2.7.13

Ο Αθανάσιος Τσαυτάρης σε εκδηλώσεις στην Δράμα για τη στήριξη των αγροτών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, επισκέφθηκε τη Δράμα προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΠΕ Δράμας για την υποστήριξη και ενημέρωση του αγροτικού κόσμου της περιοχής.
Στο πλαίσιο των παραπάνω εκδηλώσεων ο κ. Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλο, επισκέφθηκε την Αγροτική Αγορά Δράμας, όπου περιηγήθηκε σε όλους τους πάγκους και συνομίλησε με το σύνολο των παραγωγών δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τις ντόπιες καλλιέργειες και ακούγοντας με μεγάλη προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των αγροτών.
Επίσης ο κ. Τσαυτάρης εγκαινίασε την έκθεση Δραμινών αγροτικών προϊόντων και επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο μπροστά από το Διοικητήριο, ενώ αμέσως μετά ανέπτυξε σε μια δίωρη ομιλία  προς τους αγρότες της Δράμας, παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, των Δημαρχών Προσοτσάνης, Κ. Νευροκοπίου και Καλαμπακίου, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και στελεχών της Π.Ε. Δράμας, τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) που θα ισχύσει από το 2015 και εν συνεχεία απάντησε  στα πολυάριθμα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους. 
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Υπουργός συνοδευόταν από τον Γ.Γ. του υπουργείου κ. Κορασίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥπΑΑΤ. Ο κ. Κορασίδης συμμετείχε σε σύσκεψη με τους αγρότες της Δράμας, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα Αυτοδιοίκησης πριν την ομιλία του κ. Υπουργού, όπου καταγράφηκαν τα αιτήματα και δόθηκαν άμεσα απαντήσεις στα ερωτήματα των αγροτών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.