με κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος γιατί είπαν δημόσια την αλήθεια για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας.

    Είναι να απορεί κανείς γιατί δεν επέλεξε κι ο Ολάντ τη στρατηγική Καραμανλή-Σαμαρά-Μιχελάκη που επιτάσσει μεσοβέζικες δηλώσεις και ψευδή στατιστικά στοιχεία...

    Έτσι, για να ξέρουμε με ποιους συγκυβερνά το ΠΑΣΟΚ επειδή ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ από το σουρεαλισμό των (πρώην ΠΑΣΟΚων) οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ και τον επικίνδυνο για τη χώρα εκλογικό τους όγκο, και των απελπισμένων που συρρέουν στη στήριξη της ΧΑ "για να πάρει κάποιος το φραγγέλιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/13 10:52

    Στη ΔΗΜΑΡ δηλώνουν ανοιχτοί σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι δηλώνει ανοιχτός σε συνεργασία με Καμμένο. Ο Καμμένος καλεί σε συμπαραταξη όλο το αντιμνημονιακό μέτωπο περιλαμβανομένου του ΚΚΕ, κάτι στο οποίο συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατόπιν όλων αυτών περιμένω να δω συμπαράταξη Παφίλη, Λαφαζάνη με Χατζησωκράτη και Καπερνάρο. Θα είναι το απόλυτο πολιτικό κάλτ της χιλιετίας.

    Βέβαια θα αποτύχει η σύμπραξη αυτή απλά λόγω ουσιαστικού και ανυπέρβλητου προβλήματος για τον συντονισμο και την επιτυχια του σχηματος: λειπει (οριστικά δυστυχώς) ο Σπαθαρης.....

    ο Χάρυ Κλυν και ο Λαζόπουλος από την άλλη δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να υποκαταστήσουν τον κορυφαίο και αγνό εθνικό καραγκιοζοπαίχτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/13 12:03

    Η μανταμ Ιωάννα της κρήτης, κόρη χουντικού , μετά τα πυροτεχνήματα που έκαψαν το δάσος της Εκάλης θέλει να κάψει κι εμάς. Ας πάρει τον Τσίπρα στην Αμερική να μάθει επιτέλους και τα έρμα τα αγγλικά με τόσο κόμπλεξ που κουβαλάει.Μαζί με την ψωνάρα Περιστέρα και τα περιστεράκια Ερνέστο Οθέλλο κλπ
    Τα λεφτά τα λεφτά τα εκατομμύρια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης2/7/13 14:31

    Επιτέλους θ' αλλάξει κάτι στο Δήμο Αθηναίων... τουλάχιστον, είμαι απόλυτα σίγουρος, θα υποστεί κάποιο λίφτινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/13 16:48

      Μπρε σαλαγατα τα προβατα στο λοφο του Φιλοπαππου.
      Μρρρρρρ..... Μητσο

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/7/13 15:46

    Μεχρι τα 30 εισαι αριστερος μετα γινεσαι δεξιος! Αυτο ισχυει και για τον γιο της κυριας Αγγελοπουλου και η μαμα για να μην του χαλασει χατηρι εγινε "κρυφος" (αλλα λεμε μισολογα σε διαφορες εφημριδες) χρηματοδοτης του Συριζα.Καθε παιδι κανει την επανασταση που μπορει και αυτο κανει την δικια του με τα μεσα που διαθετει.Αυτοι οι ανθρωποι η δημοσιοτητα ειναι η αναπνοη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.